מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון וחיסון לחצבתא22/11/2018
שלום
בת 45.6, לפני שנה נולד לי תינוק בריא בהפריה חוץ גופית. לידה קיסרי. עכשיו אני מעונינת בהריון נוסף ממוקפאים.
1. בגלל התפשטות מחלת החצבת בארץ מעונינת להתחסן. כמה זמן צריך לחכות אחרי החיסון עד ניסיון להריון נוסף? זה לא מסכן הריון?
2. מה הסיכויים שלי בגילי להריון נוסף ממוקפאים שהוקפאו בגיל 42 ובגיל 44?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצבת
פרופ` דוד בידר22/11/2018אין לעשות חיסון לפני הריון ובהריון.
אחרי החיסון, חודשיים שלושה אםשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אסטרופם וקרינון וקבלת מחזורליטל21/11/2018
שלום 10 ימים לאחר החזרה ללא הריון. היום הפסקתי אסטרופם וקרינון מתי יגיע לי המחזור לערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוך יומיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתחילים תמיכה עם פרונטוגסטשלומית21/11/2018
מתי להתחיל להזריק פרונטוגסט אחרי שאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בד״כ ניתנת תמיכה בפרוגסטרון למחרת השאיבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא האם להפסיק תמיכהליבנת21/11/2018
ב9/11 היה לי ביוץ . ב12/11 הוחזרו שני עוברים יום 3 מהפריית ביציות משימור על בסיס ביוץ טבעי.
היום אני 12 ימים אחרי ביוץ, יום 9 לאחר החזרה כשקיבלתי מחזור ב24/10. תוצאות : בטא קטן מ5 פרוגסטרון 38.8 אסטרדיול 375 . אני עם שני אנדומטרין ושני אסטרופם 1 מ"ג. האם להפסיק תמיכה ? אני חושבת שהסיכוי שיהיה כאן הריון נמוך.... מה דעתך ? או אם עליי לבצע בדיקה נוספת מחר ואראה ירידה בערכים להפסיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לבצע בדיקת דם להיריון בעוד שלושה ימים,בינתיים להמשיך בתמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לאחר ניתוחרבקה21/11/2018
שלום רב
ביום רביעי שעבר עשיתי ניתוח היסטרוסקופיה להוצאת פוליפ בקיר קידמי בקוטר 3 ס"מ.
אתמול יום ג החלו אצלי כאבים כמו כיווצים ברחם בצד השמאלי ונמשכים עד היום.מ1 עד 10 אז רמת הכאב 4.
האם זה תקין? או יש לפנות למיון נשים.
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
רבקה21/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם האם תקינות?יעל20/11/2018
ביצעתי בדיקות דם. אשמח לדעת האם הבדיקות תקינות.
מה משמעות תוצאת בדיקת ANA ? והאם יש השפעה על הטיפולים?
תודה !
יתכן ויש מקום למתן אספירין בגלל חלק מהתשובות הגבוליות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות גבוליות - מה זה אומר?
יעל22/11/2018פרופ' אשכנזי תודה על התשובה
תוצאות גבוליות כאלה - על מה הן משפיעות בהקשר לטיפולי הפוריות?
על השתרשות, על הביציות, על הרחם ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בטוח שעלולה להיות להן השפעה שלילית אולם לטעמי מטעמי זהירות הייתי מציע מתן אספירין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אוטרגסטון לאחר שאיבה?מיכל20/11/2018
היי עשיתי היום שאיבה עוד 3 ימים ב"ה החזרה
האם הגיוני שמהיום כבר אמרו לי להתחיל לקחת נרות תמיכה? (פרוגסטרון) הייתי מטושטשת ובאותו רגע לא חשבתי על זה אבל עכשיו הגעתי לבית ואני לא מבינה מה הסיכוי שהם טועים? למה שירצו להעלות רמת פרוגסטרון לפני החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי בדיקת פרופיל הורמונליאני20/11/2018
בת 41.1 חצי שנה אחרי לידה מהריון ivf. רוצה לחזור לטיפולים. הנקתי הנקה חלקית ועכשיו הפסקתי להניק לגמרי. כמה זמן אני צריכה לחכות כדי לעשות פרופיל הורמונלי לקראת החזרה לטיפול? תודה
במחזור הקרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב ביחידה להריון בסיכוןנויה20/11/2018
אני בהיריון 3.
ברקע לוקמיה לפני כ-10 שנים, השתלה מח עצם.
2 ניתוחים קיסריים קודמים. 1 שיליה נעוצה.
בהיריון הזה נראה תקין כרגע (שבוע 22).
אני במעקב אצל רופא US פרטי. האם צריכה גם להיות במעקב היריון בסיכון בגלל ההסטוריה שלי?
כמובן כל ההריונות מטיפולי IVF ותרומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי ההיריון שלך מצריך מעקב ביחידה הייעודית כדי לעקוב אחרייך כנדרש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה בי"ח יש יחידה טובה כזו באיזור המרכז?
נויה21/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרכז רבין,תה״ש,איכילוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה לפני שאיבהנועה20/11/2018
פרוגסטרון לפני שאיבה 4.8.
האם פוגע באיכות הבציות?
האם הייתם מבצעים החזרה על ערך כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך בטווח התקין-בהחלט ראוי חהמשיך בטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש 8 ימים אחרי החזרהSirra19/11/2018
התחילו לי היום כאבי ראש
האם תקין? לורחת אסטרופם 3
ואנדומטרין 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן שהדבר נובע מההשפעה ההורמונאלית -לדווח לרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות ספורטיבית אחרי היסטרוסקופיה ניתוחיתרבקה19/11/2018
שלום רב
אשמח ל2 שאלות
1. אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפ כמה ימי מנוחה דרוש עבור כך?
2. מתי ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית ( שיעורי היפ הופ)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך בימי מנוחה ,ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית לאלתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגבלה על אורגזמה בהיריוןמור19/11/2018
האם יש איזשהן הגבלות על יחסי מין / אורגזמות בהיריון? יש תדירות שעלולה לפגוע בדרך כלשהי?
האם זה יכול להעלות סיכוי לבעיות / לידה מוקדמת או כל דבר אחר?
כמובן בהנחה שאין שום בעיה בהיריון ואין הנחיה לא לקיים יחסים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הכול כשורה הרי שאין עם זה בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד חצבת לפני ההריוןסמדר19/11/2018
שאלה, אני לפני החזרת עובר. בבדיקת דם יצא לי גבולי.
האם זה אומר שאני מחוסנת או לא?
אם לא, האם כדאי להתחסן? זה יכול לפגוע בעובר במידה וייקלט ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ` דוד בידר19/11/2018אין להתחסן בהריון או לפני החזרת עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באנדומטרין ופטריה בנרתיקיעל19/11/2018
בטיפול האחרון לאחר השאיבה, השתמשתי באנדומטרין.
לצערי לא היתה השתרשות.
לאחר המחזור היתה לי פטריה בנרתיק. השתמשתי באגיסטן למשך 3 ימים.
לאחר יומיים קיימתי יחסים. ולמחרת שוב הופיעו תסמיני הפטריה. ואני שוב משתמשת באגיסטן.
האם הפטריה נובעת משימוש באנדומטרין?
מה לעשות על מנת למנוע מחזרתה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
פרופ` דוד בידר19/11/2018יש סיבות שונות וכדאי להיבדק.
יכול להיות מכל טיפול הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)