מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי פוריות וויתור על דקפפטילד02/03/2017
אם מקבלים 4 פעמים ביום אוטרוגסטן, ניתן לוותר על דקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר02/03/2017לא ברור לי מדוע את לוקחת דקפפטיל.
אני מבין שהרופא המטפל חושב שזה עוזר לתמיכה אז לדעתי זה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ד02/03/2017פרוגרסטרון 2>
צריך דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר03/03/2017רמת פרוגסטרון נמוכה מאוד תחת לקיחת תמיכה נרתיקים לא ברורה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה לפהי החזרת עובריםדנה01/03/2017
היי
אני לפני החזרת עובר מוקפא אני בתהליך pgd לא מבינה את השימוש בפרוגינובה אם אין לי כל בעיית פוריות .
באולטרסאונד שעשו לי לפני מחזור טבעי הרירית הייתה 9 .ללא שימוש בהורמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
פרופ` דוד בידר02/03/2017אפשר להחזיר עוברים במחזור טבעי או תחליפי על ידי מתן אסטרוגן ואחר כך פרוגסטרון.
בזמן מתן התוכנית הרופא המטפל היה צריך להסביר לך את שתי האפשרויות וההבדל ביניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmv שלילי וigg בעליהלולה01/03/2017
שלום
אני שבוע 15
לפני כשנה וחודש cmv יצא חיובי
לפני חודש יצא גבולי
ועכשיו שלילי
לעומת זאת הiGg בעלינ.
אשמח לחוות דעתך האם העיניין מדאיג.
מצב תוצאות הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
פרופ` דוד בידר02/03/2017יש לברר את ה avidity בזמן שהבדיקה הייתה גבולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשביל מה צריך דקפפטילD01/03/2017
בטיפול IVF
מדוע מזריקים אוביטרל גם לפני השאיבה וגם אחרי השאיבה
ולמה דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הראשון להשראת ביוץ והשני להעצמת השלב הלוטאלי כמרכיב חשוב בהליך ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
D01/03/2017בטיפול בציבורי נתנו לי את הפרוטוקול הזה ועם רופא פרטי הוא מתעקש רק על אוביטרל 1 ולא על שניים וגם ללא דקפפטיל
מדוע יש שוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטיפולי פוריות קיימים גישות ופרוטוקולים רבים,גישה טיפולית שונה ,לא בהכרח מניבה תוצאה טובה יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה צמיגית בהפריות IVFשיירר2501/03/2017
בת 25 בסבב ראשון של ivf. יום 7 למחזור ויום 6 לזריקות גונאל אף 300, הערב מוסיפה צטוטרייד. העיניין הוא, היום ראיתי בניגוב הפרשה גדולה צמיגית שקופה עד עכורה.מעקב אחרון אתמול בבוקר ונמצאו 5 זקיקים בגודל 10 בשחלה ימינית. יכול להיות שבייצתי טרם קבלת הצטוטרייד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF בקופת חוליםג01/03/2017
שלום
כמה טיפולי IVF הוועדה של קופח כללית מאפשרת לעשות בציבורי
וכמה בפרטי עם כללית מושלם?
זה נכון שאם לא היו 3 החזרות, הועדה של קופח כללית בציבורית לא מאפשרת יותר? זה נכון גם לגבי המושלם שאם לא מחזירים 3 פעמים?
והאם זה צריך להיות ברצף האי החזרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
5-6 נסיונות לכל היותר בשנה,הפסקת טיפול בהעדר הפריות לאחר 3 נסיונות עוקבים הנה עילה להפסקת הטיפולים מאחר ומדובר בבעיה מובנית של ביציות פגומות מורפולוגית או גנטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג01/03/2017ואם הבעיה בזרע, בכמות באיכות ובתנועתיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיר שליקויים בזרע מונעים הפריה באמצעות ICSI,הסבירות לבעיה עם הביציות הנה מכרעת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות והתאמצות גורמות לנזקים בהריון?לולה28/02/2017
ערב טוב
אני בשבוע 15וסובלת ממש מעצירות
שאלתי היא האם לחיצות והתאמצות יכולות לגרום נזק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,פרט להתפתחות טחורים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
פרופ` דוד בידר01/03/2017אין פשוט דרך אחרת בלי ללחוץ.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע לאחר החזרהמירי28/02/2017
אני שבוע ויום לאחר החזרת עוברים מוקפאים. אתמול החל דימום שהפסיק היום. בדיקת דם מהיום- פרוגסטרון 35 אסטרדיול 700 . האם יש סיכוי להריון? האם יכול להיות שמדובר בדימום השרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין אין מקום להספיד את הסיכוי שלך להיריון בהליך הנוכחי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכנת היום עשיתי בדיקות דם
עמל01/03/20179 ימים אחרי היזרת 2 מוקפאים
בטא 189
אסטרוגן 300
פרוגסטירון 19
עד עכשו נטלתי 3 כדורי אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום דרך הפה
אנדומטרין ויגנלי 3 פעמים ביום
היום לאחר התוצאות הרופא הוסיף עוד כדור אסטרופם וגינאלי!!!!
וזריקת פרנטוגיסט פעם ביום !!!
האם זה אותו אסטרופם שאני נוטלת דרך הפה פשוט להחדי בנרתיק ???
האם משנה הפרש השעות בין החדרת האסטרופם להחדרת האנדומטרין?!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזל טוב עם ההיריון הטרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיסור אשכנזי תודה רבה עוד שאלה
עמל01/03/2017היום לאחר התוצאות הרופא הוסיף עוד כדור אסטרופם וגינאלי!!!!
וזריקת פרנטוגיסט פעם ביום !!!
האם זה אותו אסטרופם שאני נוטלת דרך הפה פשוט להחדי בנרתיק ???
האם משנה הפרש השעות בין החדרת האסטרופם להחדרת האנדומטרין?!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אותו אסטרוגן,שעות הנטילה לא משנות כלל וכלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מותר למרוח כדי להקל על הצריבות של האמדומטרין?טלי28/02/2017
היי,
הריון שהושג באיי.וי.אף.
מה מותר למרוח בנרתיק כדי להקל על הצריבה? ולא לסכן חלילה את ההריון או העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
פרופ` דוד בידר28/02/2017דרמקומבין 15 גרם משחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש תכשיר sos בלי מרשם?
ובלי מרשם?28/02/2017תודה פרופ.
התרופה שכתבת היא עם מרשם..
יש משהו שאפשר לקנות כעת? בלי שאני מצויידת במרשם?
זה עוקץ, מגרד, שורף..
ממש זקוקה להקלה מהירה..;-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרשם
פרופ` דוד בידר01/03/2017תכנסי לחנות טבע.
יש להם תכשירים הומאופתיים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על איכות ביציותסיון28/02/2017
שאלה נוספת ברשותך. הרופא נתן לי מינון של 112 מנופור , וגדלו הרבה זקיקים בערך 20. ההורמונים היו בשמיים והיה חשש לגירוי יתר שאבו 20 הופרו 13 והתפתחו רק 2 לבלטוציסים . האם זה שההורמונים היו גבוהים משפיע על איכות הביציות? כי לפני 4 שנים הרופא נתן לי מינון יותר נמוך נשאבו לי 6 ביציות ו4 עוברים התפתחו 1 הוחזר לי שהיום היא הבת שלי ועוד 3 הוקפאו שלצערי לא נקלטתי איתם !
איכות הביציות שלך מתנית ברקע הרפואי והפריוני שלך,באיכות הטיפול ההורמונאלי שקיבלת ,ובאיכות המעבדה המבצעת,
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות טיפול ללא מימוןאני28/02/2017
שלום. מה עלות IVF בבית חולים פרטי ללא מימון של קופת חולים? האם זה רק עלות שלב א ושלב ב כפי שמופיע באתר של משרד הבריאות (5715+6890 ש"ח)וזה כבר כולל הכל, או שצריך להוסיף לזה שכר רופא ורופא מרדים או עליות נוספות כגון ICSI ? תודה
העלות בפועל גבוהה יותר ,בהתחשב בסה״כ העלויות כולל רופא ותרופות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני28/02/2017השאלה היא רק לגבי התשלום לבית החולים הפרטי. אם את התרופות הקופה כן מממנת והרופא מהקופה, האם העלות של בית החולים הפרטי זה רק הסכומים של שלב א+ב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלות בית החולים הנה עבור שלב א+ב ועבור בצוע מיקרומניפולציה -ICSI ככל שהיא נדרשת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם טרי בהחדרת האנדומטריןעמל28/02/2017
ביום שני שעבר ה 20/2/017 החזירו לי שני עוברים מוקפאים דרגה א ..
היום ברגע זה בעת החדרת האנדומטרין אני מזה על המוליך דם אדום טרי ??
אני על 3 אסטרופם ביום
ו 3 אנדומטרין .
האם הטיפול נכשל ??
האם ווסת שהקדימה עם כל התמיכה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין להספיד את הסיכוי להיריון,הדמם נובע מגירוי מקומי של הנרות באזור מואר הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס שאלות אחרי שאיבת ביציותדנה28/02/2017
היי אני בת 29 , יש לי ילדה בת 3 מ ivf ראשון. ועברתי שאיבת ביציות נוספת עקב בעית זרע בינונית של בעלי , יש לציין שהגבתי טוב וההורמונים היו גבוהים במינון של 112 מנופור.והוחלט להחזיר לי את העוברים בחודש הבא מחשש לגירוי יתר.
יש לי מס שאלות
1. מה ניתן להסיק מכך שרק 2 עוברים שרדו מתוך 13 שהופרו ??? איך יתכן אני צעירה עוד ..האם זה מעיד בהכרח על איכות ביציות ? האם זה נורמלי שרק 2 התפתחו ליום 5 ? כי ממש חבל לי על העוברים הנוספים שיכלו להקפיא ליום ה3.
2. האם יש סיכוי לעוברים של יום 5 לשרוד הפשרה בחודש הבא ? או שעברתי את התהליך לחינם ?
3. יש מצב שבגלל שהאיכות עוברים היתה טובה ביום 3 אז החליטו לגדל את כולם ליום ה5 ולא להקפיא חלק ?
אשמח לתשובה מפורטת , מאתמול אני לא ישנה ונותרתי ללא מילים. והתור לרופא שלי רק שבוע הבא .
שאבו 20 ביציות , 13 הופרו וביום 5 שרדו רק 2 עוברים יש לי מס שאלות
1. מה ניתן להסיק מכך ש2 עוברים רק שרדו ביום 5 ?? מתוך 13...שאיכות ביציות שלי ירודה ? איך יתכן הדבר אם אני רק בת 29 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שאיכות הביציות והעוברים לוקה בחסר אם בגלל סטטוס מובנה,או בגלל איכות הטיפול,או איכות המעבדה,בכל מקרה ,בגילך 2 עוברים יום5(בחסטוציסטים) מעניקים לך סיכוי המתקרב ל-30% להרות לאחר השרדותם בהליך ההפשרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - לא ממש הבנתי את התשובה
דנה28/02/2017תודה על המענה. אבל לא הבנתי שרשמת " מתקבל הרושם שאיכות העוברים והביציות לוקה בחסר אם בגלל סטטוס מובנה " תוכל בבקשה לפרט לי שאני אבין אני ממש בלחץץ!
ועוד שאלה הגיוני שביום ה3 העוברים הנוספים היו יפים והוחלט לגדל אותם ליום ה5 ???וביום ה5 לא שרדו ? זה ייתכן ? תודה על המענה מעריכה מאוד על העבודת קודש שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עוברים.
פרופ` דוד בידר28/02/2017קודם כל את פוריה ותהיה עוד בהריון.
באופן כללי כשיש מספר רב של עוברים ומגדלים אותם לעברים יום 5 , יש סיכויים שאף עובר לא יגיע ליום 5, וזה לא אומר כלום על איכות הביציות.
מספר קטן של עוברים מגיעים ליום 5.
היום יש נטיה ״ללכת״ על עוברים יום 5.
יכולים להיות עוברים יפים ביום 3 שלא יגיעו ליום 5.
בכל מקרה עוברים קפואים פחות עדיפים על טרי.
קודם כל תחזירי את הקפואים כי יש סיכויים להרות.
אם לא תהרי יש לבצע מחזור ולשאוף להוציא סביב 12 ביציות ולהחזיר עוברים טריים.
אם זה יהיה יום 3 או יום 5, זה לפי החלטת הרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבהההה !עבודת קודש
דנה28/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי החזרת עובריםשני28/02/2017
שלום רב, ב-15.01.17 הוחזרו 3 עוברים
אתמול עשיתי בדיקת דם, הבאט יצאה 2 :(
למרות זאת אני עדיין לא מקבלת מחור.
אני בת 41 ותמיד המחזור שלי סדיר.
האם יתכן שאני כן בהריון?
האם יכול להיות שזה הריון מחוץ לרחם או כימי?
אשמח לתשובה מהירה
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
שני28/02/2017סליחה, ב 15.2.17 עשיתי החזרת עוברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר28/02/2017הבדיקה שלילית כך שאין הריון.וכשאין הריון אז אין גם מחוץ לרחם.
חוסר קבלת הוסת תלוי בפרוטוקול הטיפולי שקיבלת.
הוסת תגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית בגיל 50רוצה להיות אמא28/02/2017
שלום,
כמעט בת 50, בטיפולי פוריות (תרומת ביצית) מה הסיכויים לדעתכם? אני אחרי טיפול מס' 4, אך בשלב זה כלום אין הצלחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 50
פרופ` דוד בידר28/02/2017ההצלחה תלויה ברחם ובטיב העוברים.
קשה לענות כשאין נתונים.
אם העוברים יפים ורירית הרים טובה אזי סיכויים שח 50%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)