מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרטיה בהריון עד מתי?ליאת26/11/2018
פרופסור שלום
לוקחת אספירין-קרטייה למניעת רעלת הריון עד איזה שבוע ניתן? כי הבנתי שצריך להפסיק באיזה שהוא שלב כי כאשר יש צירים זה עלול לגרום לדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להפסיק לקראת או בסמוך למועד הלידה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור אשכנזי הפסקת אספירין
ליאת26/11/2018פרופסור אשכנזי שלום
לדברי הרופא להפסיק בשבוע 35 מחשש שעם תהיה לידה עלול להיות דימום . האם זה הגיוני בשבוע 35?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתן האספירין צריך להיפסק לפחות 5 ימים ממועד הלידה,כמובן שהרופא אמור להחליט בכל מקרה לגופו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא בשבוע 5+3 האם בעייתי?מירי26/11/2018
שלום
אני בהריון אחרי טיפולי פוריות.
בשבוע 5+3 נצפה שק בתוך הרחם + שק חלמון +ניצנים של עובר קטן. בטא הייתה 11700.
אחרי שלושה ימים נצפה עובר עם דופק בשבוע 5+6
האם תוצאת בטא תקינה לשלב הזה? או שזה גבוה מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ואין שינוי בגודל זקיקאסתי26/11/2018
שלום רב,
אני מטופלת ב- ivf ובמעקב זקיקים האחרון נתקלתי במצב שהזקיק שלי היה 17 ואחרי יומיים נאמר לי אותו גודל 17. (הוא היה אמור להיות בגודל 20-21) האם זה יכול להיות אותו גודל או שזאת טעות במדידה של הטכנאית האולטרסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
פרופ` דוד בידר26/11/2018צריך להבין מה תוכנית הטיפול ומה תוצאות בדיקות הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת מוקפאאורלי26/11/2018
פרופסור בוקר טוב
1. האם אישה לאחר לידה , הסיכויי שלה להיקלט ממקפא בהנחה שהוא תקין כרומוזומלית גבוה יותר מבחינת מוחנות הרחם שעבר הריון?
2. האם קופת חולים יכולה לעשות בעיות לאשר החזרת מוקפא מלפני שנה וחצי כאשר הריון נוכחי לא מ-IVF? כמובן מתחת לגיל 45* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר26/11/20181.הסיכויים אותו הדבר.
2.לא צריך להיות בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים בדיקת gbsטלי26/11/2018
פרופסור שלום
בין איזה שבוע הריון לאיזה שבוע ניתן לעשות בדיקת GBS?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר26/11/2018שבוע 36
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר בשבוע 36+2
טלי26/11/2018פרופ בידר תודה על המענה
האם ניתן לעשות את הבדיקה בשבוע 36+2 ? כי שבוע 36 זה יוצא יום שישי ואין מעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר26/11/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת כאב בעצם הזנבמאי26/11/2018
אני בשבוע 22.
מתחילה להרגיש קצת כאב בעצם הזנב.
משהו מוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ` דוד בידר26/11/2018יש כל מיני כאבים בהריון וגם מה שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטייד יותר מפעמיים במחזור טיפוליעל25/11/2018
היי
בעלון של הצטרוטייד ראיתי שכתוב שאסור לקחת יותר מ2 פעמים במחזור טיפול
מה הסיבה ?
למה הוא עלול להזיק בגוף?
קיבלתי אותו במחזור טיפול בערך 5 ימים זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטיד
פרופ` דוד בידר26/11/2018הזריקה ניתנת כל יום במקביל לגירוי השחלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לגבי אסטרופם ופרוגינובהנועה25/11/2018
שלום רב,
1. לפני החזרת מוקפאים, כדי לעבות רירית, מה עדיף פרוגינובה או אסטרופם? במה יש פחות הפרעות לוואי?
2. האם המינון של 2 כדורי פרוגינובה 2 מ"ג ביום(או אסטרופם ) הוא לא גבוה למי שסובלת מתופעות לוואי?
3. האם ניתן להסיר מדבקת אוורל שנלקח שבוע, יום כן יום לא (בגלל שלא עזר וגרם לכאבי ראש) ולקחת פרוגינובה?
4. למי שסובלת מתופעות לוואי, מה המינון הנמוך ביותר אך עדיין אפקטיבי לדעתכם? אולי יש משהו טבעי ולא סינתטי שעוזר?
5.האם הם לא עושים דימומים בהיריון? ולכמה זמן צריך לקחת אותם?
6.האם תופעת לוואי של כאב ראש ומיגרנה מצדיקה הפסקת טיפול בהם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל ההחלטות בנדון צריכות להעשות כל ידי הרופא המטפל על סמך חוות דעת נוורולוג או רופא פנימי כדי למנוע אירוע חריג
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות כלליות לגבי הכדורים
נועה25/11/2018תודה על המענה המהיר. אשמח לשמוע גם את חוות דעתו של פרופ' בידר על השאלות הכלליות לגבי הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לפרופ' בידר.
נועה26/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
פרופ` דוד בידר26/11/20181.שתי התרופות דומות ולכל אחת יכולים להיות תופעות לואי מאחד התכשירים.
2.המחנון הנכון הוא שני כדורים ביום.
3.כן,אםשר לשים הכדור בנרתיק.
4.תנסי כדור ביום דרך הפה ואחד בנרתיק, ביום.
5.בהריון לא צריכים להיות דימומים ובטח לא מהכדורים.
6.אפשר להוריד מינון לכדור ביום, או להחזיר במחזור טבעי.
במחזור תחליפי צריך אסטרוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה לפרופ' בידר
נועה27/11/2018תודה רבה. עזרת לי מאוד להבין. רק הבהרה האם מדובר על מינון של 2 מ"ג פעמיים ביום? זה המינון הנמוך שיכול לעזור?
רציתי גם לדעת האם חומצה פולית יכולה לגרום לכאבים בקיבה?
אני לוקחת גם קרטיה 100 אבל הבנתי שזה מצופה ומתפרק רק במעיים. לא רוצה לקחת לוסק בגלל כל התופעות לוואי וגם הבנתי שהוא פוגע בציפוי של הקרטיה. לא רוצה להפסיק טיפול בגלל כאבים בקיבה. מה עושים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
פרופ` דוד בידר27/11/2018המינון המקובל הוא 2 כדורים ליום.
חומצה פולית לוקחים רק 3 חודשים ויכול לגרום לתופעות אלה.
קרטיה, למה לוקחת?
יכולה לקחת לוסק שעתיים אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל היריון לאחר ivfשני25/11/2018
שלום רב
הצלחתי להתבלבל מכל מחשבוני ההיריון.
ב-11.05 הוחזרו לי 2 בלסטו בני 5 ימים. עד היום התנהלתי על פי חישוב ו.א - 22.04... העובר מההתחלה ועד עכשיו מתאים לשבוע יותר. מנסה להבין האם החישוב נכון
לפי חלק מהמחשבונים אני שבוע 32 ולפי אחרים שבוע 31.
אשמח להבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב נכון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת מונפור לעומת גונאלדנה25/11/2018
שלום,
אני עם שחלות פוליציסטיות, בת 31.
עברתי 6 הזרעות.
הזרעה חמישית- הריון כימי.
שאר ההזרעות ללא הריון.
כאשר אני נוטלת גונאל תמיד יש ביוץ. אני יודעת שבגונאל אין את מרכיב הlh כמו במונפור.
בהנחה שאני מבייצת עם גונאל, האם יש טעם לבקש ליטול מונפור? האם מונפור יכול לגרום להבשלת הביצית בזקיק באופן טוב יותר?
אני לקראת הזרעה שביעית ואחרונה לפני מעבר לivf.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הנך בעלת שחלות פוליציסטיות הרי שעדיף גונל על פני מנופור,מאחר ורמות ה-LH הבסיסיות שלך הנן גבוהות ממילא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 21 - כמה שאלותנירית25/11/2018
היי
אני בשבוע 21 עם שיליה קדמית נמוכה.
1. האם תקין שלא מרגישה שום זכר לעובר?
2. האם זה תקין שהבטן יחסית קטנה? (הריון 3 וזכור לי בעבר שהיה רציני יותר)
3. כמה ליטר מומלץ לשתות ביום? והאם זה עלול לפגוע במי השפיר אם שותים פחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.אפשרי,בתנאי שבבדיקה הכול כשורה 2.כנ״ל 3.לשתות כרגיל עד 3 ליטר ביום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבים בחודש 8קרן25/11/2018
פרופ שלום
מדוע נשיעם מרגישות החל מחודש 8 כאבים שהולכים ומתגברים לסירוגין ולמרות זאת סוחבות עד הסוף , האם זה קשור לגדילת העוברשהשיא של הגדילה מתחילת חודש 8? אנחנו קבוצה של נשים שבאותן שבועות וכולן אותם תופעות של כאב מחודש 8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר25/11/2018אילו צירים טרום לידה המכינים את הרחם ללידה ויש להם גם שם מפוצץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כעבור כמה זמן ההשפעה של ההורמונים "מבחוץ" יפסיקו להשפיע ואפשר למדוד את אלו שהגוף מייצר?חני25/11/2018
לקחתי הורמונים לצורך תמיכה אתמול בערב ב 21:00 בפעם האחרונה ורוצה לבדוק מה רמת ההורמונים שלי בדם ללא ההשפעה של ההורמונים שנטלתי בתרופות, כלומר האם הגוף שלי מייצר מספיק הורמונים בעצמו (אסטדריול ופרוגסטרון) ולא צריך "עזרה" ינוספת מבחוץ
1. מתי יש לבצע את בדיקת הדם , כעבור כמה שעות מנטילת ההורמונים בפעם האחרונה ?
נ.ב אני בשבוע 7 + יומיים, נצפה עובר עם דופק תואם שבוע 7.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן
פרופ` דוד בידר25/11/2018לא מריך לבצע שום בדיקת דם. עובר עם דופק מייצר הכל לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמה וורודה
חני27/11/2018היום, יומיים לאחר הפסקת נטילת הורמונים, הופיעה הכתמה וורודה
שאלותיי הן:
1.האם לחזור לקחת תמיכה?
2. לפני 4 ימים עשיתי בדיקת א.ס נרתיקית לדופק- האם יכול להיות שההכתמה נובעת מרגישות צוואר הרחם למטמר ורק עכשיו באה לידי ביטוי?
3. האם יש צורך ללכת לבדיקה? אם כן, מתי?
כיצד נכון לנהוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמה
פרופ` דוד בידר27/11/20181.לא צריך יותר תמיכה
2.יכול להיות מהבדיקה.
3.בדלב זה לא אלא אם משהוא ישתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח קיסריקרן25/11/2018
שלום פרופסור
אני בת 35 , חודשיים אחרי ניתוח קיסרי , הריון ראשון.
לאחר הניתוח נשארה לי בטן די גדולה, רופסת ונפולה כלפי מטה. כנראה שיש לי גם היפרדות ביטנית.
1.האם זה כשלעצמו יכול לגרום לבעיית פריון בכניסה להריון הבא ?
2. תוך כמה זמן מומלץ להיכנס להריון שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי
פרופ` דוד בידר25/11/20181.לא גורם לבעיות פריון.
2. אחרי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי זריקת אוביטרלמאיה25/11/2018
בוקר טוב,
הזרקתי אוביטרל ביום 14/11 (עברו 11 ימים מהזריקה)
ביום 20/11 החזרת שני בלסטו.
היום בבדיקה ביתית יש קו ברור מאוד, רק חלש יותר מהשני.
האם יכול להיות שאלו עדיין שאריות של אוביטרל?
קיבלתי גם זריקה של דקא כתמיכה, אבל למיטב זכרוני היא לא מכילה הורמון הריון, אז אני מניחה שהיא לא משפיעה על התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר25/11/2018האוביטרל נעלם מהדם אחרי 4 ימים מהדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מדובר בהריון?
מאיה25/11/20185 ימים אחרי ההחזרה כבר אפשר לראות תוצאה חיובית?
מפחדת לפתח ציפיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר25/11/2018אחרי10 ימים אחרי ההחזרה יכולה להיות תשובה ולא5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני מבולבלת
מאיה25/11/2018סליחה שאני שואלת שוב פעם וכמובן תודה רבה על הסבלנות ועל כל התשובות שאתם נותנים כאן.
אני 5 ימים אחרי ההחזרה ויש תוצאה חיובית בבדיקה ביתית, עשיתי 3 פעמים ויצאה חיובי בשלושת הבדיקות.
ואמרת שזה לא מאוביטרל, אז למה התוצאה חיובית?
יכול להיות מצב שבבדיקת דם זה יהיה שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
פרופ` דוד בידר25/11/2018קודם כל זה לא מהאוביטרל.
אנחנו בודקים בדיקת דם 12 יום אחרי החזרת עובר יום 3, אז אם זה יום 5 אז אחרי 10 ימים.
אפשר גם למצוא התחלת הורמון ההריון אחרי 8 ימים מהחזרת עובר יום 5, את בדקת אחרי 7 ימים מהעובר בן 5 ימים ככה שזה גבולי ולכן, בכל מקרה תבצעי בדיקת דם לראות שאכן זה כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
מאיה26/11/2018ד"ר בידר שאלה נוספת, אז היום אני 6 ימים אחרי החזרה.
הוחזרו שני בלסטו 5AA + 5AB.
בטא היום 75, פרוגסטרון מעל 190, E2-2196.
אם זו התוצאה עבור 6 ימים, האם יש סיכוי ששניהם נקלטו?
כמובן שעוד יומיים אעשה בטא חוזרת, אבל אשמח לחוות דעתך מניסיונך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר26/11/2018נראה עובר איש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)