מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מותר לטוס בשבוע 32מעיין10/02/2019
אני בשבוע 28. אמורה ליסוע לאילת כשאהיה בשבוע 32.
האם יכולה לטוס לאילת? האם זה סיכון? או שעדיף בהסעה?
ובכלל עד איזה שבוע אפשר לטוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטוס
פרופ` דוד בידר10/02/2019עד שבוע 36 אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת זרערבקה10/02/2019
שלום רב
אשמח להתייחוסתכם לגבי בדיקת הזרע של בעלי.
הוא בן 38
מנסים להכנס להריון כ8 חודשים.אחרי הסרת פוליפ לפני 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
רבקה10/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר10/02/2019הבדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה תקינה בשלושת המדדים החשובים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם על המענה
רבקה10/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד בודקים האם שינוי תזונתי הביא לאיזון סכרת הריונית- האם ע"י העמסת סוכר נוספת?נטלי09/02/2019
במידה ונמצאה סכרת הריונית בעקבות העמסת סוכר 50 ו- 100 נאמר לי שמנסים במשך שבוע לשנות תזונה ואז בודקים אם שינוי התזונה עזר לאיזון הסכרת.
השאלה שלי, איך בודקים שהסכרת מאוזנת ולא צריך לעבור לטיפול תרופתי ? האם עושים שוב העמסת סוכר או בדיקת סוכר בדם בפלסמה/ בנסיוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר
פרופ` דוד בידר10/02/2019מעקב סכרת הריונית נעשית על ידי בדיקות דם, לפי הוראות המטפל, על ידי מכשיר בדיקת דם מהאביב שאת צריכה לרכוש בקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי חלק מנתונים בעייתייםמירי09/02/2019
שלום
מצרפת בדיקה של חלבון עוברי שעשיתי בשבוע 17.
סהכ בדיקה תקינה וסיכוי לתסמונת דאו וטריזומיה נמוכים.אבל אני מאוד מודאגת משני נתונים free beta hcg ו (גנטרופין שלייתי)hcg
הם מתחת לנורמה אצלי ושמעתי שזה יכול להצביע על בעיה בשליה בהמשך ולבעיות התפתחות של העובר.האם נתונים בעייתיים?מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר10/02/2019הבדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אגוניסט לא פוגע?הסבר09/02/2019
מקבלת זריקות דקפפטיל לאחר הזרעה. בהתחלה לפי מה שהבנתי יש עליה ב LH וFSH בגלל האפקט האגוניסטי, FLARE, אבל אחרי כמה ימים יש דיכוי ו LH FSH אפסיים, ולכן אין גם אסטרדיול ופרוגסטרון.
אם כך איך זה לא פוגע בהזרעה, אם יש הריון?
פרוגסטרון לא יהיה נמוך מאוד?
אודה לכם מאוד אם תסבירו מבחינה אנדוקרינית ולא רק תענו שלא פוגע. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר10/02/2019לא פוגע בכלום, רק לא ברור לי מדוע את לוקחת זאת בטיפולי הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להסבר
הסבר10/02/2019תודה פרופ בידר על ההסברים והסבלנות.
לאחר ה FLARE יש דיכוי ו LH FSH אפסיים.
כיצד אם כן אסטרוגן ופרוגסטרון לא יהיו אפסיים?
אודה להסבר מבחינה אנדוקרינולוגית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
פרופ` דוד בידר10/02/2019פלאר זה בתחילת הוסת ולא אחרי הזרעה. לא ברור לי למה בטיפולי הזרעה לוקחת בכלל דקפפטיל אחרי ההזרעה.
הזרעה זה כשיש ביוץ ואין השפעה בשלב זה של הדקפפטיל על ההורמונים. המצב ההורמונלי בוסת הוא אחר .
לאחר הביוץ עבר קרה הכל ודקפפטיל לא עודה כלום ומיותר לקחת אותו.
דקפפטיל מיועד לטיפולי הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכהכנה לפרוטוקול ארוך
הסבר10/02/2019פרופ בידר כל זה מובן לי לחלוטין. ברור לי שבהזרעות לא לוקחים הורמונים.. הרופא שלי יודע מה הוא עושה.
אני מנסה להבין איך אין דיכוי גם בשלב לוטאלי על אף מתן אגוניסט לאורך זמן ממשך. רוצה להבין מה ההשפעה של ההורמונים שאני מזריקה לעצמי.
איך הוא לא גורם לירידת פרוגסטרון ואסטרוגן בשלב לוטאלי?
זה נהיה ממש מתיש, ועדיין לא הבנתי. אשמח להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
פרופ` דוד בידר10/02/2019כבר כתבתי לך שאין קשר בין דקפפטיל לפרוגסטרון ואין לו השפעה על מה שנעשה אחרי הביוץ.
הדקפפטיל גורם לדיכוי הורמונים הגורמים לביוץ, כפי שכבר כתבתי.
דקפפטיל ממחזור לוטאלי ניתן כהכנה לפרוטוקול ארוך.
אני מבין מה הרופא שלך עודה אך כבר לא עושים טיפולים כאלה שבהם עושים הזרעה ומתחילים הכנה לפרוטוקול ארוך.
בפרוטוקול הארוך, כאשר נותנים דקפפטיל זה לא מאפשר , לקראת הוסת להתעוררות של ה FSH ו LH.
וכן זה נקרא פרוטוקול ארוך.
פרוטוקול שכבר לא כדאי לעשותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E. Coli בתרבית בהריוןדנה09/02/2019
שלום רב, בתרבית שגרתית בשבוע 10 נמצאה e. Coli בתרבית, הריון אחרי ivf, באנמנזה 3 הפלות (בכל פעם היה משהו אחר בתרבית ממש לפני שעובר הפסיק להתפתח ואנטיביוטיקה לא צלחה עד להפלה, אחרי גרידה באופן מיסטי תרבית נקייה בלי טיפול נוסף).
כרגע נתנו זינאט 500מג פעמיים ביום. לפני הטיפול לא היו שום סימנים לציסטיטיס. 4 ימים אחרי שימוש בזינאט התחלתי להרגיש שאני לא מצליחה לרוקן שילפוחית עד הסוף, לחץ בבטן, וכל הזמן רצה לשרותית, זרם של פיפי ממש חלש... ממש סבל
1. האם קולי יכול להזיק לעובר באופן ישר?
2. חשבתי שאחרי שימוש בזינאט סימנים אמורים להעלם ולא הפוך, האם תקין?
תודה רבה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי שדלקת עם החידק הנדון תזיק להיריון נדירה ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהE coli
דנה09/02/2019תודה רבה על התשובה.
ולגבי הסימנים האם הגיוני שסימפטומים של דלקת התחילו להופיע 3 ימים אחרי שימוש בזינאט? האם זה אומר שזינאט לא עוזר או לא אומר כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי DHEA והריוןאיריס08/02/2019
פרופ שלום
גיל 42 לאחר שלא הצלחתי להרות בטיפולי פיריון הרופא נתן לי DHEA במשך מספר חודשים והטיפול פיריון האחרון היה מצויין נשאבו 16 והופרו 16 והיו מוקפאים בלסטוציסטים שלא הוחזרו אך בסוף לפני החזרת מוקפא נכנסתי להריון טבעי שהיה מצויין וכל הבדיקות תקינות . האם יש קשר ל-DHEA ? כי חודשיים אחריי שהתחלתי כבר היה שינויי קיצוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA
פרופ` דוד בידר09/02/2019אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר DHEA
איריס09/02/2019פרופ בידר תודה על המענה יש לי 2 שאלות
1. אני מבינה מימך שזה תכשיר מיותר ופשוט יצא במקרה תוצאות טובות של פרוטוקול טוב שבו הוקפאו עוברים .ואם אני מבינה נכון עקב הגיל במקרה יצא ביצית תקינה כרומוזומלית ונקלט הריון טבעי ללא קשר ללקיחת DHEA? כלומר זה לא שיפר את רמת הביציות אם הבנתי נכון?
2. עצם זה שאני בהריון תקין מאוד בגילי לא מטיפול פיריוןו נשאבו 16 והופרו 16 ויש מוקפאים ביום ה-5 משפר את הסיכויי לעובר מוקפא טוב הפעם כי נקלטתי טבעי ולא הספקתי להחזיר מוקפא כלומר יכול להיות שעדיין יש ביציות תקינות? או שהסיכויי נמוך במוקפא תקין למרות שלאחר הפרוטוקול הזה נכנסתי להריון טבעי לעומת עובר שנקלט טבעי כמו שקרה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר09/02/20191. ללא קשר לDHEA.
2.הסיכויים בגילך קטנים להצלחת טיפולי הפריה. זה שיש לך קפואים מגיל צעיר יותר זה טוב, ויש סיכויים התאומים לגילך וליכולת שלך להרות שהוא גבוה מנשים אחרו בגילך שלא הרו.
תנסי טבעי , ואם לא ילך תחזירי קפוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה סוג דאה השתמשת?
ר.09/02/2019שלום,
אני אשמח אם תרשמי באיזה סוג דאה השתמשת. אני משתמשת בדאה שרוקחים בפארם ולא ראיתי שום שיפור בתוצאות כתוצאה מכך.
תודה-רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג
פרופ` דוד בידר10/02/2019אין סוגים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה האם אפשר להרגעPrule08/02/2019
היסטוריה: בעברי ילד בן 4 מivf,אבל מהיר ותקין. אחריו בנסיון לילד שני, 2 ללא דופק שבוע 13 ו12,אחד הפלה שבוע 6.
עכשיו שבוע 13 פלוס 1 ( לפי us) כי בפועל זה 12 פלוס 3, אני עם קלקסן אמפירי 40 מג.
הרופא הריון שלי בקופה, אמר שקלקסן ב40 מג לא באמת מביא תועלת( משקל שלי 50), וכי זה שלא הייתה לי הפלה זה לא קשור לקלסן..
אז השאלה שלי:
א. אני עדין סופר חרדתי,וכל הזמן מפחדת שיהיה לי שוב ללא דופק. אחד לשבוע בודקת us, אבל עדין חרדתית אפילו על זה, האם יש שלב ( שבוע) שבו לדעתכם "עוברת הסכנה" של ללא דופק?
ב. האם קלקסן הוא זה שעוזר? מניחה שלא ניתן להגיד כן או לא, אבל האם 40 מג כן יכול לעשית את השינוי?
ג. האם יש אחוזי סיכון במקרה שלי להפלה? כלומר כמה אחוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר09/02/2019הסיכויים להפלה מאוד אפסיים כרגע אצלך.
נראה לי שהקלקסן מיותר.
אם כן היה צריך אז 40 זה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דקפפטיל יכול לשמש כתמיכה?תמיכה08/02/2019
קבלתי דקפטטיל לאחר הזרעה, כהכנה לפרוטוקול ארוך, להתחיל יום לאחר ההזרעה.
אם יהיה הריון האם פוגע?
האם בתקופה זו משמש כתמיכה? כי אחרי זמן מה כבר גורם לדיכוי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר08/02/2019לא פוגע בהריון ולא משמש כתמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך מחזור משתנה מה זה אומרמשך08/02/2019
פעם משך המחזור שלי היה 26 ימים כמו שעון. עכשיו ביוץ רק ביום 17, 18 למחזור, ומחזור של 31 יום. מה המשמעות של זה? מעיד על הזדקנות? רזרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח,בכל מקרה יש אמצעים הורמונאליים בדוקים יותר לקביעת מצב הרזרבה השחלתית שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעידה אחרי החזרת עובריםדנה08/02/2019
מייד, אחרי החזרת עוברים כמעט מעדתי, כשהתלבשתי קפצתי כמה פעמים על רגל אחת עד שהתייצבתי. האם דבר כזה מייד אחרי החחזרה יכו לגרום לעוברים לצאת החוצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי עליית LH?מתי08/02/2019
אם בבדיקות דם בבוקר LH 40, והביצית עדיין לא חרגה,
מתי יהיה הביוץ? בעוד 36 שעות?
מתי הביצית חורגת לאחר עליית הLH?
והאם עדיף לקיים יחסים לפני שעוברים ה36 שעות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ מתרחש בטווח של 24-28 שעות לאחר הפיק של עליית ה-LH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדמיית רחם באולטרהסאונד לעומת צילום רחםיולי08/02/2019
מתכננת לעשות צילום רחם.
הבנתי שקיימת בדיקה חדשנית שעושה דבר דומה - סונוהיסטרוסלפינגוגרפיה - וזאת באמצעות אולטרהסאונד כלומר ללא קרינה וללא שימוש בחומר ניגודי.
איזו בדיקה עדיפה?
איזו בדיקה מדויקת יותר?
האם לצילום הרחם המסורתי יש יתרונות מסוימים?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרגשות והספיציפיות של צילום הרחם לגבי הרחם ובמיוחד לגבי החצוצרות והפיזור באגן הנם עדיפים לאין ערוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להפלה או להתפתחות היריון?אני07/02/2019
שלום
בהיריון שבוע 6+5 מהחזרת עובר מוקפא
בטא התחלתית הייתה נמוכה 49 אך הוכפלה באופן תקין. לפני חמשה ימים היו לי התכווצויות חזקות במשך שעתיים והיה דימום חזק. יומיים לאחר כך היה דימום מאוד חלש ללא כאבים.
היום באולטראסאונד נצפה עובר תקין עם דופק והכל היה תקין. קיבלתי בנוסף לתמיכה אסטרופם+דופסטון+אוטרוגסטן זריקת פרוגסטרון היום. במהלך היום היו כאבי בטן עם דימום חלש לפעם אחת והפסיק.
האם מצב זה מעיד בהכרח על הפלה מאיימת? או שזה נחשב שכיח
לציין שבהריונות קודמים לא היו לי דימומים ולפניהם הייתה הפלה מעובר מוקפא
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טוב מאוד שהרופא נקט בגישה תומכת אופטימאלית מבחינה הורמונאלית מתוך תקווה להתגבר על התקופה הנוכחית הרגישה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להפלה או להתפתחות היריון?
אני07/02/2019האם הדימום יכול להיות קשור לעובר שהועבר ולא נקלט?
הועברו שני עוברים מוקפאים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ייתכן שיש לי תגובה שחלתית רק בלי הורמונים?יעלה07/02/2019
עשיתי נסיון טבעי בלי הורמונים החודש והיתה תגובה !!! 2 זקיקים אסטרדיול גבוה נטלתי רק לוטרזל . ועם הורמונים הגוף לא מגיב בכלל. מכירים מצב כזה ? האם אפשר להצליח יותר כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצב שכיח במצבים של רזרבה שחלתית נמוכה,ולעיתים זו הסיבה שנבחר פרוטוקול טיפול טבעי על פני טיפול הורמונאלי מסיבי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2019מה הפרופיל ההורמונלי שלך? מה גילך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)
.jpg)