מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה קצת אחרי החזרת עובריםמיכל28/11/2018
היי..
6 יום אחרי החזרת עובר טרי יום 3 התעטשתי והרגשתי ממש כאב ברחם מהמאמץ יש סיכוי שעובר יכול להיפלט?
שאלה שנייה לאחר ההחזרה קמתי ישר מהמיטה האם עשיתי טעות?
ושאלה אחרונה האם צריך לדעת איך להחזיר עובר בצורה נכונה בהתאם למבנה הרחם?
אשמח למענה על שלושת שאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזרה
פרופ` דוד בידר29/11/20181.העובר לא יפלט.
2. אין בעיה בלקום ישר אחרי החזרה.
3.את העובר יש לשים בחלק העליון של הרחם, כחצי סנטימטר עד סנטימטר , בחלל הרחם , קרוב לגג הרחם, כלומר בחלק העליון של תעלת הרחם.
אפשר לראות באולטרה סאונד היכן בדיוק מניחים את העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמור להגיע המחזור?שוש28/11/2018
שלום רב לכם, לפני שבועיים היה לי ביוץ וזה קרה אחרי ,21 יום של פרוגילוטון(כי לא הגיעה וסת חודשיים, אולי בגלל גיל 47) אני לפני החזרת עוברים ומודאגת שיש לי שיבוש רציני!
אלו בדיקות מהיום:
אסטרדיול 339
פרוגסטרון 16.1
LH 3.30
FSH 5.30 (לא רלוונטי כי זו תרומה)
מחכה לתשובה והמון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל מה שניתן לומר הוא שהסטטוס ההורמונאלי שלך חופף למצב לאחר ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שבועיים שלחתי תוצאות של בדיקות הדם
שוש28/11/2018הקודם כל תודה על תשובתך פרופ' אשכנזי.
לפני שבועיים שלחתי לך בדיקות דם ואמרתי לי שאני מבייצת, עברו שבועיים ואיך מחזור.
מה יכול להיות?
לחכות עוד כמה ימים?
עלי לקחת כדורים נוספים אחרים להביא את המחזור?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד לשאלה שלי בבקשה
שוש29/11/2018אם הפרוגסטרון גבוה, לא יגיע מחזור?
או שאם הבנתי אותך נכון, אני אחרי ביוץ(שבועיים) ולחכות למחזור תוך כמה ימים?
חבל לי על הזמן והשבועות שעוברים...גם הגיל שלי עולה ואני רוצה להחזיר עובר...
תודה רבה לך פרופסור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להמתין עוד מספר ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן קטנה שבוע 21+5נועה28/11/2018
היי
יש לי בטן די קטנה, אנשים כל הזמן טורחים לומר לי זאת, ובבוקר אני לעיתים אפילו לא נראית בהיריון.
גם לא מרגישה תנועות עובר.
בUS אחרון (לפני 10 ימים) הכל תקין, הילד תואם לגיל ההיריון בכל המדדים.
מה יכולה להיות הסיבה לכך שהבטן מינימלית? (לא היריון 1)
ומאיזה שבוע זה לא תקין לא להרגיש עובר? (כלומר מתי בטוח יגיעו התנועות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה הדבר נובע ממבנה האגן והרחם שלה המצליחים להסתיר למראית עין את בחוות הרחם שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה שבוע מצפים להרגיש תנועות עובר וזה לא תקין לא לחוש אותם??
נועה29/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בסביבות שבוע 20-22
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית לגבי לידה רגילהגלית28/11/2018
פרופסור בוקר טוב
אמורה ללדת בקרוב מהלך הריון תקין.
כאשר הייתי בת 6 עברתי ניתוח לתיקון רפלוקס בדרכי השתן וכליה אחת מתפקדת 25% והשנייה 75% סך הכל 100% . אין בעיות בכלל מאז הניתוח ואין מעקב יותר. בבדיקות דם תפקוד כליות בסדר גמור.
האם בעקבות הניותוח הזה ועקב אי חלוקה שווה של הכליות למרות 100% סך הכל תפקוד כליות ניתן ללדת בלידה רגילה כאשר כליה אחת 25%?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליות
פרופ` דוד בידר28/11/2018כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת גסטרוניצה28/11/2018
שלום רב, האם מותר לקחת כדור בשם גסטרו בזמן היריון בגלל שלוקחת קרטיה ויש כאבים בקיבה. ומה עדיף מבחינת תופעות לוואי גסטרו או לוסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבטרו
פרופ` דוד בידר28/11/2018שתי התרופות בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית אחרי החזרהנעמה28/11/2018
שלום פרופ׳,
אני מאמנת כושר. לפני 9 ימים עברתי החזרה, טרם תשובת בטא כמובן. האם ניתן לחזור לפעילות אותה עשיתי קודם- ספינינג והרמת משקולות?
אם כן, האם יש משהו שעלי להיזהר ממנו תוך כדי האימון (דופק מסוים, תנועה מסוימת)?
אם לא, מתי כן אוכל לחזור? מיותר לציין שכל יום שעובר פוגע בפרנסתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ` דוד בידר28/11/2018אנחנו ממליצים בשלושת החודשים הראשונים לא להרים משקולות ולא ספינינג , אלא התעמלות כמו הליכה וכו.
אחרי 3 חודשים יכולה לחזור לפעילות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה על פעילות
נעמה28/11/2018גם אם זו פעילות שאני עושה במשך למעלה מחמש שנים באו קבוע 6 פעמים בשבוע?
כי תמיד אומרים שמה שאישה הייתה רגילה לעשות לפני היא יכולה להמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות
פרופ` דוד בידר28/11/2018אין ידע אב על מאמץ בתחילת הריון לכן יצאו הוראות כלליות;
לא להרים משקלים מעל 3-4 קילו.
מאמץ צריך להיות בבהילות נמוכה עד שרואים דופק .
זה לא קשור למה שאת עודה במשך שנים.
אישית אני לא חושב שיקרה משהוא אם תמשיכי אותו הדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה פרופ׳ ובהצלחה לכולן
נעמה28/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 800 ליום - תמיכה אחרי החזרהמירי27/11/2018
שלום.אני בהריון בשבוע 7 אחרי טיפולי פוריות. נכנסתי להריון אחרי החזרת עובר טרי בלסטוציסט. הרופא רשם לי כתמיכה שתי נרות אוטרוגסטן 200 בבוקר ושני נרות אוטרוגסטן 200 בערב. סה"כ 800 ביום
לאחרונה, הייתי בבית מרקחת ורוקח אמר לי שזה מינון גבוה מדי ושמקסימום המותר 600 ביום. האם רוקח צודק? האם המינון גבוה מדי? איזה נזק זה עלול לעשות לגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ` דוד בידר28/11/2018המינון שהרופא נתן לך הוא בסדר, למרות שאפשר לקחת גם פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפרופ בידת סיכויי לחרעלת הריוןליאת27/11/2018
פרופ בידר שלום
בת 42 ואני בשבוע 35 להריון ולוקחת אספירין קרטייה מאז בדיקת סקר שליש שני עקב תוצאה גבולית שעלול להיות רעלת הריון. הרופא הנחה אותי כבר להפסיק בגלל שעם תהיה לידה פתאומית זה עלול בשלב הזה לגרום לדימום.
1. האם אתה מסכים עם הרופא המטפל שזה הזמן להפסיק? זה לא מוקדם מידי?
2. במידה ומפסיקה האם בשלב הזה בשבוע 35 ועד הלידה יש סיכויי לרעלת הריון ?
3. במידה ומפסיקה אני מזריקה קלקסן 40 בגלל בעיית קרישה . האם הפסקת אספירין בשבוע זה כאשר יש קרישה עלול לפגוע בעליית משקל התינוק או שקלקסן זה מספיק? כי הפעם תוצאת בדיקות התפתחות עובר עם אספירין היו טובות יותר לעומת הריון קודם ללא אספירין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת
פרופ` דוד בידר28/11/20181. הרופא שלך אמר בסדר גמור.
2.רעלת האפריון יכולה להופיע סמוך ללידה, בלידה ואחרי הלידה.,
ללא קשר להפסקת או לקיחת אספירין.
3.אין קשר בין אספירין ומשקל עובר.
ההתפתחות הייתה אותו הדבר גם בלי שתי התרופות שאת לוקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר לגבי קרטייה
ליאת28/11/2018פרופ בידר תודה על המענה
משבוע 17 + אני עם קרטייה 100 עד שבוע 34+6 .
כתוב שאסור לנשים הרות. האם זה נכון? והאם יכול להיות פגיעה בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטיה
פרופ` דוד בידר28/11/2018סיכויים מועטים לפגיעה כלשהיא.
הקרויה ניתן כמונע רעלת הריון, אך לא לכל אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור בידר איזה פגיעה יכולה להיות ?
ליאת28/11/2018פרופסור בידר תודה על המענה , איזה פגיעה יכולה להיות במידה וזה קורה חלילה? ומדוע נותנים אותו עם יש עדיין סיכון מועט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה
פרופ` דוד בידר29/11/2018התרופה די בטוחה לעובר.
אך יש מצב וזה יכול לגרום למיעוט מי שפיר במחצית השניה של ההריון וכן מצב של סגירת כלי דם מסויים.על שני המצבים ניתן להתגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית אמצע חודש 8אורלי27/11/2018
פרופסור שלום
הריון אמצע חודש 8 שלשלום הייתי בביקורת שיגרתית והכל תקין כולל מוניטור וצוואר רחם סגור ואורך תקין.
היום יש לי קליפות קטנות בתחתונים (סליחה על התיאור). יש קצת לחץ בבטן תחתונה אבל לחץ מוכר ולא חזק סך הכל מרגישה טוב . מה זה יכול להיות? האם יכול להיות לידה מתקרבת או ירידת מים שעלולה לבוא? מי שפיר תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפני לביקורת מיון יולדות לברר את סיבת ההפרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור רפואי לגבי זקיקרחל27/11/2018
שלום ד"ר,
רציתי לשאול שני דברים:
1. מה זה אומר זקיק עם מחיצה? האם זה מפריע בקליטת הריון? האם זה מחייב שזה קורה בכל מחזור?והאם מצריך טיפול?
2. איך ניתן לדעת אם יש זקיק שהוא מיימי , מבחינה רפואית, האם רואים את זה רך אולטרסאונד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.יסר משמעות 2.כל זקיק מכיל נוזל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי עליית הורמון LHאלון27/11/2018
שלום לכם.
באחת משאלותיי הקודמות פרופ' אשכנזי רשם שהביוץ מתרחש 24-28 שעות אחרי עליית הורמון הביוץ.
אני מניח שהכוונה היתה 24-48 והוקלד 24-28
האם אני צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
24-28 שעות מעליית ה-LH מתרחש הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר לידה מוקדמת וצוואר רחםגלית27/11/2018
פרופ בידר שלום, ברשותך 2 שאלות
לפני מס' ימים כתבתי שאני בשבוע 34 עם כאבי גב ו ונבדקתי והכל היה תקין.
אני מתקרבת לשבוע 35 ומרגישה שהבטן גדלה בימים אלה ומאז קשה לי לשבת ואני צולעת ויש לי קצת הרגשה מידי פעם של מתיחה בבטן תחתונה.
ומתחיל להיות לי קשה לתפקד. אציין שעד לפני שבוע הכל היה בסדר ואז מאז שגדלה הבטן בשבוע האחרון זה כך.
1. האם זה מתאר לידה מוקדמת מתקרבת או שזה אופייני לשבוע הזה וניתן לסחוב עד שבוע לפחות שבוע 38? שלשום צוואר הרחם היה 30 מ"מ ללא צירים.
2. האם כאבי נגב , גדילת הבטן יכולה לגרום בשבוע כזה להתקצרות צוואר או שאין קשר או שצוואר מתחיל להתקצר לאט לאט עד הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
פרופ` דוד בידר27/11/20181.לא מסמל לידה מוקדמת.
2.אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה 11 ימים אחרי ביוץאלון26/11/2018
שלום לכם.
לאשתי אוננה 11 ימים אחרי הביוץ(ידוע מתי היה ביוץ על סמך שימוש בערכת ביוץ)והגיעה לאורגזמה.
בביוץ הזה עשינו נסיון ספונטני ללא טיפול להרות.
אם ניקלט הריון האם האורגזמה הנ"ל יכולה להביא להפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
פרופ` דוד בידר27/11/2018לא פוגע בכלום.
אבל למה אוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 37 בדיקה הורמומליתענבל26/11/2018
שלום רב,
בת 37.5 מחזור סדיר עם תאומים בני 2 מטיפולי ivf בעקבות בעיית זרע של בעלי
להלון תוצאות הבדיקות שלי:
Estradiol 115
Tsh 1.47
Lh 3.3
Fsh 12.3
Prolactin 415.6
Progestron קטן מ 2
Testosteron 0.5
Dhea sulphate 3.66
אשמח לקבל חוות דעת האם התומאות שלי מאפשרות כניסה טיבעית להריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר27/11/2018תמיד יש אפשרות להריון ספונטני.
אל עקב ה FSH המוגבר רצוי ללכת להפריה ובהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור אשכנזי אספירין והתפתחות עוברליאת26/11/2018
פרופסור אשכנזי יש לי שאלה ברשותך:
אני בשבוע 34+3 כפי שציינתי הרופא אמר בשבוע 35 להפסיק .
הסיבה שלקחתי קרטייה היא למנוע רעלת הריון ובמקביל אני מזריקה קלקסן 40 עד סוף ההריון עקב פקטור 5 ליידן .כרגע העוברית באחוזון 60 במשקל תקין . האם הפסקת הקרטייה תגרום להאטת התפתחות העוברית עקב הקרישה או שהקלקסן כבר מספיק? פשוט נראה לי כי ההתפתחות הייתה טובה יותר בשילוב אספירין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר tאודה למענה
ליאת27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב זה ספק אם להפסקת האספירין תהיה השפעה על צמיחת העובר בשלב זה של ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)