מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום לאחר טיפול עם גונאליעל18/10/2018
שלום.
אני 3 שני מטופלת ivf פרוטוקולים קצרים.
התחלתי פרוטוקול ארוך אצל רופא חדש שכלל דקא 3.75.
חיכיתי שבועיים והתחלתי עם גונאל ולפני שאיבה אוביטרל.
נגרם לי גירוי יתר בינוני ואושפזתי למשך שבוע.מציינת שלא הוחזרו עוברים לאור המצב והוקפאו.
ביום אחרון לאשפוז נתנו לי קלקסן למשך 7 ימים.
קיבלתי ווסת מוזרה שהייתה 3 ימים ( בדכ ווסת שלי 5 6 ימים) הדימום נפסק ולאחר יומיים שמתי לב שאני מדממת קצת. בהתחלה היה דם אדום וזה הפך לחום.
מודאגת מאוד ואשמח לדעת ממה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט נובע מההליך הטיפולי שעברת,אין כל מקום חדאגה,המערכת תתאפס בטווח זמן קצר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש הבדל בין השדייםמיכל18/10/2018
אני בחודש רביעי ויש לי גודש רציני בשדיים - גדלו מאוד.
שד שמאל גדול ומלא משמעותית מימין.
גם אחרי הלידה הקודמת, במהלך ההנקה, שד ימין הפסיק לתפקד ואילו משד שמאל הנקתי שנתיים והיה הבדל גודל קיצוני ביניהם.
יש טעם לבדוק את זה או לנסות לטפל, או שזה רק א-סימטרייה אסתטית ולא מדאיג?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חהערכתי מדובר באסימטריה במיוחד כפי שאת מציינת שהממצאים היו גם בעבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה
פרופ` דוד בידר18/10/2018זה מצב נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי ההתעברות במעבר לישיבהאלון17/10/2018
שלום לכם.
בערך דקה מסיום היחסים כשאשתי ששכבה על הגב,נשארתי בפנים וכשיצאתי,היא עברה ממצב שכיבה לישיבה במיטה כדי להגיע לאיזה חפץ,שהתה כמה שניות(עד 5)במצב ישיבה ואז חזרה לשכב על הגב לעוד 10-15 דקות.האם המעבר למצב ישיבה בנסיבות הנ"ל למשך מספר שניות פגע בסיכויי ההתעברות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון נתונים
אלון17/10/2018למעשה הייתי בפנים לא דקה אלא קצת יותר-2-3 דקות וגם שמתי לב שבסיום היחסים גם אחרי שהיא חזרה מישיבה לשכיבה לא היו כמעט"נזילות"כלומר רובו של הזרע נשאר בפנים ולא יצא החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמצא פוליפ בהיסטרוסקופיה אבחנתיתרבקה17/10/2018
שלום רב
היום עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית נמצא פוליפ.מנסה כ4 חודשים להכנס להריון.
האם יש קשר בין הפוליפ לחוסר הצלחה?,
האם כדאי להסיר בניתוח?
האם אפשרי לנסות להכנס להריון למרות הפוליפ או עדיף אחרי הניתוח?
האם זה כדאי לבצע את ההליך הניתוחי באותו מקום שהתבצע הבדיקה או לא בהכרח?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר17/10/2018יש כל מיני דעות בעניין הפוליפ.
בקיצור, נהוג לכרות פוליפ לפני טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש להסיר את הפוליפ לפני הכניסה להיריון,לא חשוב היכן תבצעי את הפרוצדורה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם על המענה
רבקה17/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיה 3% והריון כימידנה17/10/2018
האם יש קשר בין מורפולוגיה לא תקינה 3% להריון כימי?
באם זרע לא תקין מבחינה מורפולוגית יכול להפרות ביצית וההריון יסתיים בהריון כימי בגלל בעיה כרומוזומלית בזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורפולוגיה
פרופ` דוד בידר17/10/2018אין קשר.
אם יתר הפרמטרים של הזרע , כמו ריכוז זרע ותנועה הם בסדר אז ריכוז 3 % זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים ב IUI לעומת יחסיםG17/10/2018
IUI לעומת יחסים, בכמה מעלה סיכויים להריון אם ריכוז תקין, תנועתיות מעט מופחתת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ` דוד בידר17/10/2018תלוי באיכות הזרע.
אם בדיקת הזרע תקינה, הזרעה לא מעלה את הסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בתחילת סבב עקב ציסטותגלול17/10/2018
האם גלולות לשבועיים בתחילת סבב (עקב ציסטות) משפיע לרעה על כמות או איכות הבציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות.
פרופ` דוד בידר17/10/2018לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר כאבים בהריוןאדווה17/10/2018
פרופ בידר שלום
אתמול כתבתי שאני בשבוע 28+ ולראשונה היה לי כאבים בבטן התחתונה ולחץ כל היום מהבוקר . ענית לי שזה לחץ על שלפוחית השתן ועל האגן וזה בא והולך.
בערב שתיתי מספר כוסות מים הלכתי לשכב וזה עבר לגמרה תוך מס' דקות.
האם אתה חושב שיש סיכויי שמדובר בצירים מוקדמים כי זה היה כל היום ? או שעם זה עבר לא מדובר בצירים מוקדמים. אני פוחדת שאוליי יש התקצרות צוואר שהיה לפני 3 שבועות 3 מ"מ או שאם זה עבר לא מדובר בהתקצרות צוואר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר17/10/2018זה לא צירים.
גם אם לא היית שותה זה היה עובר.
כמובן של יתר בטחון תבדקי ושימשו צואר, אני חושב שלא תהיה שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור בידר שאלות
אדווה17/10/2018פרופסור בידר תודה על המענה , ברשותך יש לי 3 שאלות
1.כרגע אין כאבים האם בדיקת צוואר יכולה להמתין 5 ימים עד הבדיקה אצל הרופא ובקופת החולים?
2. אם זה לא צירים כי זה עבר אז לרוב הצוואר לא מתקצר שאין צירים?
3. מאז אתמול אני מרגישה אותה שהיא עברה בדיוק לאיזור שכאב לי כי פתאום תנועות עובר באים בדיוק משם. יכול להיות שהיא התהפכה ? היא היתה במצב עכוז , והבנתי שאופייני משבוע 28 שינוי מיקום העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר17/10/20181.בדיקת צוואר יכולה לחכות.
2.הצוואר לא צריך להתקצר.
3.יש כל הסמן שינויים בתנוחת עובר בשבועות אילו עד שתופס , בשבוע 37, את המצב הסופי שהוא לרוב ראש למטה.
כאבים בשלב זה יכולים להיות ממקומות שונים אך זוהי תופעה של הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות שבוע 10דוש17/10/2018
אם ההריון שבוע10מותר לקחת פרנטל ואומגה3 או שזה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר17/10/2018מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש18/10/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש19/10/2018פרנטל ואומגה3 זה תמיכה לשחלות פוליציסטיות נגד הפלה או שיש כדור אחר?
דוש19/10/2018מה זה תמיכה נגד הפלה לשחלות פוליציסטיות פרנטל ואומגה3 זה ויטמין זה גם תמיכה או שיש משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה היא מחבד הויטמינים לתמיכה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
פרופ` דוד בידר21/10/2018אין דבר כזה תמיכה נגד ההפלה בשחלות פוליציסטיות.
בשלב זה של ההריון אין צורך בשום תמיכה חוץ מתמיכה של הבן זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש21/10/2018תודה
דוש21/10/2018מותר לאכול פיצה כי יש בה גבינה הבנתי שאסור גבינה לא מפוסטרת או צהובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחות
פרופ` דוד בידר22/10/2018לא יודע מה זה גבינה שאת כותבת.
תאכלי פיצה מרגריטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש22/10/2018איך אפשר לבדוק עם העובר בסדר בלי בדיקה וגינאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ` דוד בידר22/10/2018בשבועות מוקדמים עושים אולטרה סאונד וגינלי.
אחרי שבוע 12 עבר לא צריך לבדוק וגינלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום שיליה ותנועות עוברמיכל16/10/2018
היי.
אני בהיריון 3 והיתה לי שיליה נעוצה.
היום בסקירה 1 הרופא ראה שיליה קדמית שיחסית נושקת לפתח..
הוא לא היה מודאג ואמר שלרוב זה עוד עולה (בניגוד לפעם קומת שבשלב זה היתה חרדה...)
מה דעתכם??
ועוד דבר - האם שיליה קדמית לא מרגישים תנועות עובר?! בשום שלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.יש צדק בדברי הרופא 2.שהשיליה קדמית חשים פחות את תנועות העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלייה קדמית
מישהי17/10/2018הי בדיוק אותו סיפור ב-2 הריונות
בהריון 1 השלייה לא עלתה בכלל שלרוב זה אמור לעלות ובהריון שני היא עלתה.
בשליה קדמית שזה גם אצלי מרגישים תנועות עובר אבל פחות . בעיקר מרגישים בשכיבה ובישיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סיבה לדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים בהריון שבוע 10רעות16/10/2018
אני בשבוע 10+5 עשיתי היום לראות האם ההורמונים טובים עם תמיכה עשו לי גם בטא והתוצאה הבהילה אותי מאוד הבטא ירדה האם זה נורמלי או שמצביע על בעיה בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר16/10/2018לא עושים בדיקות בשבוע זה של הריון ואין משמעות לתוצאות והן באמת גבוהות כי ככה צריך להיות.
כשעושים בדיקות מיותרות אז נבהלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת פלסטוציט מוקפאחיפה16/10/2018
שלום רב ,
אני לפני החזרת פלסטוציט מוקפא בראשון הבא
בימים אלו לחוצה ומתוחה , דבר שגורם לשרירים תפוסים
האם אוכל לשלב תוסף של מגניזיום כדור אחד בלילה ותרופה בשם muscol ? בהמלצה של רופא ..
האם תוספי מזון יכולים להפריע על תהליך השרשרה ?
שאלה שנייה , כמה ימים צריכים לחשוף את הרחם לפרוגסטרון לפני החזרת עובר בן 5 ימים ?
אשמח לתשובה בהקדם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה עם מגנזיום,לא ממליץ על מוסקות לקראת האפשרות שתהרי,רצוי ליטול 6 ימים לפרוגסטרון לפני ההחזרה של בלסטוציסט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אם הרופא המטפל אמר לי 5 ימים חשיפה מספיקים
חיפה16/10/2018האם זה קריטי אם חושפים את הרחם ל 5 ימים של פרוגסטרון לפני החזרה ? האם זה משמעותי 5 ימים או 6 ימים ?
תודה רבה לך עח המענה
עזרת לי המון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצתי היא 6 ימי חשיפה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תמיד הכלל הוא ללקיחת פרוגסטרון היא= גיל עובר+1 יום?
הבהרה18/10/2018גם כאשר העובר בן 3 ימים,/ טרי?/ קפוא/ בלסטוציסט?
אכן זוהי המלצתי וגישת מרבית המטפלים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון האם מהטיפול או טבעי?יהלום16/10/2018
שלום בהנחה ונוצר הריון מהחזרת עוברים ובמקביל קוימו יחסים בתק זו
איך ניתן לדעת מה יצר הריון
יתכן ןהתמיכה הועילה להריון הספונטני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לדעת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות שבוע 15נוגה16/10/2018
היי
אני בשבוע 15. הריון 3.
1. לעיתים מרגישה מעין פרפור בבטן ביומיים האחרונים. יכול להיות שאלה תנועות?
2. מאתמול קצת סתומות לי האוזניים ומאחה"צ אני מרגישה חולשה, כאב רארש, כאב לסת ואוזן...
הייתי אצל רופא אוזניים ואמר שהכל נראה תקין לחלוטין.
יכול להיות שקשור להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה יותר שזה קשור באוזניים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתחילים תמיכה בסבב מוקפאיםתמיכה16/10/2018
בסבב החזרת מוקפאים, אם אוביטרל היום בערב, מתי בדכ מתחילים את התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר16/10/2018מה הפרוטוקול שקיבלת להחזרת מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
תמיכה16/10/2018גונאל 100 כל יום. וצטרוטייד בשלושה ימים אחרונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר16/10/2018מתחילים תמיכה 3 ימים אחרי הזרקת האוביטרל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)