מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה ניתן לעשות כדי למנוע עליה?פרוג19/11/2018
כשלושה ימים לפני שאיבה. פרוגסטרון אתמול 3. היום 3.7. מחר סביר להניח ימשיך לעלות. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? כבר נוטלת דקסמטזון 0.5
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר19/11/2018זה עדיין ירך בסדר לפני השאיבה.
בכל אי אפשר לענות היות ולא ברור מה הטיפול שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרוג19/11/2018פרוטוקול קצר, אנטגוניסט. הורדה במינון גונדוטרופינים (כרגע 300) יכול לעזור? פחות בציות על חשבון מניעת עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
פרופ` דוד בידר19/11/2018פרוטוקול שבו יורדים במינון תרופות הוא פחות טוב.
את צריכה להבין מהרופא המטפל מה קורה, כי נתת מידע קטן ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליפ זריקת פרונטוגסט במקום אנדומטריןSs19/11/2018
הי אני לוקחת 3 אנדןמטרין ביום
אני צריכה לדעת לכמה זה שווה בזריקות פרוגסטרון פרונטוגסט
כדי להחליפ.. כמה יצא לי להזריק
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוואה
פרופ` דוד בידר19/11/2018אי אפשר להשוות, שתי תרופות שונות.
את הפרונטוגסט 100 מזריקים יום כן יום לא בהתחלה.
בכל אופן עדיף הנרות לנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין יומיים לפני שאיבהמעיין18/11/2018
היי
אני ובעלי לא קיימנו יחסים מזה חודש..
עוד יומיים יש לנו שאיבה..האם רצוי לקיים יחסים היום?
הבנתי שזה לא טוב מצד אחד לקיים יחסים יומיים לפני שאיבה ומצד שני לא טוב שהרבה זמן הוא לא הוציא זרע עדיף בכל זאת לקיים יחסים לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
פרופ` דוד בידר18/11/2018זה לא משנה אם תקיימו או לא, רק שיוכל לתת זרע בזמן אמת, עוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בטא שלישתאלונה18/11/2018
היי החזרת 2 מוקפאים (תרומה) 2.11
ב14.11 בטא 373 פרוג' 114(בקופת חולים)
בטא שניה 959 פרוג' 139 (באסותא ראשלצ)
בטא שלישית 1700 פרוג' 112 (בקופת חולים)
האם תקין?
האם יכול להיות שהבטא השלישית הכפילה כמעט פי 1.8 בגלל הבדלי מעבדה?
האם לצפות להמשך תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התוצאות בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי העמסת סוכרדנה18/11/2018
שלום,
שבוע הבא אני נכנסת לשבוע 24 ויש לי תור להעמסת סוכר
היום עשיתי בדיקות ונראה שיש לי אנמיה קלה וחיידק,זה לפי הבנתי,אני מחכה לתשובה מהרופא,כנראה שאצטרך לקחת אנטיביוטיקה,האם מותר לעשות את הבדיקה הזו עם לקיחת אנטיביוטיקה?
immature granuloytes 0.70
neutrophils 6.40
neutrophils 74.50
תוכל לענות לי על זה?
והאם מותר לעשות העמסת סוכר עם אנטיביוטיקה?
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שמצב דלקתי עלול להפריע,לטעמי לא צהיה בעיה בבדיקת הסקר אם אין רקע קודם של סכרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת תמיכה אנדומטרין בגלל פטריה....18/11/2018
אני נוטלת 3 אנדומטרין ביום ו3 אסטרופם
יש לי פטריה ודלקת בנרטיק וזה לא עובר בגלל התמיכה
איזה תמיכה אפשר להחליפ במקום אנדומטרין 3 ביום??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג׳ל קרינון פעמיים ביום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה ודימום מתחזקדניאלה18/11/2018
הי,
אני לאחר החזרת עובר ראשון (טרי)
ביום 12 לאחר ההחזרה הבטא היתה 22
ביום 13 התחיל דימום
ביום 14 הבטא היתה 68
הדימום המשיך והתחזק
ביום 17 הבטא 268
האם יכול להיות שלמרות הדימום שנראה כמו מחזור אני בהריון?
אם זה הריון כימי למה הבטא ממשיך לעלות?
להמשיך את טיפול התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדברים יתבהרו בהמשך-להמשיך במעקב ולבצע אולטרסאונד בעוד 4 ימים לזהות שק היריון תוך רחמי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים וביוץ שלהםמאיה18/11/2018
שלום פר' בידר / אשכנזי
מחזור ב-1/11. לפני החזרת עוברים מוקפאים.
ביום 14/11 הוזרק אוביטרל כדי לגרום לביוץ.
יומיים לפני הזריקה: במעקב זקיקים בשחלה ימנית זקיקים 18,16,16,13, בשחלה שמאלית זקיקים - 16,12,10.
E2-648',LH-2.9' P<0.8.
היום במעקב זקיקים: שחלה ימנית - זקיק 9.3 ורשום שנצפה זקיק ממוטט עם הילה וסקולרית 11*15 היכול להתאים לגופיף צהוב.
בשחלה שמאלית - זקיק 13.3.
בדיקות דם: E2-8382, P-71.9, LH-3.5/
אז אני מבינה שהיה ביוץ וכמה שאלות:
1. מדוע עדיין נשארו שני זקיקים? האם לא כולם אמורים לבייץ / להתפוצץ?
2. האם E2 לא גבוה מדי? קיבלתי הנחיה מהרופא להתחיל אחרי הביוץ עם אסטרופם 3 כדורים ביום - כדאי להוריד לשניים?
3. ההחזרה צפויה להיות ביום שלישי הקרוב. רירית הרחם הייתה 9 מ"מ והיום בבדיקה ירדה ל-7.5 מ"מ, אני מבינה שזה עדיין תקין ובסדר, אבל מה יכולה להיות סיבה לכך? האם היא יכולה לצמוח עוד ביומיים האלו?
אשמח להתייחסות לשלושת השאלות
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שהכול תקין,המשיכי טיפול לפי הוראת הרופא,התגובה הזקיקית העודפת הנה מזקיקים קטנים שבאו לביטוי לאחר זריקת האוביטרל,
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכות לעומת תפרים נמסיםנלי18/11/2018
בתור מישהי שחוותה את 2 האופציות - בתפרים הנמסים ההחלמה היתה הרבה יותר קלה ונעימה...
האם יש חסרון בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שום חסרון,אדרבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה י רופאים או בתי חולים שמתנגדים לכך?
נלי18/11/2018זה מאריך את משך הניתוח או דורש מיומנות מסוימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאריך במידה מסוימת את משך הניתוח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד מוקדם של הופעת ווסת עקב אי קליטת הריוןאלון18/11/2018
שלום לכם
מכיוון שבמחזור שהתחיל ב1 לחודש ניסינו טבעי(בעזרת ערכת ביוץ)
ואם לא ניקלט אז כנראה נעשה הפריה ויש לקבוע סידרת תורים לשם כך-רציתי לדעת מהו הזמן המינימלי בימים שיכול לעבור בין הביוץ ובין הווסת הבאה בהנחה שלא ניקלט הריון.(גיל האישה 44)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הופעת הווסת לאחר הביוץ מתרחשת תוך 12-14 יום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים בני 6 ימיםליטל18/11/2018
שלום רב. שאלה לגבי אסטרופם והחזרת עוברים. לראשונה בטיפול זה ביום ה3 של המחזור התחלתי 3 כדורי אסטרופם ביום ורציתי לדעת במידה ולא הושג הריון האם המחזור יגיע לי תמיד בזמן כמו שתמיד קרה לי או שהאסטרופם עלול לגרום לאיחור ורק אם מפסיקים אותו מקבלים מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר18/11/2018הוסת מגיע אחרי הפסקת אסטרופם ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים מוקפאים בני 6 ימים
ליטל18/11/2018זה אומר שלא יהיה דימום עד שאפסיק אסטרופם? תמיד הגיע לי דימום ישר אם לא נקלט הריון. כרגע עדיין לא יודעת אם נקלטתי ביום חמישי אני צריכה להצע בדיקות דם הוחזרו לי 2 בלצוסיסטים יום 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי החזרת עובר בן 7יום מוקפא....17/11/2018
ואני לא מרגישה שום דבר
האם ניכשל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר17/11/2018לא חייבים להרגיש משהוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עדיף להחזיר טרי?מתי17/11/2018
בהחזרת טרי, יום 2 (שיוצא יום שישי) או יום 4 (יום ראשון) ? בהנחה שיום 3 לא אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר17/11/2018יום 4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? יום 4 חושף את העובר לשינויים אפיגנטיים ואחרים
גלי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
גלי19/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביום 4 באה לידי ביטוי התרומה הגנטית של הזרע ,החשיפה הממושכת של העובר לתנאי המעבדה ולחומרים שהוא מצוי בתוכו באינקובטור יתכן ואחראים למטילציה של ה-DNA העלולה להיות מקודדת בגנים ולהשפיע בעתיד על הצאצא/צאצאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום 4
פרופ` דוד בידר19/11/2018לא נחשף לשום שינויים אפיגנטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת כל כך מכה בזרתשי16/11/2018
היי ביום ב20/10 וביום 23/10 הוחזרו לי שני עוברים אחד כל פעם. שאיבה ביום 17/10.
בטא אחרונה לפני שבוע ויום 3500 בשל העובדה שהרגשתי רע נבדקתי בשבוע 5+4 והיה שק פלוס עובר ללא דופק
היום חטפתי מכה חזקה בזרת של הרגל שנתקעתי בשולחן יחפה. מרוב כאב ממש איבדתי לרגע ראיה.
האם זה מסוכן להריון?? לקח לי יותר משנה בטיפולים להשיג אותו ואני מפחדת שזה ובצירוף העובדה שלא היה דופק לפני יומיים מצביעים שפגעתי בהריון.
אודה להתייחסותכם הכנה
תודה לכם על עבודת הקודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל מה לגבי העובדה
שי17/11/2018תודה פרופ אשכנזי ומה דעתך לגבי העובדה בשבוע 5+4 לא ראו דופק? יכול להיות שעוד יהיה?
אציין שהרופאה במיון אמרה לי שמדובר במכשיר אולטרסאונד מאד ישן ולא מתקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דופק נצפה בשבוע 6 מלא,המתיני עוד 3 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה במקום אסטרופם, האם יעזור בהפחתת כאבי ראש?שירלי16/11/2018
שבוע 60+6 , לוקחת אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום בבליעה + 1 קרינון + 300 אוטרוגוסטן דרך הנרתיק. בשבוע האחרון מרגישה סחרחורות ובחילה, האם כדאי להחליף את האסטרופם בפרוגינובה כדי להקל על הסימפטומים? באיזה מינון? האם זה משנה אסטרופם או פרוגינובה? שמעתי שההחלפה יכולה להקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
פרופ` דוד בידר16/11/2018מה שאת מרגישה זה מההריון ולא מהכדורים.
את יכולה לרדת ל2 פרוגינובה ביום ולהשתמש רק באוטרוגסטן 200 שלוש פעמים ביום לנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירלי16/11/2018האם אוכל לרדת בינתיים ל- 2 אסטרופם ביום ו- 3 פעמים אוטרוגוסטן 200 מ"ג?
כי אין לי כרגע פרוגינובה
ד.א לוקחת כרגע 1 קרינון ובנוסף פעמיים ביום 300 אוטרוגוסטן (תיקון טעות) האם תשובתך תשתנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להוריד את המינון ל- 1 פרוגינובה ושלוש פעמים ביום אוטרוגוסטן 100?
שירלי17/11/20181.האם ניתן להוריד את המינון ל- 1 פרוגינובה ושלוש פעמים ביום אוטרוגוסטן 100? שבוע 6 + יומיים
2. קשה לי מאוד כרגע לבלוע כדור משום שזה גורם לי לתחושת הקאה, האם ניתן לעשות משהו להקל בבליעה?
3. האם אפשר להפסיק אסטרוגן (פרוגינובה) ורק לקחת פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
פרופ` דוד בידר18/11/20181.כן
2.את פרוגינובה אפשר חשים בנרתיק , 1 מ״ג בוקר, אחד ערב
גם את האוטרוגסטן
3.לוקחים את שניהם כי זקוקים לשניהם.
תשימי עוד שבוע בנרתיק ואז תפסיקי הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, האם יש להשיג פרוגינובה 1 מ"ג?
שירלי18/11/2018או שהתכוונת לקחת כדור של 2 מ"ג ולחצות - חצי בבוקר וחצי בערב?
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לקחת חצי אסטרופם בוקר וערב לנרתיק במקום פרוגינובה?
שירלי18/11/2018האם אוכל להמשיך עם חצי אסטרופם 2 מ"ג בנרתיק בוקר וערב ושלוש פעמים ביום אוטרוגוסטן 100 מ"ג לנרתיק (או שעדיף פרוגינובה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שירלי19/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת
פרופ` דוד בידר19/11/2018כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
שירלי16/11/2018שבוע 60+6 , לוקחת אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום בבליעה + 1 קרינון + 300 אוטרוגוסטן דרך הנרתיק. בשבוע האחרון מרגישה סחרחורות ובחילה, האם כדאי להחליף את האסטרופם בפרוגינובה כדי להקל על הסימפטומים? באיזה מינון? האם זה משנה אסטרופם או פרוגינובה? שמעתי שההחלפה יכולה להקל
2. האם הורדה במינון האסטרופם יכולה להקל? במידה שכן, האם יהיה צורך לשנות את מינון הפרוגסטרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 6 + 0 ימים
שירלי16/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)