מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון-פרוגינובה-קרינון מעכבים מחזור?tania19/05/2016
פרוגסטרון/פרוגינובה/קרינון מעכבים מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה: התכוונתי זריקות פרוגסטרון
tania19/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה: התכוונתי זריקות פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016במידה מסויימת ומוגבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור אחרי טיפול הפריה IVFא19/05/2016
שלום
בטיפול IVF האחרון (החזרת עוברים לפני 40 יום) התבקשתי לקחת דקסמטזון עקב פרוגסטרון גבוה במהלך הטיפול. הוחזרו 3 עוברים. אין הריון אבל המחזור מתעכב.
1. האם דקסמטזון משבש/ מעכב מחזור?
2. בגלל שאני לחוצה להתחיל טיפול חדש של IVF אפשר לקחת כדורים שעוזרים להביא את המחזור?
3. האם במחזור שמגיע בעזרת כדורים אפשר להתחיל טיפול IVF חדש?
4. האם יש משהו שעוזר במצב של פרוגסטרון גבוה במהלך הטיפול? חוץ מדקסמטזון? האם עליה ברמת הפרוגסטרון במהלך הטיפול קשור בעליה ברמת ה- LH? מה אפשר לעשות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי קבלת מחזור אחרי טיפול הפריה IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016ניתן לתת כדורי פרוגסטרון וכעבור מספר ימים חהתחיל פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל ולהשיג את כל המטרות -התחלת טיפול עוד לפני קבלת המחזור,ושליטה טובה יותר על רמת ה-LH ופרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא השפעת הגונאל אף וזקיק אחדאני19/05/2016
היי
אני בסבב הזרעה עם גונאל 75 יחידות מהיום השלישי למחזור
היום במעקב זקיקים היום השביעי למחזור נצפה רק זקיק אחד באולטרסאונד בגודל 20 עובי רירית 8
האם יש סיבה למה הגונאל לא השפיע לייצר עוד זקיקים? האם המינון היה חלש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנושא השפעת הגונאל אף וזקיק אחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016המטרה בהשראת ביוץ הנו זקיק מוביל אחד אופטימאלי,לכן הטיפול בהחלט מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/05/2016אבל גם בביוץ טבעי אני מבייצת עם זקיק אחד ללא הורמונים אז לשם מה ניתן הורמונים אם לא לגיוס נוסף של זקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2016הטיפול מסייע למקסם את התגובה ההורמונלית,להשפיע על כל הגורמים הנוטלים חלק בהליך הביוץ וההשתרשות,לתזמן את הביוץ לעיתוי אופטימלי,ולספק סביבה הורמונלית משופרת להליך ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות בדיקות בשליש ראשוןדנה19/05/2016
שלום,
בת 37.8 מנסה להיכנס להריון עם תרומת זרע
בעברי הריון כימי,
וכן הריון שהיה דופק, שק חלמון מוגדל, הפסקת דופק וגרידה בשבוע 8 וקצת.
אני כרגע בהריון אחרי ivf איקסי שאיבה 27.3 החזרה 29.3
שוב שק חלמון מוגדל,
בתאריך 16/5 בבדיקה יש דופק אך יש עדיין שק חלמון מוגדל
ונקבע לי ל 9/6 שקיפות עורפית כלומר 3.5 שבועות לאחר מכן.
אני כרגע לחוצה לא מהשקיפות עורפית, אלא מהפחד שייפסק הדופק לפני שאגיע לשקיפות עורפית.
במידה ואחליט להיבדק דרך הנרתיק נגיד שבוע לפני השקיפות עורפית.
האם תדירות הבדיקה יכולה לעשות נזק לעובר? נזק לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תדירות בדיקות בשליש ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016בדיקה נוספת לא תזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול נטול מגייס זקיקים? מה עושה דקפפטיל בתחילת מחזור?ליאת18/05/2016
שלום ותודה מראש על המענה,
הפרוטוקול החד שלי נראה כך:
החל מיום 1 למחזור -
5 ימי גלולות
2 ימי מניחה
3 ימי דקפפטיל כאשר החל מיום 3 מצטרף מנופור.
את הכל מלווה דקסמטון מיום 1 עד שאיבה
האם לא חסר כאן הורמון מגייס זקיקים?
אני רגילה שיש תמיד גונאל /םיוריגון לפני מנופור...
אשמח לחוות דעתכם על ההרכב:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול נטול מגייס זקיקים? מה עושה דקפפטיל בתחילת מחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016גיוס הזקיקים בא לביטוי במקרה זה בגלל האפקט הראשוני המעורר של דקפפטיל(flare up ),והטיפול העוקב במנופור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למינון תרופות לצורך הבשלת זקיקיםadidosh18/05/2016
שלום רב, האם ידועים מקרים בהם ניתן מינון גבוה של תרופות להבשלת זקיקים, (במקרה שלי 450 יחידות גונאל + 150 יחידות מנופור ) ולא התפתחו זקיקים כלל כתוצאה מממינון לא נכון וגבוה? כלומר, האם המינון הגבוה יכול לגרום לתגובה הפוכה ולא לייצר כלל זקיקים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע למינון תרופות לצורך הבשלת זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016הבעיה כנראה קשורה יותר ברזרבה השחלתית שלך מאשר במינון התרופות,יתכן ויש מקום לנסות פרוטוקול העושה שימוש במחזור טבעי עם תוספת הורמונאלית קטנה עם הופעת זקיק בגודל 14 מ״מ-modified natural cycle
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישיות לאחר 2 הפלות חוזרותמאיה18/05/2016
שלום רב,
אחרי 2 הפלות חוזרות ב- ivf , בדיקות דם כרגע התוצאות שהתקבלו חלקיות (ואני תוהה האם אינן מושפעות מההורמונים שקיבלתי):
ANTINUCLEAR Ab_(ANA) Positive
DNA (ds) Ab 14.0 IU/ml האם יש בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות קרישיות לאחר 2 הפלות חוזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016ראוי בהחלט לפנות לרופא בקשר עם תוצאת הבדיקה לגבי המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סכנה כלשהיא להבדק ע"י אולטרסאונד כל שבוע?שוש18/05/2016
שלום רב,
אני בשבוע 11, ומן הסתם חוששת ולכן הולכת להבדק ולשמוע דופק כל שבוע?
(יש לציין הריון ראשון אחרי עבר הפלות רב בגיל מבוגר)
היש איזו שהיא סכנה לעובר?
הבדיקה עצמה על הבטן כמובן.
תודה רבה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש סכנה כלשהיא להבדק ע"י אולטרסאונד כל שבוע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016אין שום סכנה-יכולה בהחלט להיות שקטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
שוש19/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת fsh - מתי נכון לעשות שהתוצאה תהייה הכימילקי18/05/2016
היום בשעות אחה"צ קיבלתי ווסת...
מתי נכון לעשות את בדיקת הfsh עם האסטרוגן ופרוגסטרון ?
שישי - שבת אין מעבדות שעובדות :(
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת fsh - מתי נכון לעשות שהתוצאה תהייה הכי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016בין יום 3-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מחכה לתשובה!!!!!!בטא 160 לאחר הפריה 4.5נטע18/05/2016
החזרה לאחר 5 ימים ב9.5 היום הפרשות
בבדיקת בטא 160
אני מפחדת שזה לא גבוה מספיק ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מפחדת מחכה לתשובה!!!!!!בטא 160 לאחר הפריה 4.5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016התשובה תקינה בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור אשכנזי שאלה קושי להיקלט להריוןיסמין18/05/2016
בת 27 + ילד בן 3 לפני כחצי שנה הריון צעיר שהסתיים בהפלה טבעית כעת מנסה כבר כמה חודשים להיכנס להריון ניסיתי את שיטת מקלות הביוץ וגם זה לא עזר חודש שעבר ווסת ב19.4 החודש ווסת ב18.5 כבר אובדת עצות הרופא אומר שאין שום בעיה וניסיתי כבר הכל למה הקודי הזה להיכנס להריון בילד הראשון היה הריון ספונטני בלי קושי ובלי תכנון אני ובעלי עשינו בדיקות. והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור אשכנזי שאלה קושי להיקלט להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016למרות שהכול תקין,טווח הזמן הסביר להרות עשוי להיות אפילו 6 חודשים,רק אם לא תהרי מעבר לטווח זה יהיה צורך לפנות למומחה פריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה דוקטור אשכנזי
יסמין22/05/2016דוקטור אשכנזי רשמתי שעברה כבר חצי שנה מאז ההפחה הטבעית ועדיין לא נקלטת כדי שאתייעץ עם רופא פריון אם מחסור אחרון היה ב19.5 מתי אמור להיות ביוץ והאם זה יום אחד רק או עדיף לקיים יחסים כמה ימים לפני או אחרי מתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה דוקטור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2016אם כך פני למומחה פריון שיבצע מעקב זקיקים לקראת הביוץ כחלק מהבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר כמות ביציות מופרותלירון18/05/2016
פרופ' בידר שלום יש לי 2 שאלות אודה להתייחסותך
לפי הבנתי מימך אתם מעוניינים בתגובה של 12-15 ביציות בשאיבה.
אני בת 40 בדיוק IVF ראשון כשל לאחר 20 ביציות שנשאבו והופרו 9 ב-ICSI ן-7 רגיל.
הוחזרו 2 וכל השאר לא התפתחו.
אני מגיבה חזק לטיפול בפרוטוקול קצר של 8 ימים וזאת לאחר הורדת מינון תוך כדי..
תוך יומיים שהזרקתי כבר היו 7 זקיקים .
הרופא החליט לא להגיע לכמות כזאת של ביציות לטענתו התגובה שלי מהירה וחזקה גם בפרוטוקול קצר.
שאלה 1:
איזה פרוטוקול אפשר לתת בפחות מ-8 ימים או שפשוט להוריד מינון משמעותית?
שאלה 2:
רוב הביציות הופרו יחסית לכמות שנשאבה איך יכול להיות שאפילו 1 לא שרד? ויש כמעט שיוויון בהפרייה בשיטת ICSI להפרייה ללא התערבות הזרע(הרופא רצה 50% ICSIׂ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובה
לירון18/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר כמות ביציות מופרות - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2016הפרוטוקול שעשית לא היה הכי טוב עקב תגובה מהירה והצורך לרדת במינון התרופות.
לכן גם יצאו ביציות שרובן פחות מוצלחות.
יש ללכת בפרוטוקול קצר בפחות מינון ולא לגרום למצב שצריך לרדת במינון הזריקות.
הגירוי צריך להיות סביב 10 ימים, לפני מתן האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר פרוטוקול טיפולי
לירון19/05/2016פרופ' בידר תודה על תשובתך
אני נוטה להסכים איתך הפרוטוקול לא היה טוב
הפרוטוקול היה :
גונאל:225 -6 ימים
מונופור - 225 6 ימים +צטרוטייד 6 ימים.
הפרוטוקול השתנה ל-8 ימים והמינון ירד ואז עקב הרבה ביציות האסטרוגן שהיה גבוה אז נתנו לי 3 דקפפטיל 36 שעות לפני שאיבה ולא אוביטרל.
הפעם הוחלט על גונאל 150 זה לא גבוה? יש לי תגובה מאוד מהירה של זקיקים
איזה פרוטוקול לדעת אני צריכה מבחינת גונאל ומונופר?
ולמה להגיע למצב של 3 דקפפטיל 36 שעות לפני שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר פרוטוקול טיפולי - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2016מינון 150 הוא בסדר ורצוי אוביטרל ועלית אסטרוגן. רציפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע זקיקים פוטנציאלים במעקב זקיקיםאני18/05/2016
היי
כשאני עושה מעקב זקיקים באולטרסאונד חוץ מהזקיק המוביל תמיד יש זקיקים קטנים נוספים
מה זה אומר עליהם? כמה בטיפול טבעי אמור להיות חוץ מהמוביל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע זקיקים פוטנציאלים במעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016זקיקים בסיסיים אנטרלים מצויים אצל כל אישה בשיעור שונה המתנה ברזרבה השחלתית שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני18/05/2016עשיתי לפני חודש הזרעה טבעי ללא הורמונים ובמעקב זקיקים נצפו 4 זקיקים קטנים מלבד הזקיק המוביל. האם זה מספר מספיק?
האם בטיפול הורמונלי כל ארבעת הזקיקים יבשילו לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016הנתון הוא גבולי,אם כי בהחלט סביר שתחת טיפול הורמונלי תהיה תגובה של הזקיקים האחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים צעירים-זקוקה לעצת מומחהאלין18/05/2016
שלום, אני בגיל 26 (לאחר הריון תקין לפני כ-5 שנים) לאחרונה התחלתי IVF לאחר הזרעות שכשלו.
בטיפול האחרון והראשון שעשיתי פרוטוקול קצר (גונל-אח"כ מונופור וצטרוטייד) שאבו לי 20 זקיקים והפרו חלק בשיטה טבעית וחלק בשיטת מיקרומניפולציה.
מה שהיה בשיטה טבעית(זרע וביצית באותה צלוחית) לא צלח בכלל ומהמיקרומניפולציה שעשו ל9 ביציות התחילו להתפתח 6 אבל רובם לא היו במצב טוב ובהחזרה הוחזר לי 1 שהיה נראה הכי בסדר מכולם לדברי הרופאה היה עוד אחד שהוא היה "בערך" בסדר וקיוו להקפיא אותו אבל לאחר מכן נמסר לי שהוא לא המשיך להתפתח והוא נזרק לפח ביחד עם שאר ההפריות שלא התפתחו תקין.
לדברי המעבדה הזקיקים שלי היו צעירים מדי...
רציתי לדעת האם יש סיבה לכך שהזרע לא מצליח להפרות ביצית בשיטה טבעית? האם יש פתרון?
מה זה אומר זקיקים צעירים מדי והאם יש דרך לפתור את הבעיה שלי? פרוטוקול ארוך יעזור או שאולי דווקא פרוטוקול טבעי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים צעירים-זקוקה לעצת מומחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016יתכן שיהיה צורך לתת לך פרוטוקול מתון יותר כדי לאפשר הבשלה יעילה יותר של הזקיקים כדי שגם גרעין התא וגם הציטופלסמה הסובבת אותו יבשילו ויאפשרו הפריה בשתי השיטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - בדיקת ביוץ חיובית+בדיקת הריון שליליתאלין18/05/2016
עשיתי בדיקת ביוץ ביום ה14 מההחזרה והמקלון הראה 2 פסים, קניתי בדיקת הריון והיה פס אחד. מה זה אומר שהיה לי 2 פסים בבדיקת ביוץ ובבדיקת הריון לא?
שאלה - בדיקת ביוץ חיובית+בדיקת הריון שלילית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016בדיקת ביוץ מאתרת את עליית הומון ה-LH,היריון מתבטא בעליית הורמון ה-HCG
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)