מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה כללית לגבי צוואר הרחםלימור02/10/2018
פרופ שלום
האם אורך צוואר תקין בהריון בסבובות ה-30 מ"מ בשבועות מתקדמים כגון 27 יכול להישאר 30 עד הלידה
או שאורך צוואר מתקצר אם הזמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החל משבוע שלושים והיל תיתכן התקצרות מסויימת של הצואר,במיוחד בחודש התשיעי כאשר הראש של העובר מתאבן באגן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון למומים בעובר בהריוןאלון02/10/2018
שלום לכם
בהנחה שיש הריון ספונטני תקין בגיל 44(שהסיכוי לכך כמעט 0)האם בהריון כזה הסיכוי למום מולד(שלא עבר את אמצעי הסינון המתקדמים של ימינו במעקב ההריון)נמוך יותר מאשר בהריון תקין בגיל זה שהוא כתוצאה מהפריה חוץ גופית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכאורה הסיכוי בכל גיל למומים בעקבות הפריה חוץ גופית הוא גבוה יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי סדורל לפני שאיבת ביציותמרווה02/10/2018
שלום
אני בתהליך הזרקת הורמונים לפני שאיבה (מקבלת גונאל ומחליפה היום למנופור)
התפתחה אצלי דלקת בדרכי השתן (כנראה בגלל התמיכה הוגינלית אחרי החזרת עוברים שעשיתי בחודש הקודם)
האם מותר לקחת כדורי סדורל או שזה יפגע בתהליך? כואב לי!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא לקחת לאחר ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיועדת לקיסרי בעוד כחודשייםמיכל02/10/2018
שואלת למרות שאין קשר ישיר לפורום הזה, פשוט סומכת עליכם מאוד.
אני מיועדת לקיסרי בעוד כחודשיים.
יש לי עצם די בולטת באיבר המין שמאז ומתמיד די הפריעה לי.
האם יש ניתוח לתיקון העניין? ובמידה וכן - האם אפשר לשלב זאת כבר באותו מועד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר02/10/2018לא ברור מה זה עצם בולטת באיבר מין.
כמה שידוע לי אין עצמות באיזור, צריך לבדוק אותך כדי להבין מה העניין.
האם שאלת את הרופא המטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בהמשך לשאלתי
מיכל02/10/2018למיטב ידיעתי נקראת עצם הערווה...
זה די מביך אותי ולכן לא שאלתי את הרופא המטפל...
זו העצם תחת שיער הערווה, קצת מתחת לצלקת של הקיסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר בעצם הפוביס,לא ניתן לבצע שינויים ניתוחיים באזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה שאצל רוב הנשים היא כמעט ולא קיימת ואצלי כן?
מיכל03/10/2018לצורך העניין זה גורם לי מבוכה בלבישת בגד ים או בגדים צמודים כלשהם, ואני חשה פחות נשית...
חייבת לציין שאני נשואה עם ילד, ואדם עם בטחון עצמי באופן כללי למעט עניין זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אצל כולן היא קיימת,אולי אצלך המבנה שונה במידה מסוימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה
פרופ` דוד בידר03/10/2018האם נבדקת אצל אורטופד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נבדקתי...
מיכל03/10/2018זה ככה פחות או יותר מאז שאני זוכרת את עצמי... אולי טיפה החמיר אבל בגדול מסביבות גיל 15 זכור לי שזה הפריע לי (ואני היום בת 38)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר03/10/2018תשאלי לדעת אורטופד מומחה , אני חושב שיש פתרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו מה למשל? בהכרח ניתוחי?
מיכל03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו מה.
פרופ` דוד בידר04/10/2018כן.
רק בעזרת ניתוח ניתן לתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה בגבינה לא מפוסטרתנירית02/10/2018
היי
במידה ואכלתי גבינה שיש לי חשד שלא היתה מפוסטרת, עד כמה זה מסוכן או נורא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבינה
פרופ` דוד בידר02/10/2018איפוה יש גבינה כזו.?
בעיקרון לא מריך להיות משהוא מיוחד אלא אם ידוע שיש משהוא לא תקין בגבינה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדולים ביום 3 למחזוריעל02/10/2018
בתאריך 20.9 ביצעתי בדיקת era. לצורך הבדיקה הזרקתי הורמונים.
ביום 25 לוסת, יומיים אחרי הבדיקה, התחלתי לקחת סינראל, 2 טיפות בבוקר, 2 טיפות בערב. וזאת כהכנה לטיפול ivf.
ביום 31 לוסת קיבלתי מחזור.
היום , יום 3 לוסת, ביצעתי בדיקת דם ואולטראסאונד.
במעקב הזקיקים ניצפו זקיקים גדולים מאוד, 24, 25, 35, ועוד.
בדיקות הדם מראות:
LH 0.9
Estrodiol 118.6
Progesterone 1.6
מה זה אומר?
מדוע יש זקיקים גדולים? ממה הם נובעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר במבנים ציסטיים שנוצרו בעקבות הטיפול עם ההורמונים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעל02/10/2018תודה על המענה פרופ' אשכנזי.
עברתי כבר מספר טיפולי ivf, ולא היו אף פעם ציסטות.
מה הסיבה שעכשיו זה קרה?
האם בגלל שלא היתה שאיבה ?
האם זה בגלל שהמשכתי לקחת סינראל?
האם ניתן להתחיל טיפול לקראת ivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההנחות שלך בהחלט סבירות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בסינרל לצורך העלמת הציסטה
יעל03/10/2018הרופא ביקש שאמשיך עם הסינראל ואעשה שוב בדיקה ביום ראשון, שזה יהיה כבר היום ה- 8 לוסת.
הוסבר לי כי מטרת הסינראל לעזור לגוף להוריד את הציסטה ולאפס את השחלות על מנת שנוכל להתחיל טיפול.
שהשימוש בסינראל שומר עליי באותו מצב כמו ביום השני של המחזור. ולכן אפשר להתחיל טיפול הורמונלי גם שבוע אחרי המחזור.
אני נורא מבולבלת
זאת פעם ראשונה שדבר כזה קורה ואני חוששת מאוד.
האם הטיפול יעיל בצורה כזאת?
הדברים שנמסרו לי נכונים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט הגיוני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת ציסטה
יעל07/10/2018היום ביצעתי בדיקות
ניצפו זקיק בגודל 35, ובגודל 25.
בדיקות הדם
Estrodiol 120.8
Progestron <0.9
Lh 0.5
הרופא הציע לשאוב את הציסטה ומיד להתחיל בטיפול הורמונלי.
כמה זמן לוקח לציסטה להעלם (ללא כל התערבות תרופתית)?
מה יעיל יותר - לתת לגוף להתנקות ולהתאזן לבד או לבצע שאיבת ציסטה והתחלת סבב ivf.
אציין כי עברתי 10 טיפולי ivf, ואף פעם לא היה לי ציסטות והמחזור מגיע בזמן.
הציסטות נוצרו בטיפול era שביצעתי החודש שעבר (יכול להיות בגלל שלא היתה שאיבה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים הורמונלימימי02/10/2018
מתי הכי מאוחר במחזור ניתן להחזיר על בסיס הורמונלי? יום 5 זה לא מאוחר מדי? מבחינת סיכון לביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מאוחר,אפשר להתחיל את הטיפול ההורמונאלי התחליפי עד ליום החמישי למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתוצאות של אולטראסאונדהדר02/10/2018
אני שולחת במקביל גם את בבדיקת דם דרך אגב אני בת 34.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאלה
פרופ` דוד בידר02/10/2018עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתוצאות של אולטראסאונדהדר02/10/2018
אני יכולה לשלוח צילום של האולטראס אוהד וחקבל בבקשה מידע .אני עשיתי את הבדיקה היום.ביום ה20 למחזור
אני אחרי אקיקלומין שלקחתי ביום החמישי למחזור כדור אחד למשך חמישה ימים .
בדיקת הדם שעשיתי ביום חמישי שבוע שעבר ביום המחזור אצלי גם כן אשמח לדעת מה מצבי מה זה אומר..עבר הביוץ? מה זה ממצא הטרוגני? והאם יש אפשרות לקיום הריון? בתודה ענקית מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר02/10/2018לפי התוצאות את לפני בחוף שיהיה בעוד יומיים שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי גונלירדן02/10/2018
שלום,
קבלתי ווסת ב13/9 ומאז נתנו לי גונל אף למשך שבוע עד שנראו בUS ארבעה זקיקים יפים. הרופא המליצה לא לקחת אוביטרל אלא לקיים יחסים יום כן יום לא למשך שבוע. (לא עשינו הזרעה)
השאלה: האם אחרי שבוע יש טעם לנסות להמשיך לקיים יחסים או שבבירור הביוץ כבר היה וגם- מתי לעשות בדיקת הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגלל שלא ניתן אוביטרל לא ניתן לבצע הערכה מתי היה הביוץ,המלצתי חהמתין לפחות עוד שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעדר ביוץ לאחר טיפול בשיבוש הורמונליאלון02/10/2018
שלום לכם.
תזכורת-אשתי סבלה משיבוש הורמונלי שהתבטא בדימומים/הכתמות ממושכות ואחרי שבועיים הרופא נתן לה דופסטון.לקחה את הכדורים האלה 10 ימים 3-13.9 ו-5 ימים לאחר סיום הנטילה(18.9)הופיע לכאורה ווסת שנמשכה 6 ימים(וביומה האחרון כבר היתה חלשה מאוד).
החל מיום 8 של מחזור זה לכאורה היא בודקת עם ערכת ביוץ ונכון ליום 14 טרם אובחנה העלייה ברמתו של הורמון ה-LH.
גיל אשתי בסוף החודש יהיה 44.
1.האם בנסיבות המקרה יתכן תאורטית שהעלייה ברמת LH התרחשה לפני יום 8 או שהסיכויים לכך אפסיים?
2.עד איזה יום של המחזור הזה לכאורה כדאי להמשיך את הבדיקה עם ערכת הביוץ כדי לדעת האם יש או אין ביוץ?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם קיימת רמת LH בסיסית והעליה בהורמון מתבטאת לפחות בערך כפול,סביר להניח שהביוץ התרחש בין 24-28 שעות ממועד הבדיקה,כך שיש להמתין לפחות 14 יום ממועד זה על מנת לבצע בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בהריון ומשכך כאביםהגר02/10/2018
אני בשבוע 9+5
סובלת מכאבי ראש חזקים
איזה כדור אפשר לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
פרופ` דוד בידר02/10/2018אפשר אופטלגין ,אקמול וכדאי לברר כאבי הראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות של עוברים מופריםבר01/10/2018
היי...עשיתי שאיבה נשאבו 10 הופרו 3 רק 2 מהם איכותיים.
לדברי הרופא ביום 2 שאלתי אותו על איכות אמר לי הכי איכותיים שיש
ביום 3 דיברנו בשעה אחת דיברנו אמר שלא הייתה התקדמות מהבוקר. הקפיא אותם יום 3
אז מה זה בעצם אומר שלא הייתה התקדמות מהבוקר לצהריים??? יודעת שצריך לראות דוח מעבדה אבל שואלת מניסיון שלכם...איכותיים כמו שאמר בהתחלה או שלא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי את התשובה שניתנה לך בנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף לתוצאות - רקומביננטי?שושנה01/10/2018
עם מה יש תוצאות טובות יותר- גונדוטרפינים אורינרים או רקומביננטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריק ומבינה טעם עדיפים מבחינה זיקוקים הביולוגי בהליך של הנדסה גנטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf לאחר 2 גרידותליטל01/10/2018
שלום רב. קצת רקע, אני בת 31 ויש לי 2 ילדים מטיפולי ivf. ילדה בת 3 וילד בן 1.6. לפני כמה חודשים החלטנו שאנחנו רוצים את הילד ה3 ולצערי עברתי 2 גרידות, הריון אחד בחודש מאי שנצפה שק ללא עובר והריון שני בחודש יולי שבהתחלה היה דופק ובשבוע 8 כבר לא נצפה דופק. יש לציין כי הבדיקות תקינות. עכשיו לקראת שאיבה, 4 ימים הזרקתי גונאל 150 ועכשיו מונופור וצטרוטייד אני ביום ה9 למחזור. עגיין יש לי כמו דימום קל או הפרשות חומות ולא ברור לי מדוע? חוששת שזה ישפיע על הטיפול...אשמח לדעת האם תקין שעןד יש דימום קל ?
להערכתי עדיין התגובה שלך מתונה ולכן הרירית טרם נבנתה,יש להמתין לבאות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)