מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מועד החזרת עובר קפואעינב08/11/2018
שלום.
קצת מבולבלת מעניין של החזרת עובר. עושים החזרה על בסיס מחזור טבעי, וכדי לא לפספס מועד מדויק של הביוץ מזריקה אוביטרל כאשר יהיה זקיק מוביל של 18-20 מ"מ.
אז עד כאן הכל ברור.
אני יודעת ש-36 שעות אחרי הזרקה מתרחש הביוץ.
הרופא רוצה להוסיף לי קרינון 48 שעות אחרי ההזרקה.
1. האם נהוג לתת תמיכה של פרוגסטרון אם מדובר על מחזור טבעי? והאם זה בסדר להתחיל 48 שעות אחרי אובטטרל?
2. מתי אמורה להיות החזרה של העובר (בלסטו), האם צריך לספור את יום הביוץ כיום 0, או כיום 1, האם ההחזרה 5 ימים אחרי הביוץ, או שישה ימים? נניח שאני מזריקה ביום ראשון הקרוב ב-9 בבוקר אוביטרל, אז הביוץ אמור להיות ביום שני ב-9 בערב, אז זה אומר שההחזרה צריכה להיות בשבת, או ביום ראשון (אל תתיחסו לשבת, כתבתי רק לצורך הדגמה כדי להבין יותר טוב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר
פרופ` דוד בידר09/11/20181.נהוג לתת ולהתחיל אחרי 48 שעות
2.יום הביוץ כיום 0. כלומר ביום שאת מתחילה את התמיכה זה יום 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ נתונים בקשה דחופהליבנת08/11/2018
עשיתי היום בדיקות אסטרדיול 1750,lh 17.1, ( לפנ ייומיים lh4.40) פרוגסטרון קטן מ2
רירית 9.7 זקיק ימין 21 יום מחזור 16 . האם ביוץ עשוי להתרחש היום/ שישי/ שבת ?
תוך כמה זמן פרוגסטרון עולה אם הבוקר עשיתי בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר08/11/2018הביוץ שישי -שבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 ימים אחרי החזרהאלונה08/11/2018
בתאריך ה1.11 ביצעתי בדיקות פרוגסטרון 77 אסטרדיול 1100 רירית עובי 9 תלת שכבתית, (יום 14 למחזור לאחר טיפול בפרוגינובה ואוורל)
ב- 2.11 הוחזרו 2 עוברים יום 3 , 8 תאים ללא שברים (תרומת ביצית) .
היום 6 ימים לאחר ההחזרה פרוגסטרון 36 ואסטרדיול 822
תמיכה 6 אוטרוגסטן ביום ועוד 3 כדורי פרוגינובה.
האם הערכים יכולים לנבא האם הטיפול הצליח? האם התמיכה מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התמיכה הולמת,אולם אין לדעת עדיין אם הטיפול הוכתר בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים בני 6 ימיםליטל07/11/2018
שלום רב. אני בת 31 ויש לי 2 ילדים מטיפולים. אציין כי תמיד קיבלתי גונאל, מונופור וקרינון. לצערי עברתי 2 גרידות בעקבות הפסקת דופק ובהריון נוסף שנצפה שק ללא עובר. בתאריך 22.10 קיבלתי מחזור ועכשיו קיבלתי טיפול שונה 3 כדורי אסטרופם ביום והיום התחלתי קרינון פעמיים ביום לפי הנחיות. ההחזרה אמורה להתקיים ביום שני ב12.11 האם זה לא מאוחר מדיי. כמובן שעשיתי בדיקות וההנחיות להמשיך אסטרופם ומהיום קרינון. בנוסף אשמח לדעת האם הלצוסיסטים בני 6 ימים טובים כמו ביום ה5?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העיתוי להחזרה נראה ראוי ביותר,בחסטוציסט של יום 5 עדיף על פני בחסטוציסט של יום 6
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפרופ דוד בידר הריוןשירי07/11/2018
פרופ בידר שלום, ברשותך יש לי 5 שאלות אודה לך עם תענה לי
לאחר 5 טיפולי IVF כושלים שלא הניבו הריון יש מוקפא 1 מהטיפול האחרון בלסטוציסט . מחזור טיפול זה לא הניב הריון לאחר החזרת בלסטוציסט ועובר בן 2 ימים. בפרוטוקול נשאבו 16 והופרו 14.
מה שקרה בסוף הריתי בנסיון ראשון באופן טבעי לאחר 8 חודשים שלקחתי הפסקה מטיפולים
1. האם ניתן להחזיר עובר מוקפא על בסיס טבעי ללא הורמונים ? כי נראה לי שהגוף שלי לא מגיב טוב להורמונים וזה עולם אחר להרות ללא הורמונים מבחינת הרגשת הגוף.
2. לאור כישלון בטיפולים ולאור העובדה שיש מוקפא 1 מכל הטיפולים ומיד לאחר מכן הריון טבעי מגביר את הסיכויי שאוליי מדובר בעובר טוב כרומוזומלית או שהסיכויי נמוך כי 2 שהוחזרו לא נקלטו במחזור זה.
3. מתי אפשר להחזיר מוקפא לאחר לידה בהנחה שהיא רגילה?
4. אני לפני לידה, האם זה מגביר את הסיכויי להיקלט מעובר מוקפא בהנחה שהוא תקין לאחר לידה כי הרחם עוד זוכר? או זה מגביר את הסיכויי להיקלט שוב טבעי?
5. הריתי עם רירית נמוכה 4.8 שירדה עקב הטיפולים האם יש סיכויי שתחזור לעצמה כמו לפני הטיפולים ?היית בין 7-8 מ"מ בעקבות ההריון הנוכחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר07/11/20181.ניתן להחזיר על מחזור טבעי.
2.אי אפשר לדעת.
3.לאחר 3 חודשים.
4.יש יותר סיכויים אירי לידה.
5.הרירית תגדל אחרי הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על תוספים בהריוןתוספים בהריון07/11/2018
פרופ' , אני בחודש רביעי להריוני
האם פרנטל של ויטה ( לפי מרשם רופא, מה שניתן בבית המרקחת ) מומלץ?
יש בו 1500 יחידות של ויטמין A
בטא קרוטן 1500 יחידות
חומצה פולית 1 מ"ג
ברזל 60 מקג
בי 12 12 מקג
ויטמין די 250 יחידות
ויש עוד כמה ויטמינים שלהבנתי הכרחיים.
האם אפשר ומומלץ לקחת ? נוסחה מאוזנת ?
(עד כה לקחתי של אלטמן שלאחרונה שינוי את המרכיבים.)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות
פרופ` דוד בידר07/11/2018מה שאת לוקחת זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על הורמון הlhדנה07/11/2018
שלום,
אובחנתי עם שחלות פוליציסטיות ואני לקראת הזרעה שישית.
אציין שלאחר הזרעה חמישית היה הריון כימי שנפל מהר מאוד, חמישה ימים לאחר בדיקת הבטא הראשונה.
לאחר התאפסות הבטא התחלתי טיפול חדש בגונאל להשריית ביוץ.
ב30.10:
E2: 213
P: 1
Lh:10
זקיקים קטנים ורירית 6.1
ב1.11:
E2:227
P: 1.2
Lh:8.3
זקיקים קטנים ורירית 3.8
ב6.11:
E2: 684
P: 1.8
Lh: 6.1
זקיק בגודל 15 ורירית 6.3.
מדוע ככל שאני מתקרבת לביוץ הlh נמצא בירידה? על מה הדבר מעיד ואיך ניתן לגרום לעליה של הlh לקראת הביוץ? ככל שידוע לי, בשלב זה, הlh אמור להיות בעליה ולא במגמת ירידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ` דוד בידר07/11/2018ההורמון נע בערכים 2-10 לפני הביוץ. בדיקות ההורמון מיותרות בסמן הזרקת גונל פ.
לאחר שהזקיקים מגעים לגודל טוב מזריקים את הLH מבחוץ, שנקרא אוביטרל כדי לגרום לביוץ.
כל בדיקות הורמון שעשית אין לו שום חשיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת עוברים קפואיםמאיה07/11/2018
שלום.
בחודש שעבר הרירית שלי עשתה לי בעיות ולא עלתה מעל 6.5 מ"מ ולכן ביטלנו את ההחזרה.
החודש, מחזור 1.11, בדיקת דם מהיום E2-695, P<0.8, LH-2.9.
מעקב זקיקים : שחלה ימנית - זקיקים 8.9,7.6 ועוד מספר קטנים. שחלה שמאלית - זקיקים קטנים. רירית 5.3.
בהנחיית הרופא התחלתי מנופור 100 יח' מיום השני למחזר, מעקב זקיקים, לפני ביוץ אוביטרל ו-5 ימים אחרי זה החזרת מוקפאים.
אני שוב פעם מפחדת שרירית לא תגדל.
האם עדיין יש סיכוי שהרירית תגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר07/11/2018הרירית הטובה ישנה כאשר הזקיקים הם סביב 16-20.
אז גם עולה רמת האסטרוגנים ואז יודעים אם היא טובה.
בשלב זה הרירית עוד צריכה לגדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים מהיום - שאלה נוספת
מאיה11/11/2018שלום פר' בידר.
היום במעקב זקיקים: שחלה ימינית - זקיקים 16,15,11 ועוד כמה קטנים. שחלה שמאלית: זקיקים 12,7 ועוד כמה קטנים.
רירית צמחה יפה מאוד, סדירה עובי 9.2 מ"מ עם קו אמצע, ללא נוזל דוגלס.
מאתמול התחלתי להזריק צטרוטייד כדי שלא יהיה ביוץ מוקדם.
בבדיקות דם: E2-669, P<0.8, LH-1.2.
1. האם יש סיבה לכך שאיסטרודול ירד? משהו לא תקין, או שאולי בגלל השפעת של צטרוטייד? כדאי להוסיף אסטרופם?
2. רופא שלי בחו"ל, קיבלתי הנחיה מהאחות להזריק אוביטרל ב-14/11 בבוקר ביוץ ב-15/11, להתחיל 2 נרות של אוטרוגסטן 200 ב-16/11 בבוקר ובערב. ההחזרה צפויה להיות ב-20/11. האם ההנחיות שקיבלתי בסדר, או שכדאי להתחיל פרוגסטרון ב-15/11?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
פרופ` דוד בידר11/11/2018עד להזרקת האוביטרל לא מזריקה גם גונל?
יחד עם מטרו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך הבנתי את התשובה
מאיה11/11/2018התחלתי מיום השני של המחזור 100 מ"ל של מנופור.
אתמול התחלתי צטרוטייד ורופא אמר לי להפסיק מנופור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
פרופ` דוד בידר12/11/2018לא כל כך מבין הטיפול.
לא לוקחים צטרוטיד בלבד ללא מנופור..
את הטיפול המשולב לוקחים כדי לגרות שחלה על ידי מנופור, ולמנוע ביוץ על ידי צטרוטיד .
לא מפסיקים גונל וממשיכים בצטרוטיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע טרי או קפוא לביציות מופשרות משימורליבנת07/11/2018
מה עדיף לתת זרע טרי או קפוא לביציות מופשרות משימור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר07/11/2018לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחה של פרנטל ופריפולרונה06/11/2018
שלום וברכה
האם יש בעיה לקחת פרנטל וגם פריפול?
(הברזל שלי 40)
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
פרופ` דוד בידר07/11/2018אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפסיקה צטרוטייד מה ההשלכותמ06/11/2018
לקחתי 4 ימים צטרוטייד כהתחלת פרוטוקול קצר, אבל שוקלת לא להמשיך החודש בפרוטוקול. מה ההשלכות של כך אם מפסיקה עכשיו את הסבב אחרי 4 הזרקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבר עלול לעכב את הביוץ שלך ומאידך את המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 ימים אחרי החזרה בסבב טבעיאיימי06/11/2018
שלום רב,
אני אחרי החזרת 2 עוברים. הזרקתי אוביטרל ב25/10 בלילה וההחזרה עצה הייתה ב29/10(עוברים יום 3). ללא תמיכה אלא החזרה טבעית מאז ההחזרה כל יום הייתה הכתמה קטנה של דם. היום מעט הדימום גבר בניגוב. אני בעצם 8 ימים לאחר ההחזרה עם כאבי בטן. האם מומלץ להקדים את בדיקת הדם? האם זה המחזור שהגיע מוקדם מידי...מתי לעשות אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצתי להמתין לבדיקה לפי התכנון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8 ימים אחרי החזרה בסבב טבעי
איימי06/11/2018>תודה על המענה המהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי 10 ימים אחרי החזרה
איימי08/11/2018עשיתי היום פרופיל הורמונלי אולי הם התוצאות..lh- 2.9, fsh-6.7,e2-<76.5,progesterone-2.9
אז בעצם אני מבינה שאכן הדימום החזק הוא מחזור. השאלה היא איך מתחיל המחזור בעצם 7 ימים אחרי החזרה בעצם מקדים בשבוע כי הכתמות הדם החלו כבר לפני.. מאיזו סיבה זה קורה.
הבטא צפויה בראשון, האם לעשות בכל אופן היתכן שיהיה בכל זאת הריון לאור העובדה שהוחזרו 2 עוברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האירועים שהתרחשו הנם בטווח הסבירות וואינם חריגים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכולים לומר לי האם זה תקין?מירי06/11/2018
( ( FBHCG 147.55 NG/ML 3.50 MOM ( > 0.15 MOM
( ( NT 0.60 MM 0.63 MOM ( < 3.0 MM
( ( PAPP-A 7976.15 MU/L 2.31 MOM ( > 0.15 MOM
( ( AFP 46.43 NG/ML 1.14 MOM ( < 2.00 MOM
( HCG 40.16 IU/ML 1.40 MOM ( 0.20 - 3.00 MOM
( UE3 1.68 NG/ML 1.19 MOM ( 0.15 -99.99 MOM
סיכונים: הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות 1:20000
הסיכון לתסמונת דאון לפי גילך בלבד 1141 :1
הסיכון המשולב לטריזומיה 18 1:20000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכון נמוך לתסמונת דאון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ביום ה 23 למחזוררויטל06/11/2018
שלום,
החזירו לי מופשר יום 5, ביום ה23 למחזור
צריכה לעשות ביטא אחרי 12 יום, ז"א ביום ה34 למחזור.
האם יש לזה איזה משמעות? אפשר לעשות לפני בדיקת הריון עם מקל?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תעשי בדיקת דם ל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2018חות 10 ימים לאחר ההיזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום השיליה בשבוע 16דפי05/11/2018
1. בus בשבוע שעבר נאמר לי שהשיליה קדמית ונמוכה, קרובה לפתח.
מעבר לצורת הלידה (גם ככה מיועדת לקיסרי כי עברתי כבר 2...) יש לעניין עוד השלכות בשלב זה?
(למשל סכנה בקיום יחסים או בפעילות כלשהי?!)
2. בהריון קודם היתה לי שיליה נמוכה שנצפתה ממש משלב מוקדם... הפים הרופכ ראה פס הפרדה ברור... מה הסיכוי שזה ישתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך לנקוט בזהירות הנדרשת ולהמשיך במעקב ולבחון לקראת הלידה את המיקום,האפשרות של שיליה נעוצה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי הזהירות הנדרשת?
דפי08/11/2018מה אני צריכה לעשות התנהגותית אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלייך להיות במעקב רפואי בנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)