מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בירור על הפלות והריונות כימייםשרי22/02/2017
שלום
בת 38, אם ל2.
2 הלידות בניתוח קיסרי. כעת מנסה להרות, ההריון האחרון הסתיים בשבוע 11 (דופק פסק) עברתי גרידה. חודש שעבר היה הריון כימי, בטא 30.
בעברי עוד גרידה נוספת בגלל שק הריון ריק ועוד 2 הריונות כימיים. עבדתי ברור קרישיות שהינו תקין.
רופא הנשים אומר להמשיך לנסות ושאין צורך בבירורים נוספים...׳אך אני דואגת בגלל ההפלה האחרונה וההריון הכימי והגיל שכבר דוחק...
איזה בירור ניתן לעשות בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למערך הבדיקות הייתי מבצע היסטרוסקופיה לאישור הסטטוס האנטומי של הרחם והרירית שלו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה אחרי החזרת מוקפאתמר22/02/2017
שלום,
בשבוע 9+0 כרגע. היום התחלתי בהוראת הרופא להוריד מינון של פרוגינובה מ3 כדורים ליום ל-2 כדורים ליום.
עדיין ממשיכה עם קרינון פעמיים ביום.
זה הריון שהושג לאחר החזרת עובר מוקפא.
האם לא מוקדם מידי להוריד מינון?
האם יש עדיין השפעה ללקיחת אסטרוגן בשלב זה? שכן אמור לעבות את הרירית, לא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוראות הרופא סבירות וקבילות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לטעמך נכון להפסיק את התמיכה?
תמר23/02/2017גם האסטרוגן וגם הפרוגסטרון. שוב אציין שזה עובר מוקפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
תמר24/02/2017מתי נכון לסיים לחלוטין את התמיכה במוקפאים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את התמיכה יש להוריד בהדרגה עד לשבוע 12-13
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ectopic/ Tubal abortion ונוזל באגןלירון22/02/2017
לאחר הריון חוץ רחמי.
לפני חודש קיבלתי זריקת mtx ומאז הבטא בירידה.
כ- 10 ימים לאחר הזריקה הופיעה נפיחות בטנית וכאבים בכתף, ללא כאבי בטן. בא.ס ראו קרישים בחצוצרה ונוזל בכמות בינונית סביב הכבד ובאגן. ההמוגלובין ירד מ 12.8 ל-9. אושפזתי להשגחה עם אבחנה של tubal abortion הוחלט לא לנתח כי הבטן הייתה רכה ולא רגישה. לאחר מכן ההמוגלובין התייצב וכעת בעליה. הבטא ממשיכה לרדת ( חודש לאחר הזריקה ירדה מ 4500 ל-200).
הבעיה שעדין יש נוזל בכמות קטנה -בינונית באגן שגורם לואי נוחות ,ולחץ באגן ושינויים ביציאות אולי בגלל ךחץ על לולאות המעי. ללא כאבי בטן משמעותיים אבל מאוד מציק ביומיום.
1.כמה זה שכיח שיהיה עדין נוזל באגן בכמות בינונית באגן חודש אחרי המטטרוקסט ועם בטא 200?
2. הבנתי שלוקח זמן עד ש"הממצא" בחצוצרה נספגג גם כשהבטא מתאפסת. יתכן מצב שלא יספג? ואם כן מה עושים אז?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי
פרופ` דוד בידר22/02/2017היה דימום לחלל הבטן שנעצר ולכן הקרישים יספגו לאט לאט.
הבט תתאפס והכל יסתדר,לפי המהלך שאת כותבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא שהגיעה ל780 עדין נחשב כהריון כימי?אחת22/02/2017
שלום רב,
בת 31 ללא ילדים בריאה.
לפני חצי שעה עברתי הפלה אחרי שבטא הכפילה את עצמה שלוש פעמים בצורה תקינה ואז הגיעה ל780 והחלה נסיגה ולא נראה שק הריון באולטראוסנד.
החודש איחר לי המחזור וחיוותי הריון כימי שהבטא לא עלתה מעל 35
שתי השאלות שלי הן כאלה:
1. האם ההריון הראשון שהכפיל את עצמו 3 פעמים בצורה תקינה עד שהגיע לבטא 780 והחל לרדת ואשר לא נראה בו שק הריון נחשב להריון כימי בדיוק כמו ההריון החודש שהגיע לבטא של 35 ואז התחיל לרדת ללא שום הכפלה תקינה?
2. למעשה האם ניתן לומר שחוותי 2 הריוונות כימים רצופים והדבר דורש בירור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן מדובר בהפלות כימיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הזרקת הורמוניםג22/02/2017
שלום
1.בהזרקת הורמונים בטיפולי IVF אם אני עושה צביטה ליד הטבור להחדרת המחט כך שהאיזור יהיה מורם ועשיתי רק לשניה הראשונה שהמחט נכנסה, ואח"כ שיחררתי את הצביטה למרות שלא סיימתי את ההזרקה, האם החומר לא יחדור לי תת עורי?
2. ואם בפעם הראשונה שהזרקתי שכחתי להרים לגמריי, אז לא חדר לי בכלל החומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בכל הפעמים ההזרקה השיגה את מטרתה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לאחר הריון כימיעמית21/02/2017
שלום , אני אחרי הריון כימי בעקבות הזרעה. הבטא הפסיקה לעלות ב 15.1 , דימום התחיל ב 21.1 וכמה ימים לאחר מכן הבטא ירדה ל 6 . רציתי לשאול מתי אמורה להגיע ווסת לאחר הריון כימי? טרם קיבלתי ואני מודאגת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרגע שהביטה התאפסה ניתן לראות בזה התחלת מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם רירית 5.5 מ״משגית21/02/2017
שלום רב,
אחרי הריון כימי בחודש הקודם, נצפו היום שני זקיקים (ביוץ טבעי ללא הורמונים) של 18 ו-16 מ״מ. רירית בעובי 5.5 מ״מ. האם יש סיכוי להזרעה החודש? אם כן, יש הערכה מתי כדאי לבצע את ההזרעה? הרופא הציע להמשיך לעקוב... ייתכן הריון עם רירית כזו דקה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר21/02/2017מהם רמות ההורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההורמונים
שגית21/02/2017אסטרדיול -444
פרוגסטרון - 1.2
האסטרדיול לא נמוך מידי?
לרוב הוא יותר גבוה וגם הרירית יותר עבה
האם זה יכול להיות קשור לזה שאני אחרי הריון כימי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מחכה לתשובה :)
שגית22/02/2017מאוד אודה לתשובה -והאם הנתונים הנמוכים של האסטרדיול ושל הרירית קשורים בהריון הכימי חודש קודם לכן? והאם יש סיכוי להזרעה בחודש כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים ורירית
פרופ` דוד בידר22/02/2017הרמה דל ההורמוןE2עוד נמוכה ובריאות נמוכה בהתאם.
צריך להמשיך לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה לפני מתן אוביטרל
שגית24/02/2017שלום רופאים יקרים, בבדיקה חוזרת אתמול בבוקר נצפו שני זקיקים, בגודל 23 ו-18
הרירית עלתה ל-7.7, אסטרדיול 1150 ופרוגסטרון 2
הרופא עשה לנו הזרעה הבוקר (ללא אוביטרל) וביקש להזריק את האוביטרל היום בלילה, ולעשות הזרעה נוספת בראשון בבוקר. נשמע לכם שלא מפספסים ככה את הביוץ? אני קצת מבולבלת ולא שמעתי שעושים הזרעה ללא אוביטרל... אם הביוץ יהיה ביום א ההזרעה היום תקפה? ואם הזקיק היה 23 אתמול לא יכול להיות שכבר פספסנו את הביוץ?
אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיכויים בחודש כזה. הרבה תודה על עזרתכם ושבת שלום ומבורכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר24/02/2017הרופא עשה בסדר.
הוא עשה הזרעה במקרה ויהיה ביוץ עצמוני והזרימה אחת אחרי האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היה לדעתכם הביוץ?
שגית27/02/2017קודם כל - הרבה תודה לשניכם על המענה הסבלני, המקצועי והמסור
כאמור, ביום ה נצפו שני זקיקים, 18 ו-23, אסטרדיול 1150 ופרוגסטרון 2
בוצעו 2 הזרעות - בשישי ובראשון, כשהאובטירל הוזרק בשישי בערב
מתי להערכתכם היה הביוץ? יש סיכוי שהיה ביוץ עצמוני ביום ה ופספסתי אותו? פרוגסטרון 2 לא מסמל שהביוץ מגיע? והאם נראה ששני הזקיקים בייצו באותו המועד?
שוב תודה רבה וסליחה על השאלות המרובות
אני פשוט מאוד מאוד רוצה שזה יצליח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר28/02/2017הפרו כסרטון ממול ולא היה ביוץ.
לדעתי הביוץ היה 36 שעות אחרי האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי ערכים בפרופיל הורמונלילירון21/02/2017
שלום רב,
לאחר שימוש ממושך בגלולות ביצעתי בדיקות הורמונליות (לא ידוע באיזה שלב של המחזור הייתי אבל זה גם פחות רלוונטי כי באותו שלב הייתי לאחר חודשיים שבהם המחזור לא הגיע).
בפעם הראשונה הערכים יצאו:
LH- 1.3
FSH- 6
E2-147
PROG-0.8
לאחר שהייתה לי הרגשה שמשהו התחיל לזוז קצת ביצעתי שוב (כעבור חודש וקצת מהבדיקה הראשונה, ובשלב זה עדיין לא קיבלתי מחזור) הפרופיל ההורמונלי יצא כך -
LH-7.3
FSH-8.7
E2-108
PROG-1.5
לדעתכם השינוי בערכים יכול להצביע על משהו?
נקודה שאולי חשובה - לפי ה- us הוגדרתי כפוליציסטית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר21/02/2017לפי הבדיקות, שהן תקינות, אין תזוזה בתהליכי הביוץ.
תחזרי על הבדיקות בעוד שבוע ואם לא זז צריכה להתייעץ עם רופא פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לאבחן אנדומטריוזיס ביהסטרוסקופיה?מרינה21/02/2017
האם אפשר לאבחן אנדומטריוזיס ביהסטרוסקופיה?אם כן יתכן והיסטרוסקופיה יצא תקינה אך רופא באולטראסאונד איבחן את המחלה? תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס
פרופ` דוד בידר21/02/2017את המצב אפשר לאבחן רק בהסתכלות לתוך הבטן-לפרוסקופיה.
על ידי סיפור מתאים של כאבים וממצאים החשודים באולטרה סאונד אפשר רק לשער ולחשוב שזה המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטה אחרי החזר עוברמיכל20/02/2017
שלום ,אני לחוצה מאוד, היום היה היום העשירי לאחר החזרת עובר אחד, לא התאפקתי ועשיתי בדיקת הריון בערכה ביתית שיצאה שלילית, האם יש עדיין סיכוי להריון? אני יותר משבוע לאחר שסיימתי לקחת אורביטל
ענו לי דחוף אני בלחץ מאוד!!!!!!!!!!!!!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטה אחרי החזר עובר
מיכל21/02/2017בבקשה פרופ' בידר אפשר תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר21/02/2017לרוב צריכה לצאת בדיקה חיובית אך לא תמיד.
לכן תחזרי שוב על הבדיקה יום אחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטה אחרי החזר עובר
מיכל21/02/2017תודה ד"ר
האם לחכות לבטה בדם או לחזור על הביתית?
האם יש סיכוי עדיין?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר21/02/2017אפשר ביתית או דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטה אחרי החזר עובר
מיכל21/02/2017מנסיון שלך כרופא האם יש סיכוי עדיין להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים
פרופ` דוד בידר21/02/2017כתבתי לך לשלרוב לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אחרי PDG וכשלונות חוזריםליאור20/02/2017
שלום רב
בת 32 מנסה להרות כמעט 3 שנים. התגלה בקריוטיפ טרקלוקציה בין גן 9 ל16.
הוחלט PDG אחרי 3 סבבים בהם בפעם אחרונה 2 עוברים יפים ביוסטיים ( יום 5 ) ועדיין לא נקלט. אילו בדיקות כדאי לעשות כדי לבדוק מדוע לא נקלט? כמה PGD מסכן את עוברים וגורם להיחלשות העובר? מקרה של כשלונות חוזרים האם כדאי להמשיך להפריות.
בת אחת לפני שלוש שנים טבעי בהפסקת טיפולים.
מה אתם מייעצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PGD
פרופ` דוד בידר21/02/2017הבדיקה ואמנם מורידה סיכויי השתרשות אך לדעתי את צריכה להמשיך ואין דרך אחרת להבטיח הריון.
אם הטרנסלוקציה אצלך ,ולא תהרה ב 4 המחזורים הבאים ,יש לעבור לתרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי השתרשות של עוברים מדרגה Bגלית20/02/2017
שלום, האם לעוברים מוקפאים בדרגה B יש סיכוי אמיתי להשתרש? שאבו לי 28 ביציות, והקפיאו 14 עוברים בדרגות A ו-B, אך רובם B. אני אחרי 3 החזרות והפלה של הריון שהפסיק להתפתח, כעת נשארתי עם עוברים שלדעתי כולם B. האם יש לעוברים כאלה סיכוי ריאלי להשתרש או שכדאי כבר עכשיו לחשוב על שאיבה חדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר21/02/2017יש סיכויים וכדאי להחזירם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
גלית21/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בהפריה חוץ גופיתחלי20/02/2017
איך אפשר לדעת בוודאות שלא בוצעו טעויות אנוש בהפריה חוץ גופית?
לאחרונה היה מקרה כזה שפורסם בחדשות ובעבר גם התרחשו מקרים כאלה.
ממש מלחיץץץ
והאם בדיקת רקמות יכולה לפגוע בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעויות
פרופ` דוד בידר21/02/2017אם עובדים לפי נוהלים אין טעויות.
36 שנה אני מחזיר עוברים ואין טעות אם עושים את זה
לפי מה שנהוג בנוהלי העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות ללא אוביטרללירון20/02/2017
שמעתי לא מעט שהאוביטרל פוגע באיכות הביציות
מה דעתך על זה?
האם אפשר לעשות ivf. עם הורמונים אך ללא האוביטרל?
הבנתי שזה אפשרי כמובן עם מעקב צמוד
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות
פרופ` דוד בידר21/02/2017אין דבר כזה ולהיפך הוא הנכון.
בלי אוביטרל אי אפשר לשאוב ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר הזרעהעינב20/02/2017
ספינינג זה פעילות אירובית בה מזיעים . אני עושה את זה כל החיים. זה יכול להפריע להשרשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ` דוד בידר20/02/2017לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)