מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחזקת גסטוןסיגלי01/10/2008
שלום וחג שמח! אני בשבוע שמיני ומקבלת כתמיכה גסטון, אתמול קניתי כמה חפיסות חדשות והשארתי אותן כשעה ברכב באמצע היום(לא היה חם באותה שעה)וכשנזכרתי לאחר כשעה הוצאתי אותם(הם היו בתוך תיק השאלה אם הם התקלקלו ואם אני עדיין יכולה להשתמש בהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה להשתמש.
פרופ' שחר קול03/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ופרוטוקול ארוךנעמה01/10/2008
שלום אחרי ivf חמישי. יום שלישי למחזור. בהנחה שהטיפול הבא יהיה באמצעות פרוטוקול ארוך, דקפפטיל מיום 21 למחזור, האם ניתן לשלב גלולות בחודש הזה? כלומר להתחיל מעכשיו גלולות ? תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה שלום
פרופ' שחר קול03/10/2008כן, אם כי עדיף להתחיל כבר ביום הראשון למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותkishkashte01/10/2008
חג שמח ושנה טובה, ב-20/9 החזרת מוקפאים, בגלל החגים רק מחר אני אעשה ב.דם, בנתיים היום 1/10 הפרשות חומות וכאבי טרום וסת.... האם יש עדיין סיכויי להריון או שזה נכשל סופית??? אין לי עוד עוברים מוקפאים מה עושים בהמשך, האם ישר גירויי שחלות או שיש איזה הפסקה?? תודה ושנה טובה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור הפשרה
פרופ' שחר קול03/10/2008במחזור הפשרה המבוסס על תרופות אין מחזור, אין וסת ואין לדעת אם ניכשל או הצליח אלא אם עושים בדיקות דם בזמן הנכון.
לכן, חייבים להמשיך בטיפול כסידרו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאנונימית01/10/2008
שלום בת 26 מנסה להכנס להריון כמעט שנה.(כנראה שחלות פוליציסטיות). לא קיבלתי מחזור תקופה של 8 חוד'. בעזרת פרוורה קיבלתי מחזור והתחלתי איקוקלומין. במעקב זקיקים עד היום ה-20 זקיקים קטנים(עד 10 מ"מ) בלבד, עובי רירית 7 מ"מ. היום, יום27 למחזור הפרשה דמית קלה בניגוב. האם זה מחזור? מה זה יכול להיות? תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול01/10/2008כנראה "דימום דיס-פונקציונלי" על רקע אי יציבות הרירית, שכן היא לא נחשפה לפרוגסטרון כמקובל.
באופן מעשי - כנראה חסר משמעות. יש לשאוף ולהגיע לביוץ, ובעיקבותיו אולי יהיה הריון?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - המשך
אנונימית01/10/2008תודה על תשובתך. האם כעת עליי להתחיל מחזור חדש של טיפול באיקוקלומין? האםיש סיכוי שהמחזור יגיע ספונטנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנתור ברחם?????מימי30/09/2008
הי, עברתי כריתת חצוצררה שמאלית בשל זיהומים לאחר הפלה והשנייה יש בה מעבר מועט(לפי צילום רחם)אינני מצליחה להכנס להריון כבר שנתיים וחצי ועוברת טיפולי הפרייה חוץ חופית רציתי לדעת מה זה צנתור רחם???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימה שלום
פרופ' שחר קול01/10/2008הצנתור הוא של החצוצרות, לא של הרחם.
הרעיון הוא להעביר חוט מתכת דקיק דרך החצוצרה כדי לפתוח אותה, ולאפשר השגת הריון ספונטאני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי...
מימי01/10/2008איך מבצעים את זה יש לציין שאני שייכת לקופ"ח כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/10/2008לגבי שאלת האיך - עניתי בתשובה הקודמת.
לגבי היכן - תלוי במקום המגורים. עדיף להתייעץ עם רופא הנשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי30/09/2008
שלום מחזור אחרון היה ב 6.9.08 מחזור כל 27-29! כבר 10 ימים לפני מתחיל לי כאבי מחזור , האם זה אומר שיש לי איזה שהוא דלקת ??? אני היום 3 ימים לפני המחזור ועדייין יש לי כאבי מחזור ותחושה לקבל האם זה אומר שאני אקבל מחזור או שיש גם סיכוי להריוון? אני מנסה כבר כמעט שנתיים ולא מצליחה להיקלט??? תמיד המכשפה מגיעה איתו אכזבה גדולה למרות שאנחנו תמיד משתדלים לקיים יחים לפני הביוץ וביום הביוץ ואחרי הביוץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול30/09/2008כאב אינו מעיד על דלקת.
מציע לפנות למרפאת פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאנונימית30/09/2008
שלום רב ביום הראשון ועד החמישי למחזור לקחתי איקקלומין ואח"כ הרופא אמר שבייצתי ביום ה7 כשחודש שעבר בייצתי ביום ה9 למחזור בכל מקרה הרופא טען שהווסת תגיע ב8-9 לחודש ופתאום מאתמול כאבים חזקים מאוד בגב תחתון צד שמאל מקרין לרגל שמאל ללא יכולת לשבת כאב חד מאוד ודימום מה זה?האם שוב ווסת?או הריון?מה עלךי לעשות הכאב בלתי נסבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול30/09/2008התמונה לא ברורה.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל, או לפנות לחדר מיון לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהנירית30/09/2008
אני בת 40, אמא לילד בן 13 מהריון ספונטני. התחלתי טיפולי IVF לאחר שתי הזרעות שלא צלחו. נשאבו 6 ביציות שהופרו כולן בהצלחה. נאמר לי שישנם 6 עוברים יפים. כעבור 72 שעות הוחזרו שני עוברים (7 תאים ו 8 תאים). כששאלתי לגבי 4 הנותרים נאמר לי שאם יגיעו לשלב הבלסטוציסט יוקפאו ועל כך יודיעו לי. אתמול, 12 ימים לאחר ההחזרה ביצעתי בדיקת דם שהיתה שלילית. שלוש שאלות מטרידות אותי: 1. מה הסיבות האפשריות לאי הצלחת הטיפול? 2. אם העוברים נראו כל כך יפים כפי שנאמר לי מדוע שלא יגיעו לשלב הבלסטוציסט? 3. תוך כמה זמן התאים מגיעים לשלב הבלסטוציסט? אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירית שלום
פרופ' שחר קול30/09/20081. אנו לא ממש יודעים. יש לזכור כי רוב מוחלט של העוברים הנוצרים ב - IVF אינם תקינים, גם אלו שנראים מצוין במעבדה ומקבלים ציון מורפולוגי הגבוה ביותר הקיים.
2. מאותה סיבה לא כל עובר יפה יגיע לשלב הבלסט.
3. בלסט רואים 5 - 6 ימים לאחר השאיבה.
בשורה התחתונה - מכיוון שהיו 6 ביציות והתקבלו עוברים יש לך סיכוי טוב להרות בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאלמוניתתתתת30/09/2008
היתתי רוצה לדעת אם יש תסמינים כלשהם לאחר 5-6 של החזרת מוקפאים שמראים אם ניקלט לי ההריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול30/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת מחזור טיפול חדשנעמה30/09/2008
ביום ראשון תוצאת בדיקת הריון שלילית. לאחר 3 מחזורי IVF אין יותר עוברים מוקפאים. נאמר לי להגיע (אלישע) ביום חמישי אחרי החג לקבל תוכנית חדשה ולבצע ביום השני למחזור בדיקת דם. יום שלישי (היום) קיבלתי את המחזור ולפי החישוב שלי אני צריכה מחר לבצע כבר את בדיקת הדם ולהתחיל עם הטיפול החדש (מאחר וחג לא אוכל לבצע את בדיקת הדם). האם פיספסתי החודש את הטיפול? האם בכל זאת יש טעם לבצע בדיקת דם ביום חמישי? סליחה על השאלה הארוכה. וכמובן חג שמח לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה שלום
פרופ' שחר קול30/09/2008אפשר לבצע בדיקת דם ביום השלישי למחזור, ולהתחיל טיפול באותו היום אם הבדיקה תקינה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - בנוגע לתשובתך מאתמוללימונית29/09/2008
ד"ר ישי שנה טובה, בתשובתך מאתמול בנוגע לזריקה שלא הושלמה, כתבת לי שאני יכולה לקחת חצי זריקה או זריקה שלמה במקום. מכיוון שהשאלה נשאלה יומיים קודם לכן (ביום ה-4 לדיכוי) לא היה ברור לי האם שמת לב לתאריך בו קרתה הפשלה. לפיכך, לא ברור לי האם זה עדיין רלוונטי (באופן כללי כלפי סה"כ הכמות בכל הפרוטוקול או רק לאותו היום עצמו בו קרתה הבעיה)? האם בכלל זה קריטי אם חלק מהכמות לא הוזרקה? (בינתיים, היום זה כבר היום ה-7 לדיכוי, ובינתיים כבר יש דימום מאתמול). שאלה חשובה נוספת בעניין - אני לוקחת בד"כ את הדקא בשעה 7:00 בבוקר. לא זכור לי מה קורה ביום של בדיקות הדם והזקיקים - האם לקחת לפני שיוצאת מהבית (סביבות 6:00 בבוקר) או שלא לוקחים לפני הבדיקות האלו את הזריקה אלא רק לאחריהן? אודה מאוד לתשובותיך. בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי30/09/2008התשובה שלי התכוונה כמובן למה שצריך לעשות בזמן שקורת תקלה כזאת. אין טעם לעשות את זה
כעבור יום או יותר. להערכתי תקלה חד פעמית כזאת היא חסרת משמעות.
לבדיקות אין קשר עם זמן נטילת התרופות . לכן צריך לקחת את התרופות כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לימונית30/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית די כבר!!!
מימי30/09/2008תעזבי אותו בשקט כבר דנה והאנונימית צודקים את מפגרת!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח ושנה טובהפרופ' שחר קול29/09/2008
ואיחולי הצלחה לשנה החדשה לכל המשתתפים/ות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה טובה ותודה תודה על ההתיחסות
מירי30/09/2008ועל העזרה הרבה שאתם מעניקים פה למשתתפים/ות. שתהיה זו שנה פורייה לכולנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושנה טובה ד"ר קול וד"ר ישי
דנה30/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאנונימית29/09/2008
שלום, לפי הפניות באתר של בחורות שונות אני רואה שנעשים מעקבים רבים לאחר החזרת העוברים, במיקרה שלי זה לא כך מיום החזרת העוברים אני לא אמורה לעשות בדיקות או משהו פשוט לחכות 13 יום ורק לאחר מכן לעשות בדיקת דם אני מטופלת באלישע ולא שייכת שם לאף רופא אלא לביה"ח עצמו. בנוסף,רציתי לדעת לגבי דימומים לאחר החזרת מוקפאים קראתי פה באתר מאחת שהתלוננה על דימום לאחר ההחזרה ונאמר לה שזה בסדר ואפילו טוב ושזה מראה על סיכויים להריון זה נכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול30/09/2008לרוב אין צורך בבדיקות דם עד בדיקת הריון. דימומים לאחר ההחזרה אינם מנבאים הצלחה.
מציע להתמיד בנטילת התרופות ולהמתין בסבלנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת דחופהשירה29/09/2008
אני בת 24 ילדתי לפני כשנה מטיפול IVF עקב בעיות זרע. עכשיו באמצע טיפול נוסף יום ראשון-שאיבה יום שלישי היתה החזרה של 2 עוברים בני 4 חלקים דרגה 1-2 יום חמישי לפני בבדיקת מעקב זקיקים עובי רירית 13. שש ימים לאחר החזרה בדיקת דם: E2-13359 פרוגרסטרון גדול מ 127 מה זה אומר והאם זה מעיד שאולי יש הריון? אציין כי אני לוקחת תמיכה וגינאלית של אנדומיטרין שלוש פעמים ביום. תודה רבה שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול30/09/2008כמובן שיתכן ויש הריון.
לא נוכל לדעת בוודאות עד בדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות צילום רחם?????מירי29/09/2008
לא קשור כלכך לפוריות אבל רציתי לדעת מדוע לא רואים את תוצאות הבדיקה באתר האישי של מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה וחג שמח לד"ר שי וד"ר קול אין
מירי29/09/2008צורך בתשובה, התוצאות כבר במחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום
פרופ' שחר קול30/09/2008אולי יש עיכוב בגלל החג??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עכשיו ראיתי ונישארתי
מירי30/09/2008מבולבלת. זה הסיכום שרשמו במכון: גודל וצורת חלל הרחם בגדר הנורמה. הודגמו שתי חצוצרות תקינות. נראה מעבר חומר ניגוד דרך החצוצרות והתפשטות בחלל האגן, אך צורת ההתפשטות משמאל מעורר חשד להדבקויות וציסטה או תהליך אחר מוגדר בשחלה. שאלתי היא: (דרך אגב אני מטופלת שלך ומבצעת הזרעות) לאחר שנעשה אולטראסאונד ושום ציסטה לא התגלתה אז מה הכוונה להדבקויות או תהליך אחר מוגדר בשחלה, מודה קצת נילחצתי מהסיכום למרות שהרגעת אותי ואמרת שהכל בסדר. תודה מראש על התשובה וסליחה על אורך השאלה, המשך חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירי01/10/2008האם דקירות בשחלה השמאלית מראים על ביוץ??????? היות וזה ממש מוקדם וחוששת לא לפספס את ההזרעה הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום
פרופ' שחר קול01/10/2008הקורלציה בין התחושות לעובדות היא כללית מאוד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על ההפרעות אבלמה לגבי השאלה
מירי01/10/2008הקודמת???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)