מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשים מעל גיל 42קרן25/02/2017
שלום.
מה הטיפול המומלץ לאישה בת 42.9 כדי להשיג הריון תקין? תוך הנחה שהרזרבה השחלתית לא גבוהה (amh0.75)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל 42-43
פרופ` דוד בידר26/02/2017לא ציינת את הפרופיל ההורמונלי המלא.
בכל אופן אם לא הרית בעבר אז הטיפול הנכון הוא תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי זרעקה של גונל fOrtalbit25/02/2017
שלום,
אתמול בערב שכחתי להזריק מנה של 125 של גונל f. היום בבוקר הזרקתי כאשר התעוררתי בשעה 8:00.
האם להמשיך כרגיל היום בערב עם הזריקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לפני החזרת מוקפאיםליאת24/02/2017
שלום,
היום הודיעו לי שבשני יש לי החזרה של מוקפאים..
המוקפאים הם יום 3
הגיוני שאמרו לי להתחיל היום תמיכה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין - שאלה על תופעות לוואירז24/02/2017
שלום,
כידוע אחת מתופעות הלוואי של איקקלומין היא דיקוק הרירית, אבל הרי המטרה היא לגרום לביוץ שיוביל להיריון. כיצד זה הגיוני? זה כמו להגיד שאחת מתופעות הלוואי של אקמול זה כאבי ראש.
אודה לתשובתכם.
המצב שלי הוא שלאחר 3 חודשים מהפסקת הגלולות המערכת עדיין ״בתרדמת״ ובריאות מאוד דקה. הומלץ לי על איקקלומין, האם הגיוני שלפחות בהתחלה זה הטיפול הנכון בשבילי?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון - **רירית
רז24/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איקכלומין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017מאחר והתרופה דומה במבנה שלה להורמון האסטרוגן אולם נטולת פעילות של אסטרוגן עובדה זו מאפשרת את ההתקשרות של התכשיר לקולטנים לאסטרוגן המצויים ולחסום אותם תוך יצירת תחושה של חסך באסטרוגן בבלוטת יתרת המח ,דבר המעורר את הבלוטה להפריש LH ו-FSH, הורמונים אלו מצידם מעוררים את השחלה לגייס זקיקים ולהבשיל אותם,מצד שני חסימת הקולטנים לאסטרוגן ברירית הרחם מדכאת את התעבות הרירית המושפעת מאסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים בבטן מקשים על השרשה?ג24/02/2017
שלום
האם נוזלים המצטברים בבטן בזמן טיפולי IVF, שגורמים להשמנה באיזור הבטן, בעצם מקשים על השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסל
פרופ` דוד בידר24/02/2017לא ברור באיזה נוזל מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג24/02/2017קראתי בפורומים שכאשר הבטן משמינה מטיפולי IVF זה כתוצאה מנוזלים עקב ההזרקות, השאלה אם זה מפריע להשרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצטברות נוזלים בבטן הנה תוצאה של גיקוי יתר ולא בהליך טיפולי רגיל,ואין לכך קשר להשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג25/02/20171. אם אין לי את כל התופעות של גירוי יתר כמו: כאבי בטן חריפים, בחילות והקאות, דימום , צ'יסטות ורק הבטן שמנה זה עדיין מעיד על גירוי שחלתי?
2. מה זה הליך טיפולי רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים
פרופ` דוד בידר26/02/2017לא מצטברים שום נוזלים בדומן דל הבטן.
גירוי יתר זוהי תופעה דונה לחלוטין ויש הצטברות נוזל בחלל הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.................
ע26/02/2017אז מה זאת ההשמנה בבטן שבאה בעקבות הטיפולים?
אני לא אוכלת יותר מבעבר
ממה השומן בבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
פרופ` דוד בידר26/02/2017ההשמנה בבטן לא קשורה לטיפול אלא לאוכל
הזריקות מעוררות תיאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.נראה שאין לך גירוי יתר,ובמובן זה מדובר בהליך רגיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוני בין טיפולים עם אוביטרולעמית24/02/2017
שלום
מדוע ישנם טיפולי IVF שבהם נותנים 2 אוביטרל 36 שעות לפני השאיבה ובנוסף אחד ביום השאיבה, כלומר סך הכל 3 אוביטרל וישנם טיפולים שנותנים אוביטרל אחד
במה זה תלוי? מדוע יש שוני בין טיפול לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר24/02/2017יש רופאים שמאמינים שמתן אוביטרל אחרי שאיבה יעזור להפרשת פרוגסטרון מהזקיקים.
החשוב הוא האוביטרל לפני השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג24/02/2017אחד או שני אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספיקים בהחלט אחד לקראת הביוץ ואחד במועד ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ג25/02/2017ואם הרופא שלי נתן לי מרשם רק לאחד וגם אמר שלא צריך עוד, זה בסדר?
חזקה על הרופא שלך שהוא יודע מה הוא עושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נודדים לאזורים אחריםאורן24/02/2017
-אני לא עושה מקלחת - רק ציינתי שרשום על RUBLEX לעשות מקלחת לפני...
דרך אגב - מה זו התופעה שכל פעם הכאב נודד לאזור אחר - והוא מתגבר בעיקר בערב כאשר קר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקור הכאבים שלך אינו ברור ?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשרירים של רגל ימיןאורן24/02/2017
רק ברגל ימין מלפני 3 ימים : פעם כאב בשרירים למטה,פעם למעלה ופעם מאחורי הפיקה .
מרחתי טייגר באלם אדום--->מחמם ,
לא פתר אז מרחתי כעבור חצי שעה רובלקס מקרר (רשום שצריך לעשות אחרי מקלחת חמה ) ---> לא פתר ,
- מרחתי כעבור חצי שעה טראומיל (13% אלכוהול) - והכאב עובר - מה אני עושה נכון/לא נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ` דוד בידר24/02/2017לא ברור לי, האם את אחרי טיפול?
צריך להיבדק על ידי הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לפני טיפול - נשלחתי לUS - מהי התופעה של נדידת הכאב ?
אורן24/02/2017מה זה מלמד ?
אינה תופעה שגרתית,יש לשלול סיבה לא גניקולוגית לתופעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעייה נפתרה - זריקת סטרואידים
אורן25/02/2017כוון שזריקת ולטריין לא הועילה נתנו לי היום זריקה נד דלקת- תוך 4 שעות - אין כאבים !!!
כבר הגעתי למצב קריטי- לחץ דם 190 על 120 ...בגלל הכאב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות בוקר - הכאב חזר...
אורן26/02/2017האבחנה היא סיאטיקה - 4 שעות אחרי זריקה ושינה - הכאב נעלם-
כעת לפנות בוקר הכאב חזר - האם הזריקה של סטרואידים לא פותרת את הבעייה ?
(שמתי לב שהכאבים בשעה 10 - כאשר אני יושב בשמש - יורדים לרמה נמוכה מאוד ואח"כ בערב כאשר קר הם מתגברים - למרות שאני שוכב על סדין חשמלי מחומם ) תודה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני רק תוהה מתי תשים לב שאתה בפורום טיפולי פוריות... :-)
גלית26/02/2017ורפואה שלמה! סיאטיקה זה כאבי תופת, לא נעים בכלל.
כדאי להיוועץ באורטופד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
פרופ` דוד בידר26/02/2017הכאב לא קשור לעניין רפואי נשי.
מה אמר הרופא שבדק אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מסוימות לאחר החזרת עובראני23/02/2017
שלום רב, רופאת המשפחה שלי ביקשה שאעשה בדיקת אולטרסאונד לבלוטת התריס, אקו לב , אקג וסטורציה, רציתי לדעת אם אילו בדיקות לא מסוכנות לנשים בהיריון? אני אחרי החזרה של עובר אחד מלפני כמה ימים. רופאת המשפחה גם יודעת שאני אחרי הטיפול ובכל מקרה אשמח לתגובתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר24/02/2017לא מסוכנות ואפשר לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שנראה לא תקין אך עם דופקיעל23/02/2017
שלום, אני בשבוע 7+6 לפי חישוב ה-IVF, אבל ההריון מתנהג בצורה לא תקינה. השק לא גדל כמעט, לפני שבועיים היה 5 מ"מ והיום 8 מ"מ. לפני יותר משבוע נצפה קוטב עוברי של 2 מ"מ, והיום גודלו 4 מ"מ. גם שק החלמון ממלא את רוב השק. על פניו נראה ממש לא תקין, מה שמוזר זה שיש דופק סדיר ובקצב טוב. בינתיים נאמר לי להמשך תמיכה. זה ברור שזה לא תקין, לא יודעת למה לצפות, האם הדופק פשוט יפסק מתישהוא? אפשר לסיים את זה כשעוד יש דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר24/02/2017קשה להבין התיאור.
יש , פשוט, להמשיך לעקוב ולעשות אולטרה סאונד אחרי 10 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסירת דקפפטיל ומנוגוןמאיה23/02/2017
שלום רב,
למסירת קופסאות פתוחות של דקפפטיל (שמור במקרר ) ומנוגון.
מרמת גן.
לפרטים : מאיה 054-4608005
בהצלחה ובשורות טובות לכולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חדש-מה לעשות?דינהדינה23/02/2017
שלום רב. אני חצי שנה אחרי ניתוח קיסרי עם היריון שהיה לאחר טיפולים ממושכים של שנתיים וחצי וכן 4 הריונות כימיים והפלה בגרידה בשבוע 7 עקב הפסקת דופק.
לציין שאחרי בירור מלא של פוריות וכן בירור הפלות לא נמצאה סיבה להפלות או לזמן הממושך שחיכינו להיריון-לא מוסברים.
הומלץ על ידי קופרמינץ קלקסן 80 ופרדניזון 10החל מהביוץ ועד שבוע 10וככה היה וכך הגיע ההריון המוצלח.
אתמול ביצעתי בדיקת היריון ביתית עקב מיחושים שונים.. ויצא חיובי. כעת לא יודעת איך עלי להתנהל? האם לרוץ לקחת מרשמים של קלקסן או פרדניזון? או בגלל שלא נטלתי אותם לצפות לעוד כימי? או שפשוט לזרום ולקוות שאכן יש ניסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך לנקוט במדיניות שהותוותה ע״י פרופ׳ קופרמינץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה של איכות זרעדבי22/02/2017
שלום
אנחנו מטופלי IVF
מה ניתן לעשות כשיש בעיה של זרע באיכות, כמות ותנועתיות, כיצד ניתן לשפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריה חוץ גופית מאפשרת בחירת זרע אופטימאלי וביצוע החדרה פעילה באופן מעבדתי לתוך הביצית במטרה להשיג הפריה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי23/02/2017ובכל זאת, האם ישנו טיפול/ניתוח/ תרופה שיכולים לשפר לבעלי את המצב?
יש לבצע בירור הורמונאלי,סונר אשכים כדי לבחון אם קיימים ליקוים שניתן לטפל בהם באופן הורמונאלי או באמצעות ניתוח של וריד האשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטה אחרי החזר עוברמיכל22/02/2017
שלום לד"ר
אבקש תשובה דחופהה
עשיתי היום בבוקר בדיקת בטא 12 יום לאחר החזרה.
התשובה היא 55 , מה זה אומר? יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש היריון,ישנה עכשיו תקופת מעקב אחרי תקינותו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטה אחרי החזר עובר
מיכל23/02/2017תודה!!!!!!!!!!!
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לפני בדיקת בטאמזל22/02/2017
בת 31. בעלי בן 34. מוגדרים כ-"לא מוסברים".
לפני כשנתיים הפסקתי לקחת גלולות אחרי 10 שנים ברציפות ומאז המחזור מגיע כל 21 יום. שאיבה ראשונה 10 ביציות מתוכן הופרו 5 (כל העוברים מצויינים). הוחזרו עוברים טריים ביום 3 וניתן רבע אוביטרל לתמיכה ביום ההחזרה - קיבלתי מחזור רגיל ביום ה-21 (4 ימים לפני בדיקת בטא. לאחר מכן מחזור של החזרת 2 מוקפאים - אנדומטרין ואסטרופם (לא הצליח). שאיבה מס' 2- 7 ביציות הופרו 6. החזרת 2 עוברים טריים ביום 3 ורבע אוביטרל ביום ההחזרה ושוב- קיבלתי מחזור רגיל ביום ה-21 (4 ימים לפני בדיקת בטא). האם קבלת מחזור לפני בטא תקין? האם יתכן שלא ניתנה לי מספיק תמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת ,אם כי בעלת סבירות נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שאלה נוספת23/02/2017האם אין בעייתיות בקבלת מחזור כל 21 יום?
עלולה להיות בעייתיות בהתפתחות רירית הרחם ,ניתן לתכנן את הדברים ולעקב את הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)