מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתחילת הריון שאלה- מודאגתשני18/04/2019
שלום,
ב5.4 עברתי החזרה של בלסטוציסט שהניבה הריון. הכפלות תקינות בנתיים. אני ביום 13 להחזרה והבחנתי בהפרשה לבנה נוזלית ממש כמו מים רק בצבע לבן.
נוטלת קרינון לתמיכה. ההפרשה של הקרינון בדר"כ לא נוזלית כמו מים . האם תקין? צריך לגשת להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה כל עוד ההפרשות אינן דמיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עדיין ניתן לתזמן הביוץ?מישהי18/04/2019
שלום רב,
מצ" ב תוצאות דם. באולטראסאונד זקיק בגודל 18.5. מעקב אחר הביוץ ללא טיפול הורמונלי עד כה לקראת החזרת בלסטו מוקפא.
השאלה: האם ניתן עדיין להזריק דקפפטיל ואוביטרל לתזמן הביוץ או שמאוחר מידי לאור ערכי ב.הדם ובפרט הורמון ה lh.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנך עדיין לפני ביוץ ופיכך היוועצי עם הרופא לגבי התזמון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי ביום 3 לוסתיעל18/04/2019
שלום ,
אשמח לאבחון פרופיל הורמונלי.
בת 43, טיפול ivf אחרון בינואר. מ- 22.1 ללא הורמונים.
TSH 1.50
T3-FREE 4.7
T4-FREE. 13.1
PROGESTRONE. <2
DHEA SULPHATE. 1.82
PROLACTIN. 188.2
LH. 5.5
FSH. 7.40
ESTRODIOL. 251
TESTOSTERONE total 0.70
מה הערך שקובע פעילות תקינה בשחלות? האם התוצאות טובות?
פרופ' בידר ברוך שובך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התוצאות תקינות,ערך ה-FSH מצביע על מצב הרזרבה השחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת מוקפאיםגלית18/04/2019
פרופ בידר שלום ברשותך 3 שאלות
ראשית תודה שאתה שוב בפורום.
אני בת 43 עוד מעט ולפני 3 חודשים ילדתי לאחר הריון טבעי ומפתיע תינוקת בריאה בשבוע 40 בניתוח קיסרי וזהו קיסרי מס' 2.
בגיל 38 התחלתי IVF ולאחר כישלון של 5 שאיבות הפסקתי אך נשארתי עם מוקפאים בטיפול האחרון והייתי רוצה להחזיר מוקפא בלסטוציסט.
1. אני רק 3 חודשים לאחר ניתוח ואיזור הניתוח קצת עדיין רדום האם אפשר לחכות פחות משנה או שצריך לבדוק מצב צלקת?
2. מה הסיכויי שמוקפאים ביום ה-5 יניבו הריון שלפי הבנתי מהרופא טובים להחזרה מגיל 40 כאשר בגיל 42 נכנסתי להריון טבעי מביצית שלי כלומר האם זה משפר את הסיכויי שהם טובים עם הרתי שנתיים לאחר השאיבה טבעי?
3. אני לא מעוניינת בלקיחת הורמונים יותר ויש לי ווסת ממש סדירה מאז הלידה כל 30 יום בדיוק האם אפשר להחזיר ללא הורמונים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר18/04/20191.אפשר לחכות פחות משנה, זה צלוי ברופא המטפל והבית חולים בו נותחת.
2. הסיכויים של כל עו ר מוקפא תלוי בגיל שלך ואיך ישרדו את ההפשרה.
עוברים בגילים אלה, סעפיכויי קליטה לאחר הפריה נעים סביב 10%.
3.אם המחזור הולך בסדר אז אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר ניתוח קיסרי
גלית18/04/2019פרופ בידר תודה על תגובתך
אני ילדתי בקיסרי באסף הרופא ונאמר לי במפורש שאסור שנה להרות וגם לאחר שנה צריך לבדוק אצלם מה מצב הצלקת וההריון הבא במידה ויהיה חייב להיות מעקב צלקת אצלם במשך כל ההריון זה מה שנאמר לי.
האם זאת לא הנחיה מוגזמת קצת ?כי ילדתי בהריון הראשון בקיסרי ובהריון השני לא היה שום בעיות כל ההריון וילדתי בשבוע 40 עקב ירידת מים בסך הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזקה על הרופאים באסף הרופא שהערכתם הנה ממידע ממקור ראשון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
פרופ` דוד בידר18/04/2019יש חילוקי דעות בין חצי שנה לשנה.
כמה שאני זוכר הייתה לך בעיה בצלקת שלא אובחנה על ידי הרופא המטפל שלך והתגלתה רק בלידה עצמה.
בכל אופן הייתי מחזיר עובר או מנסה להרות אחרי שמונה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזי שלום רבלנה17/04/2019
שלום רב,
בטא לפני יומיים 269. פרוגסטרון 44.9
בטא היום 787. פרוגסטרון ירד ל30.
חוששת מאוד מירידה נוספת של הפרוגסטרון. הרופא הסביר שאין משמעות לירידה בפרוגסטרון אך לא הסביר מדוע. אני לוקחת לתמיכה 3 פעמים ביום אסטופם, 2 דופסטון ביום ו2 קרינון ביום.
אשמח לקבל הסבר מדוע אין משמעות לירידה ברמות הפרוגסטרון כשיש עליה של הבטא. ההסבר ירגיע אותי. האם אתה סבור שיש צורך בהגדלת התמיכה במקרה זה?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנודות הפרוגסטרון הנן בטווח התקין ומעל ל פיסיולוגי ,אין מקום לדאגה בנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזי שלום רבלנה17/04/2019
שלום רב,
בטא לפני יומיים 269. פרוגסטרון 44.9
בטא היום 787. פרוגסטרון ירד ל30.
חוששת מאוד מירידה נוספת של הפרוגסטרון. הרופא הסביר שאין משמעות לירידה בפרוגסטרון אך לא הסביר מדוע. אני לוקחת לתמיכה 3 פעמים ביום אסטופם, 2 דופסטון ביום ו2 קרינון ביום.
אשמח לקבל הסבר מדוע אין משמעות לירידה ברמות הפרוגסטרון כשיש עליה של הבטא. ההסבר ירגיע אותי. האם אתה סבור שיש צורך בהגדלת התמיכה במקרה זה?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצר להפריה בגיל מבוגראלון17/04/2019
שלום לכם.
אתמול הייתי עם אשתי אצל הרופא.
גילה כזכור 44.5 ו-6 המחזורים האחרונים היו קצרים בני 20 עד 23 ימים למחזור.
המחזור האחרון היה 23 והסתיים ב6.4
אתמול בערב (יום שלישי)ביום 11 הוא אמר על סמך בדיקת הדם מהבוקר שהביוץ היה יום-יומיים לפני זה(בראשטו-שני)והציע שהיא תתחיל ליטול דקפפטיל במסגרת פרוטוקול ארוך כהכנה למחזור המיועד לטיפול והאמור להתחיל בסביבות 27-28 לחודש.
בהפריה שהיתה לפני 9-10 חודשים היא עשתה פרוטוקול קצר שהתחיל ביום 2 למחזור וכלל גם דקפפטיל והיה אז הריון כימי.
היא אמרה לו אתמול שהיא לא מוכנה לעומס הורמונלי כה כבד בפרוטוקול הארוך הנוכחי שהוא מציע ולכן הוחלט על פרוטוקול דומה לפעם הקודמת שאמור להתחיל עם קבלת הדימום הוויסתי בסוף החודש.ובמרשמים שהוא הוציא היה גם דקפפטיל 0.1
האם כתוצאה מכך שלא יהיה הפעם פרוטוקול ארוך המתחיל עם דקפפטיל בחציו השני של המחזור שלפני המחזור המיועד לטיפול אלא יהיה פרוטוקול המתחיל רק עם קבלת הדימום הוויסתי הבא,ובהתחשב בגיל,במחזורים הקצרים ובביוץ המוקדם הסיכויים להצלחה יורדים או שלא בהכרח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנם אמצעים רבים לאזן את התגובה השחלתית כדי למנוע ביוץ מוקדם תוך שימוש בדקפפטיל,צטרוטיד,סינרל,גלולות למניעת היריון-חזקה על הרופא שלך שיתאים את אחד הכלים שבידיו על מנת לבצע הליך השריית ביוץ אופטימאלי בנסיבות הגיל והתגובה של המטופלת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
פרופ` דוד בידר17/04/2019פרוטוקול קצר עדיף בגיל זה ולא קשור לזמני ביוץ ולא למחזורים קצרים אלא למצב ההורמונלי האחרון שנלקח בוסת.
אם הייתם שולחים את הבדיקות האחרונות אפשר היה להגיד מה בכלל לעשות.
אתם מתמקדים בפרוטוקול ולא מה הם הסיכויים בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקות האחרונות
אלון17/04/2019להלן התוצאות מיום 4 למחזור בבדיקה מלפני חודש
פרוגסטרון 0.5
FSH היה 6.12
פרולקטין 406
LH היה 3.22
פרוגסטרון 0.5
TSH היה 2.07
האם פרוטוקול בנסיבות אלה שמתחיל בווסת ולא לפני זה והכולל בתוכו גם שימוש בדקפפטיל הוא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת ערך האסטרדיול שנישכח מקודם
אלון17/04/2019ערכו היה 219
(ופרוגסטרון 0.5 נירשם מקודם בטעות פעמיים ולא פעם אחת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
פרופ` דוד בידר17/04/2019פרוטוקול קצר יכול להיות גם עם דקפפטיל 0.1.
בכל אופן עדיף להתחיל גירוי מהוסת בגיל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי מהוסת בגיל מבוגר
אלון17/04/2019ציינת שעדיך להתחיל גירוי מהוסת.
הכוונה לגירוי שחלתי אני מניח.
מהוסת הכוונה מוקדם ככל האפשר?מיום 2 למשל?
ואז בעצם זה ניקרא פרוטוקול קצר.כך הבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי
פרופ` דוד בידר17/04/2019מיום 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן עד מתי מזריקיםPrule16/04/2019
אני עם קלקסן אמפירי
שבוע 24
עד מתי ממשיכים איתו?
מתי זה נפסק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר16/04/2019כאשר מחליטים לתת קלקסן אז לוקחים עד למועד ומפסיקים כאשר מתחילים צירים קלים סביב שבוע 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להרות באופן טבעיליזה16/04/2019
שלום
אני בת 35 ומנסה להכנס להריון טבעי
עשיתי בדיקות דם הורמונליות ולהלן התוצאות
fsh-23
e2-230
progesteron-0.9
lh לא יצא למרות שהרופא רשם .
האם יש סיכוי להכנס להריון טבעי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השלימי את המידע עם בדיקת FSH חוזרת,בדיקת AMH,ובדיקה ל-X שביר,היות ומסתמנת אפשרות של רזרבה שחלתית ירודה שתחייב גישה טיפולית אלטרנטיבית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזי שלום וברכהדנה16/04/2019
שלום,
בתאריך 5.4 נעשתה החזרה של בלסטוציסט קפוא.
אתמול, יום 10 להחזרה התבשרתי על בטא: 269.
1. האם הבטא הגבוה ביטם העשירי להחזרה מעידה על הריון תקין? כמובן שאבדוק מחר הכפלה.
2. באיזה שבוע הריון אני נמצאת?
3. אני נוטלת תמיכת קרינון וחלק ממנה יוצא החוצה כעבור שעה ממועד הנטילה. האם תקין? הפרוגסטרון יצא אתמול 44.9 הערך תקין?
4. מאז היום ה8 להחזרה יש כאבי בטן מידי יום, דומה לכאבי מחזור- האם תקין?
5. אני נוטלת יוטירוקס לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס. האם יש צורך בהגדלת מינון בתחילת הריון?
תודה רבה על המענה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.תקין 2.שבוע 4 3.תקין,ערך תקין בטווח הצפוי 4.סביר-תגובת הרחם להיריון המתפתח בתוכו 5.חשוב יהיה לאזן ולשמור על ערכי TSH מתחת ל-2.5
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמת - תאומיםלימור15/04/2019
שלום,
האם ניתן להמתין עם סקירת מערכות מוקדמת לתאומים עד השבוע 18 בגלל שהרופא שלי בחופש. בנוסף, האם יש משמעות לביצוע בשבוע 15 מבחינת הוודאות הרפואית של הסקירה.
אשמח לתשובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי,המטרה בביצוע בשבוע מוקדם יותר הוא זיהוי אותם מצבים שמצריכים בירור נוסף כמו מי שפער ,ציפ גנטי,אקו חב עובר,מעקב אולטרסוני צמוד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אנדומטרין טיפולי ivf החזרה שניהעינת15/04/2019
שלום,
התחלתי היום טיפול עם נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום.
ביום חמישי בעוד 4 ימים אני אמורה לעבור החזרה.
החודש הזה הרופא החליט שננסה במחזור טבעי.
היום בצהריים התחיל לי דימום קל בניגוב
השאלה שלי:
ממה נגרם הדימום? האם זה טבעי?
יש סיכוי שהטיפול לא מתאים לי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אמור להתרחש דימום,מחייב בירור,יש לידע את הרופא ולשקול את המשך הטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית- בירוררבקה15/04/2019
שלום רב
האם כאשר עושים שאיבת ביציות ניתן באותו מעמד להסתכל על חלל הרחם ולבדוק תקינות כמו ממצא הדומה לפוליפ?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מקובל פעולה חודרנית לרחם בהליך הפריה חוץ גופית כשמתכוונים לבצע החזרת עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תמיכתי נשימתי במקביל להפריהדנית15/04/2019
בוקר טוב.אני בגיל 44 ואמורה להתחיל טיפול הפריה אחרון.יש לי בעיות אסטמה ומידי פעם מבקרת אצל רופא ראות.האם לקראת הטיפול הצפוי והשימוש בדקפפטיל,מנופור,אורגלוטרן,אוביטרל ואסטרופם יש טעם להיפגש עם רופא הראות ולעדכן אותו בטיפול ההפריה הצפוי כדי לקבל מענה לבעיות אסטמה ונשימה העלולות להתעורר כתוצאה מההפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה
פרופ` דוד בידר15/04/2019עליך להודיע , לפני הפעולה למרדים,והוא ידע איך להכין אותך להרדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת מוקפאיםגלית14/04/2019
פרופ שלום
בת 43 ויש לי 2 בנות , יש לי מוקפא מגיל צעיר יותר ורציתי להחזיר אותו .
האם במידה ואני רוצה להחזיר אותו לקראת גיל 45 האם קופת חולים עלולה לעשות בעיות עקב הגיל או שכאשר מדובר בשאיבה בגיל הזה עושים בעיות ולא במוקפא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפא
פרופ` דוד בידר14/04/2019לא יעשו בעיות בהחזרת מוקפאים עד גיל 54.
שאיבות לא יאשרו מעל גיל 45.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)