מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת אולטרסאונד מעקב זקיקים ובדיקת דםרבקה14/02/2019
שלום רב
בבדיקת דם שהתקיים היום
estradiol 564
Progesterone 0.7
באולטרסאונד שהתקיים אתמול
זקיק ימין : 14
שמאל: 11
מתי צפוי ביוץ ?
קיבלתי מחזור ב31.1
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר14/02/2019לא ציינת את גילך.
בגיל יותר מבוגר הביוץ יכול להיות על זקיק 16-17 אזי יום א,
באופן רגיל , בגיל צעיר, הביוץ סביב זקיק 18-29 ואז יום ב או ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה גילי 38.5
רבקה14/02/2019תודה דוקטור
גילי הוא 38.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע פיפל במסגרת טיפולי ivfאסתי14/02/2019
שלום,
האם ביצוע פיפל הוא רק למי שיש בעיה עם הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ` דוד בידר14/02/2019לא,
פיפל מטרתו לעזור בהשרשה אצל נשים שנכשלו הרבה פעמים בהפריות.
כיום הפיפל בכלל לא הוכיח את יעילותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
שמרית27/02/2019דרך אגב אני שאיבה שלישית 2 מוקפאים אחרונים ביום שלוש שנותרו לי כבר הייתי אוטוטו לפני שאיבה רביעית.בנוסף באיכות לא משהו. אותו חודש ניסינו פעם ראשונה עם פיפל ונקלטתי. שווה לנסות. דרך אגב אנחנו מהלא מוסברים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
פרופ` דוד בידר27/02/2019זה גישה לא נכונה.
באותה מידה היית יכולה להתפלל ואז גם זה היה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
שמרית28/02/2019ברור אף פעם אי אפשר לדעת בדיוק הסיבה שזה כלכך הרבה נכשל ופתאום הצליח. אולי סתם סטטיסטיקה אולי תפילות ואולי הפיפל. מה שכן שווה לנסות כל מה שאפשר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הריתי מיד אחרי פיפל
סיגל04/03/2019אני יודעת שהדעות לגבי יעילות הפעולה חלוקות, אבל אני הייתי אחרי 7 הזרעות ו-2 החזרות שלא הניבו כלום, ואחרי פיפל פתאום נקלטתי פעמיים ברצף (הריון אחד הסתיים ללא דופק בשבוע מוקדם, ומיד אחריו הגיע עוד הריון מוצלח ביותר). אני חושבת שכמו בכל דבר, תלוי מה הייתה הבעיה. במקרה שלי הוגדרתי כ"לא מוסברים" אבל הרי תמיד יש הסבר, פשוט לא יודעים מה הוא... כנראה יש נשים שאצלן זה פוגע בול במטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
פרופ` דוד בידר04/03/2019שוב אני חוזר ומסביר.
זה שנקלטתם אחרי פיפל לא אומר שזה בגלל הפעולה.
מה שאתן כותבות זה מטעה.
יש עבדות טובות מאוד שלא הראו הבדל....
בכל אופן שכל אחת תעשה לפי עימת הרופא דלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוצמת א.ס רגיל שבמשרד רופא נשים לעומת א.ס במכונים לסקירותנורית14/02/2019
שלום,
1.האם עוצמת האולראסאונד (גלי הקול) של המכשיר בחדר רופא הנשים "הרגיל" זהה בעוצמתו לזה שמבצעים בו סקירה מאוחרת ? מי מהם בעל עוצמת גלי קול גבוהה יותר? האם יש לכך סיכונים כלשהם לעובר?
2. האם רק בסקירה מאוחרת אפשר להבחין בחשד למומים בלב או בכליות למשל או שגם בא.ס בחדר הרופא בבדיקה שיגרתית? למה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר14/02/20191.עוצמת הקול זהה ואין נזק לעובר.
2. ברור שאפשר לגלות מומים, וזה תלוי בבודק אם הוא יודע או לא לזהות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד- א.ס תלת מימדי לעומת דו מימדי
נורית15/02/20191. האם יש יתרון בביצוע א.ס תלת מימדי בסקירה מאוחרת (20-23) לעומת א.ס דו מימדי?
2. האם עוצמת הקרינה בא.ס דו מימדי נמוכה מזו של א.ס תלת מימדי?
תודה רבה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאחר ותוצאות המילום התלת מימדי הנן פונקציה של פעולת המחשב,ביצועאולטרסאונד תלת מימד כרוך מפעיל את אותהעוצמת קרינה כמו אולטרסאונד דו מימדי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה הורמונלית שבוע 12טל14/02/2019
שלום,
אני בשבוע 12+4 לאחר ivf החזרת בלסטוציסט מוקפא.
אני לוקחת כל יום :
4 אוטרגוסטן
3 אסטרופם
1 מיקרופירין
אמרו לי להפסיק את התמיכה בסוף שבוע 12 להריון. אני ממש חוששת שיהיו לי דימומים בעקבות זה . בתחילת ההריון בשבוע 6 היו לי דימומים כמו של ווסת שפסקו אחרי יומיים ומאז לא היו דימומים.
האם אוכל מהיום להוריד את המינון על מנת שההפסקה לא תהיה בבת אחת?
אם כן מה ניתן לקחת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר14/02/2019מעבר לשבוע 9 אין שום ערך לתמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה לאחר החזרה של מוקפאלאה14/02/2019
היי שבוע 4 לאחר החזרה של מוקפא טבעי אנדומטרין פעמיים ביום למה הבטן ככ נפוחה אם לא היה שום גירוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפוחה
פרופ` דוד בידר14/02/2019יכול להיות כתוצאה מהאנדומטרין.
האנדומטרין משקיט שרירי מעיים ולכן הנפיחות שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ותוצאות אולטרסאונדרבקה13/02/2019
שלום רב
ב31-1 קיבלתי מחזור .היום ביצעתי בדיקת דם ומעקב זקיקים.
Estradiol 490
Progesterone 0.6
מצורף אולטרסאונד זקיקים מתי צפוי ביוץ.ואיך נוצר ממצא ברחם אם ב28.1 ביצעתי בדיקת אולטרסאונד והכל היה נקי.3 חודשים אחרי הוצאת פוליפ וכבר נעשה היסטרוסקפיה אבחניתית אחרי הניתוח.
ממה יכול להווצר ממצא?
והמחזור שלי לא עם קרישי שם.
בתודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסמך נוסף
רבקה13/02/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול אפשרי,עלייך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול והבירור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להסיק משהו?לילי13/02/2019
ביום הביוץ (טבעי ללא הורמונים) אסטרדיול היה 1700, LH 40.
היום שבוע אחרי אסטרדיול 600. זה כנראה מעיד שאין הריון אחרת אסטרדיול היה ממשיך בעליה, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר13/02/2019כנראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:(((((
לילי13/02/2019קיוויתי שתגיד שאי אפשר לדעת. השלתי את עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים וניסיונות כניסה להריוןרבקה13/02/2019
שלום רב
שאלה בנוגע לניסיונות כניסה להריון.
אחרי קיום יחסים , מרגיש שלא כל הזרע נכנס בפנים כי הרבה נשפך החוצה מיד אחרי.אילו דרכים ניתן לגרום לכל הזרע להכנס ???.לא הגיוני שלמרות השתהות ( לא מיד יוצא )עדיין הכל כמעט בחוץ ולא בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדיווח שלך תואם את המצב הרגיל בעת קיום יחסים ,גם מעט מחומר הזרע הצובע את קירות הנרתיק ומוואר הרחם עשוי חספק את הדרישה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ האם פוספס לפני שאיבהצ12/02/2019
אני בת 45, לא עברתי עד היום ivf רק הזרעות נמנעתי בגלל סיכון משפחתי,התחלתי לפני כחודש ניסיון להפרייה עם מינון נמוך של הורמונים על בסיס המחזור הטבעי, הייתי אמורה לעבור שאיבה מחר, אך התבטלה, 3 ימים לפני נראה זקיק של 17 ואסטרדיול היה 1137.71, lh היה 9.82 ופרוגסטרון 0.60, הזרקתי מנופור 225 וצטרוטייד אחד ואתמול גם אותו מינון ואוביטרל בחמש לפנות בוקר. יומיים אחרי ירד האסטרדיול ל 682 והיום 222.33, אתמול נראה זקיק של 18 אך היום רק זקיקים קטנים, אני טוענת שהביוץ פוספס (יש לציין שהמחזור איחר לי ולרוב הביוץ מגיע ביום ה 15 למחזור) הפעם כנראה שהקדים. הרופא טוען שמשהו השתבש ולא פיספס את הביוץ. אשמח לשמוע חוות דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכתי שתוזמנת היטב,אולם עליית הורמון ה-LH מוקדם מהצפוי הנה בהחלט תופעה בעייתית של גיל מתקדם ורזרבה שחלתית נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ האם פוספס לפני שאיבה
צ14/02/2019תודה, ועוד שאלה קראתי מאמר שלך לגבי טיפול בשילוב תרופות אנדרוגניות מריחה על גבי העור, האם יכול לשפר את מצבי? כי שמעתי שיכול לעזור. והאם אתה מקבל נשים לטיפול אצלך גם בגילאים הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במקרה הנדון מחבד רזרבה שחלתית ירודה ישנה גם בעיית הגיל,לכן הפתרון הייעודי שהוצע לבעיית הרזרבה הירודה לא יועיל הרבה.בכל מקרה תוכלי לפנות אלי בטלפון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השילוב בין רזרבה נמוכה וגיל מתקדם עלול להוות בעיה שיהיה קשה להתגבר עליה .אגב אין לי בעיה ליעץ לך בנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זיקיקים - שאלה לגבי ביוץנועה12/02/2019
שלום,
אני בת 38 מנסה להיכנס להריון באופן טבעי בסיוע בדיקות זקיקים. בעברי 2 הריונות ספונטניים )אחרון לפני שנתיים).
היום יום 17 למחזור, לפני יומיים נצפה בשחלה ימנית זקיק בגודל 13, וזקיק בגודל 15.
היום, כעבור יומיים זקיק 14 וזקיק 15.
E2 עלה 646 וlh עלה מאוד ל80.72 פרוגסטרון עלה ל1.81.
הרופא אמר לי שהביוץ יהיה היום או מחר.
האם ייתכן ביצית בשלה בזקיקים בגודל הזה?
האם הזקיקים עוד יכולים לגדול עד לביוץ ולהבשיל?
האם יש לי יותר סיכויי החודש בגלל שיש לי 2 זקיקים או שבגודל הזה זה לא רלוונטי? חשבנו שהביוץ עוד כמה ימים אז קיימנו יחסים רק לפני 4 ימים והיום, ונשאר את מחר.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לגבי ביוץ
נועה13/02/2019אם יש לי 2 זקיקים (ללא התערבות תרופתית) האם בהכרח הם יבייצו באותו יום? או שהזקיק הקטן יכול לבייץ גם עוד שבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערכתי היא שמתרחשת אצלך תופעה של לוטאיניזציה מוקדמת הליך המדמה ביוץ בנוכחות זקיקים לא בשלים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?
נועה13/02/2019על כן החודש הזה אבוד? יש מה לעדות כדי למנוע טת זה?חודש שעבר היה לי זקיק של 21.
הפרעה בתפקוד ההורמונלי המחזורי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית ופייפל יחדאסתי12/02/2019
שלום,
בדיקת היסטרוסקופיה ופייפל יחד מתי מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ
פרופ` דוד בידר13/02/2019אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקות דם בתקופת הביוץטל12/02/2019
שלום,
את המחזור האחרון קיבלתי ב29.1.2019 כלומר לפני 15 יום.
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון אך עד כה ללא הצלחה , ביצעתי היום בדיקות דם ואלו הערכים :
estradiol - 101.84
progesteron - 2.13
LH - 25.3
FSH - 9.8
prolactin - 19
testosterone - 0.21
beta - hcg - <7
אשמח לדעת אם הערכים עשויים להעיד על קליטה של הריון שכן רשום שbeta מתחת ל5 הוא שלילי ולא עבר די זמן על מנת שהמספר יעלה ובכלל אם הערכים תקינים ואו מעידים על בעיה?
בנוסף חשוב לי לציין שאני חווה מאז קיום היחסים בשבת מעין תחושת התכווצות בבטן התחתונה בעיקר בצד שמאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהיריון,פרופיל הורמונלי תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עלית בטא ירדאני12/02/2019
22.1 החזרת עוברים טריים. בטא מה3.2 120 בטא מה5.2 370 .בטא מהיום שבוע אחרי 1816 מדובר בירידה משמעותית בקצב ההכפלה. האם ההריון בודאות לא תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליה בטווח התקין,סביר להניח שההיריון בדלב זה תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטא בעובר טרי בן 3 לעומת מוקפא בן 3לאה11/02/2019
היי פרופסורים יקרים רציתי לדעת אם יש הבדל בגובה הבטא במידה והיא נעשת ביום ה12 בעובר טרי בן 3 לעומת מוקפא בן 3. . יש מצב שבמוקפא הבטא תצא נמוכה יותר ? וכמה בדיקות חוזרות יש לבצע אחרי בטא חיובית אחת ? עוד שניים מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר12/02/2019אין הבדל בבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הערכת משקלמעיין11/02/2019
אני בשבוע 28+5. ביצעתי הערכת משקל היום . סהכ 1.5 קג. הרופא אמר שהראש קצת גדול ושאעשה עוד שבוע עוד פעם הערכת משקל .
כך כתב: us: ראש 8/8-bpp. כמות מי שפיר תקינה hc- תואם 292.
מה זה אומר? והאם יש לי סיבה להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התוצאה נראית בטווח ההשתנות הסבירה,מה שחשוב הנה המגמה דתסתמן בביקורת בעוד שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)