מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהלות אחרי החזרה- התייעצותשרית31/03/2019
בןקר טוב לצוות הפורום עברתי אתמול החזרה של 3 עוברים יום 3 .
הייתי בגירוי יתר לפני(אסטרודיול 20000)
אני יודעת שיש דעות סותרות לגבי כמה נושאים ואשמח לשמוע את דעתך:
1.אני מאומנת בפילאטים מכשירים ואימונים לא קלים.האם ניתן להמשיך בהם ?ואם כן אחרי כמה זמן מההחזרה?
2.קיןם יחסים לאחר החזרה.הרופא שלי אומר שאין מניעה בכלל. מכירה שיש דעות אחרות. מה דעתך?
3. מה הסיכוי של עוברים יום 3 להשתרש? בעלי 6 תאים,לפי הרופא ניראים טובים מאוד .מה הסיכוי בגיל 40 כשאין בעיות למעט הגיל ?הבנתי שהסיכוי להריון רב עוברי הוא קטן בגיל זה.
4. ברקע מעי רגיש עם שילשולים מרובים(לא מיובשת) האם יכול לחבל בהשרשה?
תודה רבה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה הודעתי התפספסה
שרית01/04/2019אשמח לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.להמנע במיוחד לאחר מצב של גירוי יתר 2.באופן רגיל אין מניעה,בגלל הגירוי יתר הייתי נמנע להורות לך על קיום יחסים 3.הערכתי שסיכוייך לאור הנתונים בגבולות 10-15%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור אשכנזי ועוד שאלה
שרית01/04/2019לכמה זמן להמנע מפעילות גופנית ויחסי מין? שבוע? עד הבטא?
הסיכוי הוא 10-15 אחוז לעובר? כלומר אם הוחזרו 3 עוברים הסיכוי הוא 30-45 אחוז לאותו סבב? לציין שרירית 12 ממ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לציין דבר נוסף
שרית02/04/2019השאיבה היתה ביום רביעי בשעה 15:30 . ההחזרה בשבת בשעה 13. כך שלא לגמרי עברו 72 שעות
אם הרופא אומר שהעוברים ניראים יפים מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוברים באיכות טובה מבחינה מורפולוגית הפירוש חלוקה בקצב טוב ,מראה תאים מצוין,ללא שברים במירקם התאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מותרת כל פעילות פרט לפעילות אירובית,בסיכויי לדאבוננו אינו מצטבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד!
שרית02/04/2019..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי במחזור קצריוליה31/03/2019
שלום רב,
צריכה לבצע בדיקות פרופיל הורמונלי והבנתי שצריך לעשות בימים 3-5 למחזור.
המחזור שלי נמשך 27 ימים, דימום שנמשך 3 ימים.
האם ניתן לבצע פרופיל הורמונלי בימים 4 או 5 למרות שכבר אין דימום?
שואלת משום שיום 3 יוצא על יום שלא יכולה לעשות הבדיקה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אוטרוגסטן 200 אחרי הזרעהרבקה30/03/2019
שלום רב
במידה ואחרי אחרי הזרעה ממשיכה תמיכה אוטרוגסטן
200 אחת ליום דרך הנרתיק מעבר ל10 ימים זה ימשיך לעכב לי את במחזור? או שהמחזור יכול להגיע במקביל לתמיכה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המחזור יגיע למרות התמיכה,יתכן ויהיה עיכוב ליום יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריונית- מתי בודקים ואיך מונעים?טולי30/03/2019
1.מהו השבוע האופטימלי בהריון לביצוע בדיקת העמסת סוכר על מנת שתאבחן בצורה מהימנה?
2.האם תתכן התפתחות סכרת הריונית לאחר בדיקת העמסת סוכר? איך ניתן לחשוד בכך? (צמאון יתר...וכו' )
3. מדוע מתפתחת סכרת הריונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.שבוע 24-25,ללא קשר בתחילת ההיריון נעשית בדיקת סו...
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/20191.שבוע 24-25,ללא קשר בתחילת ההיריון נעשית בדיקת סוכר בצום 2.באופן נדיר,בדרך כלל החשד נובע עקב עליה עודפת במשקל,משקל עובר עודף לגיל ההיריון,ריבוי מי שפיר 3. ההיריון הנו מצב דיאבטוגני הגורם לאלו שיש חהם נטיה(גנטית,או אחרת) להעלות את רמת הסוכר לערכים המעידים על סכרת,בהיריון ישנה פעילות יתר של הורמונים שהנם דיאבטוגנים(מעלים את רמת הסוכר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
טולי31/03/20191. למה עדיף בשבוע 24-25, האם בשבועות מתקדמים יותר התוצאה אינה אמינה?
2. האם העמסת 50 מספיקה לזיהוי סכרת הריונית או שעדיף 75, 100?
3. אם אעשה את הבדיקה בצום, לאחר שנת לילה, האם הבדיקה תהיה מהימנה? כי אם אוכל לפני יכול להיות שהתוצאה תהיה תלויה בכמות האוכל (סוכר שאכלתי לפני וזמן האכילה)
3. יש לי חברות שעשו בדיקת העמסת סוכר 50 שיצאה תקינה וגם 100 ובכל זאת היה חשד לסכרת, איך זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סיגל, מאוד מרגיע
רחלי01/04/2019האם את והאבא של הילד גבוהים יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.מרבית הסטיות ברמת הסוכר מתגלות בשלב זה של היריון 2.ה-50 מהווה בדיקת סקר ראשוני ואם יש סטיה מערכי הנורמה יש לבצע את העמסת ה-100 גרם סוכר 3.הבדיקה הקלסית הנה בצום ולאחר העמסת 50 גרם סוכר 4.יתכן בגלל עליה עודפת במשקל האישה,העובר,או כמות מי השפיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין לי עליה עודפת במשקל האם או במשקל העובר או כמות מי שפיר
טולי03/04/2019
החל משבוע 25- האם זה אומר שעדיין לא התפתחה סכרת הריונית?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תופעות אלו יכולות לאפיין ולהופיע ה בשלבים יותר מאוחרים של ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפא יום 3 ללא אוביטרלשואלת29/03/2019
שלום רב,
2 שאלות בבקשה:
1. בוצעה עזרה בהנצה למוקפא יום 3, והחזרה ללא אנטיביוטיקה. האם זה בסדר עבור העובר בלי אנטיביוטיקה?
2. ההחזרה בלי אוביטרל, אחרי שבועיים של אסטרופם. מתי לכל המוקדם מיום ההחזרה אפשר לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.האנטיביוטיקה לא בהכרח חיונית,נתנת כאמצעי מניעה לחשיפה אפשרית למזהם בזמן ההחזרה של העובר החשוף לאחר ההנצה,באותה מידה יש הנותנים גם סטרואידים למניעת תגובה חיסונית כנגד העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להיקלט טבעימה28/03/2019
כאשר נתוני הזרע 0% מורפולוגיה תקינה, ריכוז כ 50 מיל' למל. תנועתיות 25% ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי נמוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז במצב כזה ישר IVF?
מה29/03/2019בהזרעות יש טעם?
לטעמי ביצוע של 2-3 מחזורי טיפול המשולבים בהשריית ביוץ + הזרעות קבילים מאוד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם העובר יהיה נמוך יחסית לשאר האוכלוסיה?רחלי27/03/2019
אני בשבוע 23+5 עשיתי היום סקירה מורחבת והמדדים היו סביב שבוע 24
BPD -24.1
HC- 24.1
AC-24.3
ואילו אורך עצם הירך FEMUR- 23
1.האם זה אומר שהעובר יהיה נמוך לגילו? ,
2.האם המדד הזה יתאים עצמו לשאר האיברים בהמשך ההריון?
3. האם לאחר שיוולד יוכל להשלים את פער הגדילה יחסית לממוצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.לא בהכרח 2.האפשרות קיימת 3.האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה... זה מאוד מרגיע, לא ידעתי איך להתייחס לזה
רחלי01/04/2019האם זה אומר אולי שהרגליים יחסית לגוף הם יותר קצרות (כלומר מבנה לא אתלטי)?
ההנחה אינה בהכרח נכונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתפת
סיגל01/04/2019לבן שלי בשלושת הסקירות שעשיתי עצם הפמור הייתה הכי קטנה ביחס לשאר המדדים - כל המדדים תמיד היו גדולים מהשבוע שלו, והפמור היה בדיוק תואם לשבוע או אף קטן יותר. בינתיים הוא הילד הכי גבוה בגן, אין לדעת מה יהיה אחר כך. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סיגל, מאוד מרגיע
רחלי01/04/2019האם את והילד גבוהים יחסית?
המשך בשורות טובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, גובה ממוצע
סיגל02/04/2019אני 1.67, האבא 1.78.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
רחלי02/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גובה מעל הממוצע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת חומצה פולית כאשר הטרו ל- MTHFRנועה27/03/2019
שלום, נשלחתי לבדיקת קרישיות יתר לאחר שלאמא שלי היה קריש דם ברגל (לא בזמן הריון). נמצא שיש הטרו ל-MTHFR, ההומוציסטאין 6.4.
אני לפני הריון ראשון, הגינקולוגית המליצה לנטול 400 מיקרוגרם חומצה פולית ולא להתייחס להפרעה הקרישיות, רופא פוריות המליץ על 1 גרם ביום ורופא פוריות אחר המליץ על 5 גרם ביום + כדור אספירין יומי לכל החיים.
אציין שהגעתי לרופאי הפוריות עקב מחיצה בחם שהתגלתה לפני ניסיונות להכנס להריון. עכשיו רוצה להתחיל ולא ברור לי מה המינון שעליי לקחת עקב השעות הסותרות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי ההמלצה לנטילת 5mg ליום הנה ההולמת ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועה27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לאחר סיום המחזור ניתן לעבור היסטרו ניתוחיתמיכל27/03/2019
כמה ימים לאחר סיום המחזור (מבחינת עובי הרירית) ניתן לעבור היסטרו ניתוחית להסרת מחיצה ברחם? מתי הזמן האידיאלי?
מתנצלת אם השאלה כפולה, כבר פירסמתי אותה לפני כמה ימים אבל אני לא מוצאת אותה בפורום. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מייד עם ביום המחזור ניתן לבצע את הפעולה הייעודית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לעבור את הניתוח כשבוע לאחר סיום המחזור?
מיכל27/03/2019(בהנחה וזה התאריך שניתן לי ע״י הרופא)
שואלת כי הבנתי שצריך לעשות מיד בסיום המחזור וחוששת ששבוע אחרי זה מאוחר מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליות - האם תקינות?שירה27/03/2019
שלום, ב19/02 קיבלתי מחזור וב21/02 הרופא הביא לי אסטרופם על מנת לעבות את הרירית 2 פעמים ביום עד תאריך 06/03. עד היום לא קיבלתי מחזור יש מצב שהביוץ נדחה לי בעקבות האסטרופם? עשיתי בבוקר בדיקת דם ויצא שלילי אני מיואשת כי אין סימן למחזור... מה יכול להיות?
הבוקר עשיתי בדיקות דם ולהלן התוצאות:
481 pmol/l estradiol e2
Tsh 1.64 mli/l
Lh 28.10 iu/l
Progesterone 5.4 nmol/l מה זה אומר? אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור התוצאות יש להניח שבטווח של 10-14 יום תקבלי את המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים בין סקירות מורחבת ורגילהדנה27/03/2019
שלום רב,
הריון ראשון אחרי שנים של ivf אז הרבה שאיות צצות, כמו שאומרים מרוב העצים כבר לא רואים יער...
אתה יכול להסביר מה הבדל טכני בין סקירה רגילה של קופת חולים ובין סקירה מורחבת בתשלום?
האם באמת יש הבדל באזורים של בדיקה? כמו לדוג' מישהו אמר שבבדיקה רגילה לא סופרים אצבעות, ואז אם משהו לא היה תקין לא ניתן לדעת.. כי מזכירות ומוקד נותנים תשובה מאוד מעורפלת.. כמובן שתמיד כדאי לעשות בדיקה יותר מורחבת, אבל הבדל בעלות משמעות מאוד..
אשמח לדעתך, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בסקירה המורחבת נעשית סריקה מפורטת יותר של מספר איברים אולם בכל מקרה הערך המוסף אינו גבוה,אם כבר עדיף להשקיע בבדיקות כמו הציפ הגנטי או ה-NIFT
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי סקירה מוקדמתעדן27/03/2019
סקירה מוקדמת נעשית דרך הבטן או באופן וגינלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדרך כלל דרך דופן הבטן,לעיתים נדרשת גם בדיקה וגינלית להשלמת הסקירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן בין ביוץ למחזור מה ההפרש מבחינת ימיםרבקה27/03/2019
שלום רב
כמה זמן בין הביוץ למחזור אמור להיות?
והאם בספירה נספר גם יום הביוץ עצמו?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
12-14 יום כולל יום הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רבקה27/03/2019במידה ואני לוקחת נרות תמיכה אנדומטרין 200 אחת ליום זה עלול לעכב מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה אשמח לתשובה
רבקה28/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן,לטווח של 2-3 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית 11 יוםעינת27/03/2019
היי, עשיתי בדיקת הריון ביתית דיגיטלית (בטיפשותי) אני ביום ה-11 מן ההחזרה. מצרפת את התשובה, היא מוזרה קצת. מן שלילי עם תוספת מוזרה.... תודה:)
מתקבל הרושם שהתשובה שלילית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי בדיקות בזמן טיפולעדינה26/03/2019
שלום, אני נוטלת כדורים פרוגילטון למטרת החזרת הווסת.
(שלושה חודשים הייתי ללא ווסת ועם נטילת פרוגילטון יש ווסת)
אני מעוניינת לדעת האם יש ביוץ ו- US מעקב זקיקים + פרופיל
הורמונלי יום 3 לווסת.
אני נוטלת פרוגילטון מיזה שלושה חודשים רצוף,
האם ניתן לבדוק נתונים אלו כאשר מקבלת ווסת לאחר סיום סבב חפיסת כדורים?
הבדיקות יהיו אמינות?
אשמח לתשובתך,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרופיל ההורמונלי שיבוצע ביום 3-5 לדימום יהיה אמין למרות השימוש בתכשיר המהווה טיפול הורמונאלי תחליפי ואינו מחולל ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך.....
עדינה27/03/2019תודה על תשובתך,
אז איך יודעים אם יש ביוץ?
ואם אין, יש טיפול שיהיה ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם לפרוגסטרון כשבוע לאחר הביוץ מאשרת קיומו של ביוץ,בהעדר ביוץ ניתן להשרותו באמצעות תכשירים תרופתיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)