מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 28 העמסת סוכררונה08/10/2018
שלום וברכה
יצא לי לעשות העמסת סוכר של ה50 מ"ג בשבוע 27 פלוס 5
האם זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין בסדר במיוחד אם התוצאות תקינות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים עם תמיכה הורמונליתיונית08/10/2018
האם הכנה להחזרה שנעשית עם תמיכת אסטרופם, מועד ההחזרה נקבע רק לפי עובי הרירית או שמתייחסים לעוד פרמטרים?
מבחינת הרירית, באיזה עובי נהוג להוסיף את הפרוגסטרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיבוי רירית הרחם הנו המרכיב הדומיננטי בהליך הטיפולי של החזרת העוברים המוקפאים,רצוי להגיע ליעד רירית בעלת עובי של 7 מ״מ לפחות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות של רזרבה שחלתית ירודהליאת08/10/2018
בוקר טוב
ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה4 למחזור.Fsh 10.71
Lh19
E2 368
Prog פחות מ0.8
טסטוסטרון 0.6
Dhea 0.83
פרולקטין 60.
בת 39 .ברקע 2 לידות תקינות ספונטניות. האחרונה לפני שנה.מעקבי זקיקים תקינים עם עליה של אסטרודיול ל1600 לפני ביוץ ופרוגסטרון נמוך בהתאם.ואחרי ביוץ עליה של פרוגסטרון לרמה של 40.
מבינה מכך שהרזרבה השחלתית ירודה.עד כמה זה קריטי? מה הטיפול שמומלץ למישהי עם הנתונים שלי ומה הסיכויים לכניסה להריון ? כל הזמן נאמר לי שבגלל שהאסטרודיול גבוה לפני ביוץ זה דווקא מראה על רזרבה טובה.
אני ממש מיואשת.אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנם ישנה ריזרבה שחלתית מופחתת אם כי עדיין ההיריון בר השגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ליאת08/10/2018תןדה .האם מחייב טיפולים ואם כן מנסיונך איזה טיפול מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגלל גילך הייתי ממליץ לשקול טיפול קצר בהשריית ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות,ובדלב שני לפי הצורך הפריה חוץ גופית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי גונלשולה08/10/2018
שלום,
הזרקתי גונל אף למשך שבוע עד שהתקבלו 4 זקיקים (גדלים 18,17,15,13). הרופאה נתנה הוראה לקיים יחסים למשך שבוע לסירוגין. (אך לא יודעים מדויק באיזה יום היה ביוץ)
היום עברו שבועים ויום מהזריקה האחרונה. האם מוקדם לעשות בטא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדברייך לא ניתן להבין אם קיבלת אוביטרל,אם לא קיבלת לא ניתן לעשות ספקולציה לגבי מועד הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ביום ה4ליטל08/10/2018
שלום רב. בת 31 עם 2 ילדים מטיפולי ivf שהחוזרו ביום ה5 בלצוסיסטים. היום עברתי שאיבה ונשאבו 15 ביציות ונאמר לי שהפעם ההחזרה לא תהיה ביום החמישי כי אסותא לא עובדים בשבת. אציין כי תמיד שהוחזרו לי עווברים יום 3 לא נקלטתי ורק עם בלצוסיסטים כן. הרופא אמר שנחזיר עוברים ביום הרביעי כחומר ביום שישי הקרוב. אף פעם לא שמעתי על עוברים ביום רביעי האם יש הצלחות בזה? הם נקראים עוברים איכותיים? אשמח לשמוע את הדעה שלכם מהנסיונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים יום 4
פרופ` דוד בידר08/10/2018עוברים בני 4 ימים הם מצויינים להחזרה.
אני נוהג כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים ביום הרביעי
ליטל08/10/2018שאלה נוספת...מתי משתרש עובר ביום ה4 לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ` דוד בידר08/10/2018סביב יום 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ מגקי אשכנזי ריריתגלית08/10/2018
פרופ אשכנזי שלום
הריון כמעט שבוע 28 נכנסתי להריון ללא טיפולים אם רירית נמוכה 4.8 ופרוגסטרון היה 95 בתחילת ההריון אני יודעת שהמשך תקינות ההריות תלויה גם ברירית. כל הבדיקות תקינות וצוואר רחם בבדיקה אחרונה היה 3
האם בשבוע הזה כבר יש חשיבות לרירית הנמוכה שהייתה ולהשפעה שלה על המשך תקינות ההריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ אשכנזי אודה לתשובה
גלית08/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה
גלית09/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לבצע אולטרסאונד כדי להדגים את השיליה,מיקומה,ושאינה חודרנית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעור בבטן ובשדייםניב08/10/2018
היי
אני בשבוע 14.
יש לי יובש רציני בבטן ובשדיים. ממש מתקלף העור.
אני שמה קרם אבל זה לא עוזר לגמרי...
תופעה מוכרת?
בנוסף - גודש ורגישות גדולים בשדיים.. זה צפוי? יש דרך להקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
פרופ` דוד בידר08/10/2018אלו תופעות הריון ביחוד מה שאת כותבת לגבי השד.
לגבי הקילוף כדאי שרופא עוד ימליץ לך מה למרוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ביוץ וכניסה להריוןמיטל08/10/2018
הי
בת 43 עם ילדים.
היום עשיתי מעקב זקיקים יום 13 למחזור (ללא בדיקת דם)
ימין קטנים
שמאל ממצא ציסטי עכור בקוטר 15 ממ בתמט עם זרימה היקפית מתאים לcl
האם זה אומר שאני אחרי ביוץ??
מה ההבדל בין גופיף צהוב ( שלפעמים רואים בשלב הזה) לבין התשובה הנל?
אודה לתשובה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר08/10/2018בלי בדיקות דם אפשר רק לנחש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים כ10 ימים אחרי החזרהבעה08/10/2018
שלום
כ10 ימים אחרי החזרה
עם כ 4 פעמים טבליות בנרתיק
במהלך היום כמות גדולה של נוזלים שיצאו .ולא שתן!
האם זה קשור לגירוי יתר
מה זה הנוזלים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים
פרופ` דוד בידר08/10/2018מה הכוונה יצאו ולא שתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים כ10 ימים אחרי החזרה
בעה08/10/2018ממש ממש נוזלים
שקופים רטובים נוזל שקוף בכמות שמרטיבה את כל הלבנים נובע מהנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים
פרופ` דוד בידר08/10/2018הנוזלים יכולים לצאת מאיזור החור של מחט הדקירה בנרתיק.
צריך לבדוק אותך ולראות אם זה מזה.
זה יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים כ10 ימים אחרי החזרה
בעה08/10/2018אבל לא הסברת מהם הנוזלים
כעבור 12 יום מההחזרה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים
פרופ` דוד בידר08/10/2018איחו נוזלים כתוצאה מהגירוי השחלתי המשפיע על הרכב הדם וגורם ליצירת מיל לאגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים כ10 ימים אחרי החזרה
בעה09/10/2018אין גירוי שחלתי אחרי החזרת מוקפאים
לא נעשתה שאיבה
בכל אופן תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים
פרופ` דוד בידר09/10/2018אז צריך לבדוק אותך במה המדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר יום חמישי שלא התפתחבעה08/10/2018
כי עובר שלא שרד עד יום ה סביר
להניח שלא היה מתפתח גם ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר08/10/2018זוהי הנחה חא נכונה. גדילת עובר תלויה גם בתנאים במעבדה ובהחלט עובר בן 3 ימים יכול לתת הריון גם אם לא התפתח ליום 5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו טענה שתמיד נשמעה לי הזויה
סיגל08/10/2018איך אפשר להשוות את מה שקורה במעבדה למה שקורה ברחם? איך אפשר לדעת שאי-שיגשוג במעבדה נובע בהכרח מבעיה בעובר ולא מצירוף מקרים ותנאים לא מוצלח? מעבר לזה, יש פה גם שגיאה לוגית אבסורדית, מי יכול להגיד מה היה קורה לעובר לו לא היו מגדלים אותו, מה זה תרגיל במציאות מקבילה? :-) אני הריתי וילדתי ילדון מקסים שפעם היה מוקפא יום 3, וזה אחרי שהתייאשתי מניסיונות הגידול לבלסטו שלא צלחו. אז ממש לא להתייאש מבלסטוציסטים, עוברי יום 3 הם אחלה עוברים עם עתיד מזהיר. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחה
פרופ` דוד בידר08/10/2018הסיפור של בלסטוציסטים תפס תאוצה וכרגע זה המודרני מאוד.
רוב העוברים שאני מחזיר זה יום 3 או 4 ויש הריונות מצויינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תוצאות בדיקת זרע תקינות?גיורא07/10/2018
אשמח אם תתן חוות דעת על הבדיקה , האם היא תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר08/10/2018מספר הזרעונים נמוך יחסית אך זרע כזה צריך לתת הריון.
היות וזרע משתנה מבדיקה לבדיקה, יש לחזור על הבדיקה ואז נגיד לך האם זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמישה חודשים אחרי לידה- מחזור כל 21 יוםשי07/10/2018
אני כרגע חמישה חודשים לאחר לידה. לפני ההריון מחזור כל 21 יום. ההריון הושג באמצעות הפריה בפרוטוקול ארוך לאחר 3 ניסיונות בפרוטוקול קצר שלא צלחו. קיוויתי שלאחר לידה המחזור יסתדר אך לצערי עדיין מקבלת כל 21 יום. האם יש דרך לסדר את המחזור? מאוד רוצה לנסות להרות הפעם באופן טבעי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר08/10/2018אי אםשר להאריך מחזור שיהיה טבעי.
רק בעזרת תרופות אפשר לגרום לשינויים בביוץ ובאורך המחזור.
גם במחזורים של 21 יום אםשר להרות.
הביוץ שלך מגיע מוקדם,סביב יום 9-10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבה טיפולי ivfליטל07/10/2018
שלום רב. קצת רקע בת 31 ויש 2 ילדים בני 2.10 ובת 1.6 מivf. החלטנו שרוצים ילד 3. לצערי עברתי בחודש מאי גרידה שבוע 7 לאיר שנצפה שק ללא עובר ובחודש אוגוסט גרידה נוספת בעקבות הפסקת דופק שבוע 9. מחר יש לי שאיבה והפעם פרוטוקול הטיפול היה מעט שונה. 5 ימים גונל 150, אחר כל מונופר 3 ימים 225 וצטרוטייד ואז עוד יומיים מונופר 150 וצטרודייטד. תמיד לפני שאיבה קיבלתי אוביטרל והפעם נתבקשתי להזריק 2 דקקפטיל אתמול. האם זה טוב כמו אוביטרל? אשמח למענה...מאוד רוצה הפעם להיקלט ללא גרידה נוספת. תמיד מחזירה 2 בלצוסיסטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ` דוד בידר08/10/2018אפשר לתת דקפפטיל וזה תלוי ברמת הגירוי שלך.
תמיד עדיף לתת אוביטרל.
אם יש חשש לגירוי יתר אםשר לתת דקפפטיל 0.1, אך צריך לתת תמיכה רחבה דל פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לפני החזרת קפואים ואמן לי מחזור כבר חודשייםשוש07/10/2018
שלום רב,
בת 47עם פעוט בן שנתיים(תרומת ביציות)וכבר חודשיים לא מגיע לי מחזור. קרה לי בעבר הרחוק והרופא נתן פרוברה ל-7 ימים והוא הגיע. איך אדע, אם זה הגיל המבוגר, שהמחזור ניפסק לתמיד? האם כדי לקחת פרוברה? והשאלה הכי הכי חשובה בבקשה תענו לי:
אם אני מחזירה בלסטוציט מוקפא(מתרומה) אני לא צריכה בכלל מחזור...אז מה עלי לעשות?? זה חשוב מחזור??
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר08/10/2018כדאי שיהיה מחזור וזה ניתן לעשות בתרופות אחרות טובות יותר מפרוברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש טיפולים אחרי לידה?בעה06/10/2018
שלום כמה זמן לאחר לידה אפשרי לחדש טיפולים?לידה רגילה מצב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
פרופ` דוד בידר07/10/20183 חודשים אחאי הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים אחרי לידה?
בעה08/10/2018תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)