מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטא וכאבי בטן תחתונה לאחר טיפול באיקקלומין וזריקת אוביטרלענת16/06/2016
ד"ר שלום,
יום ה-18/5 זהו יומה הראשון של הווסת ולאחר יומיים-שלושה לקחתי איקקלומין למשך חמישה ימים.
עם סיום המחזור והאיקקלומין, בצענו מעקב זקיקים, בו נצפו שלושה בגדלים 11, 12 ו-12.5.
לאחר כמה ימים בצענו בעקב חוזק ונצפו שניים בגדלים 22 ו-17. מיד באותו היום (1/6) קבלתי את זריקת האוביטרל.
היום, אנו ב- 16/6, כלומר 15 ימים מיום הזריקה.
1. האם זה תקין שכבר למעלה משבוע ישנם כאבים (ולעיתים גם עקצוצים) כמו אותם כאבים שלפני מחזור? הם נובעים מהגירוי שהשחלה עבר?
2. מתי מומלץ לבצע בדיקת בטא?
אודה לתשובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא וכאבי בטן תחתונה לאחר טיפול באיקקלומין וזריקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/20161.תקין-יש לבצע אולטרסאונד לשלול קיומן של ציסטות בעקבות הטיפול
2.בצעי בדיקת ביטה בעוד יומיים אם לא יופיע מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך...
ענת16/06/2016שכחתי לציין שאני עם שחלה פוליציסטית. כך שאיחור במחזור אינו אינדיקציה עבורי.
למרות התסמונת לבצע ביטה בעוד יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני אחרי טיפול שלא הצליח אחרי חמישה ימיםשיר16/06/2016
חזר לי דימום עם חתיכות לכמה שעות ועבר כמה ימים לאחר מכן התחילו לימין הפרשות חומות כאלה בניגוב כמו חתיכות חומות בדמוי עור או שנראה כמו חתיכות נייר טואלט אני קצת מודאגת אין גירוי או צריבה אשמח לעצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום אני אחרי טיפול שלא הצליח אחרי חמישה ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016בשלב זה יש להמתין עד להתאפסות ההליך ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא גבוהה מאוד , אני מודאגת מאודבדיקת בטא15/06/2016
תודה רבה לרופאים על ההשקעה , על תשובות המושקעות
קיבלתי מחזור ב5\11
אחרי כמה ימים , עו לי החזרה
ב6 ביוני ההיתי צריכה לעשות , בדיקת דם, אבל עשיתי רק אתמול בדיקת דם
והבטא היה גבוהה מאוד מאוד .
אני מודאגת
מהן ההשלכת של זה ?
קראתי על זה וכתוב שזה יכול לגרום להלהריון מחוץ לרחם?
מה ההשלכות?
עשיתי הפרייה חוץ גופית ,
מוקפאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא גבוהה מאוד , אני מודאגת מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016כל בעיותייך יפתרו ע"י ביצוע אולטרסאונד שיאשר את תקינות ההיריון,ואם מדובר בהיריון רב עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטותדנה15/06/2016
שלום,
אני בשבוע 13+1 אחריivfאיקסי.
עדיין מקיאה.
יש לי אפטה בפה, האם האפטות יכולות לגרום לנזק כלשהו להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מידע
דנה15/06/2016במידה וזה קשור, אז לפי בדיקות דם שעשיתי בעבר.
אז אני מחוסנת ב cmv.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפטות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016האפטות עשויות להצביע על חסך בויטמינים שלא מסופקים בגלל ההקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
דנה16/06/2016אני עדיין לוקחת חומצה פולית 400 מק"ג ביום.
ופעם בשבוע b12 כדור מציצה.
לפני כחודש כאשר עשיתי בדיקת דם הברזל שלי היה 12.5
מה אני צריכה לבדוק עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016במקומך הייתי נוטל מולטיויטמין בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. של איזה חברה?
דנה16/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. של איזה חברה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2016לא משנה-למשל פרינטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הצום משפיע על ההזרעה................דליה15/06/2016
שלום רב,
אנחנו בנתיים בחודש רמדאן שצמים בו חודש ימים.
בשבוע הבא יש לי הזרעה, האם בימים שאחרי הזרעה אם אני ממשיכה לצום זה עלול להשפיע על הסיכויים להריון?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הצום משפיע על ההזרעה................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016לא משפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להורמון AMH וטיפולי הפרייהסיון15/06/2016
לגביי מה ששאלתי לא ענית.. שגם אם רמות הAMH נמוך אז הסיכוי להיכנס להריון דרך טיפולי הפרייה גם נמוך.. ובמילים אחרות עקרות .. האם וזה נכון? אני שוב פעם נורא מצטערת שאני מפריעה לך ככה.. פשוט אני נורא לחוצה ובתור לרופא הוא בעוד חודש ועד אז להישאר עם השאלה הזאת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהמשך להורמון AMH וטיפולי הפרייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016ללא ספק הרזרבה השחלתית הנה מדד חשוב בסיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים זהים שבוע 19 + 4 עלייה במשקליסמין15/06/2016
הפורום בזה מדהים ומהירות התגובה שלכם גם! יש לי שאלה כללית לגבי מה העלייה המומלצת במשקל בהריון תאומים זהים עד שבוע 20 ועד שבוע 37. תודה רבה (נסיתי להשתמש בפורום יוצר רלוונטי אך הפורום לא פעיל כמו הפורום הזה אודה לתשובתכם)
הריון תאומים זהים שבוע 19 + 4 עלייה במשקל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016העליה הצפויה בהיריון תאומים עד לשבוע 20 הנה 5-7 ק"ג,ועד לשבוע 37 כ-12-15ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם הורמונים לפני החזרה.אני15/06/2016
היי מחר יש לי החזרה . עשיתי היום בדיקת דם
E2- 382
Lh- 7.10
Prog- 46.23
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם הורמונים לפני החזרה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38 תוצאות בדיקת דם LEUCOCYTES UR. Lנוי15/06/2016
שלום,
עשיתי היום בדיקת דם ואני רואה שיצאה לי תוצאה חריגה בהרבה מהנורמה.
הרופאה לא עונה לי ולכן אשמח לחוות דעתכם:
LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דילגתם עלי..מקפיצ רבה
נוי16/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 38 תוצאות בדיקת דם LEUCOCYTES UR. L - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016יש לבצע תרבית שתן לשלול דלקת בדרכי השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה או הזרעה בגיל 40אגם15/06/2016
אני בת 40 בעוד 4 חודשים האים כדאי לי להתחיל עם הפריה או הזרעה? נקלטתי בהזרעה ראשונה עם מהבת שלי הייתי בת 30...ועוד שאלה ביתי נולדה עם תפקוד 28% בכיליה ימנית היינו אצל גנטיקאי קיבלתי תשובה לא ברורה האים זה יכול להיות גם לילד הבא? וממה זה נגרם. תודה!! הייתי רוצה המלצה האים אפשר להמליץ לי על רופא מאסף הרופא ומקפלן אני אשמח...
הפריה או הזרעה בגיל 40 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2016יש מקום לניסיון טיפולי של חודשיים שלושה בהשראת ביוץ+הזרעות תוך רחמיות(בהתחשב בנתונים שלך ושל בעלך),באשר לשאלתך בקשר לבעיית הכליות,המענה חייב להינתן ע״י הגנטיקאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלומיפן ציטראטעידית14/06/2016
שלום רב,
אני כותבת עבודה בנושא קלומיפן ציטראט.
האם אוכל לבקש את עזרתכם האדיבה להפנות אותי לספר או מקור אחר בו אוכל ללמוד על מנגנון הפעולה של התרופה?
רב תודות,
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר thank you
עידית זילברמן15/06/2016wow!!
i'm impressed!
thank you!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
thank you - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת
עידית20/07/2016אני מחפשת כבר זמן מה את הספר האחרון אולם המהדורה האחרונה היחידה שהצלחתי למצוא היא מהדורה מספר שמונה ולא מספר תשע כפי שהצעת לי. האם אמצא גם במהדורה זאת על המנגנון? שמא לדעתך עלי לפנות לספר אחר?
אובדת עצות לא מוצאת את הספר :(
תודה רבה
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלתי הקודמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2016המנגנון לא השתנה ומוסבר די טוב גם במהדורה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בשתן מה זה אומר האם זה גבוה ?בר14/06/2016
שלום רב
דם בשתן הבנתי שזה שיש כדוריות דם אדומות יותר האם
זה משמעותי ? רשום 25 מה זה אומר
תודה מקפיצה את התוצאה ?
דם בשתן מה זה אומר האם זה גבוה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2016המטוריה מיקרוסקופית(כדוריות דם בשתן) לא אמורות להיות,בהחלט יש לברר את הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה עוד שאלה פרופ' אשכנזי
חסוי15/06/2016לאיזה רופא ניגשים לבדוק מה הסיבה שיש דם בשתן?
והאם זה יכול להפריע לטיפולים ? או לכניסה להריון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה עוד שאלה פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016לרופא הנשים שלך שיבדוק אותך ויבצע גם בדיקת תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים-זקיק שנעלם בבדיקה חוזרתא14/06/2016
שלום רב,
אני לאחר טיפול באיקקלומין ולפני מספר ימים היה זקיק של 12, בבדיקה נוספת חמישה ימים אח״כ הזקיק הזה נעלם והיו 5 זקיקים אחרים בגודל 10 ו 11, עובי הרירית התעבה בימים האלו, לפי בדיקת הדם בשתי הפעמים לא היה עדיין ביוץ והאסטרטדיול אף קטן במקצת כרגע עומד בסביבות 270.
מה יכולה להיות הסיבה להיעלמות הזקיק כאשר אני יודעת בוודאות שעוד לא היה ביוץ? והאם בנתנונים הללו ישנה תקווה שיהיה ביוץ בקרוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים-זקיק שנעלם בבדיקה חוזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/06/2016במהלך הפאזה הפוליקולרית חלק מהזקיקים הקטנים עוברים אטרסיה ונעלמים,ואחד או מספר זקיקים מבשילים לגודל מתאים,יש לבצע ביקורת עוד שלושה ימים ולראות האם הטיפול השפיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הידרוסונוגרפיהקרן14/06/2016
שלום
לאחר הניתוח הקיסרי לפני כשנה וחצי החלו לי דימומים בלתי סדירים וכאבי בטן גם שלא בזמן הווסת. ההיסטרוסקופיה האבחנתית יצאה תקינה- רחם נקי, אך עדיין הדימומים והכאב. הומלץ לי לעשות בדיקת הידרוסונוגרפיה. קראתי קצת על זה ברשת ואני מתה מפחד מהבדיקה.
שאלותיי:
1. אם ההיסטרוסקופיה האבחנתית יצאה תקינה כדאי לעשות את בדיקת הידרוסונוגרפיה?
2. האם לאור העובדה שחודש הבא אני רוצה לשוב לטיפולי הפוריות כדאי לבצע את הבדיקה החודש?
3. האם מבחינת הכאב והחשש לזיהום והתשלום היקר "שווה" לי להסתכן ולעשותה? מפחדת מחלילה זין וכאבים
אני ממש אובדת עצות. לא יודעת מה להחליט...
אשמח לעצתכם. תודה, קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הידרוסונוגרפיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/06/2016לאחר היסטרוסקופיה הבדיקה הזו היא חסרת ערך,המידע המתקבל ממנה הוא פחות מזה של היסטרוסקופיה-לסיכום הבדיקה מיותרת וניתן לך מצג לא נכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
קרן15/06/2016תודה על המענה.
אז מה אתה מציע לי לעשות לאור הדימומים וכאבי הבטן ונוכח העובדה שהיהסטרסקופיה האבחנתית יצאה תקינה? יש בדיקה אחרת מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתגובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016לאור נתוני ההיסטרוסקופיה התקינים-המענה עשוי להיות בטיפול הורמונאלי תומך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות נוספת
קרן18/06/2016בהמשך לתגובתך שניתן לקבל טיפול הורמונלי תומך. למה הכוונה? גלולות?
אני מתעדת לעשות טיפול ivf בחודש הבא. אפשר?
איך אדע ממה הדימום והאם יפריע בקליטת העוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2016טיפול תומך לאחר החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבלתי תוצאה של בדיקה שעשיתי .....סיון14/06/2016
שלום , חליתי בעבר וקיבלתי כימותרפיה, קיבלתי כל תקופת המחלה זריקת דקאפפטיל ולאחר עשרה חודשים אחרי המחלה קיבלתי מחזור, עשיתי בדיקת Anti mullerian hormon והתוצאה יצאה Anti mullerian hormon <0.16 UG/L, האם זה אומר שאני עקרה ולא יכולה להביא ילדים? האם במצב כזה אם ארצה הפרייה עם הביציות המוקפאות שלי גם זה לא אפשרי? אשמח לתשובה בבקשה... אציין שאני הולכת לרופא עם התוצאה רק בעוד חודש התור אליו.. אבל בבקשה אשמח לשמוע פירוש לתוצאה..
קיבלתי תוצאה של בדיקה שעשיתי ..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/06/2016הבדיקה מעידה על רזרבה שחלתית נמוכה ביותר,לכן קיומן של הביציות שהוקפאו יכול לשמש בסיס לטיפול על מנת להרות מביציותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לבדיקת הורמון ששאלתי
סיון15/06/2016אמרת שהריזרבה שחלתית שלי נמוכה, אבל לאחר הבדיקה חודש אחריי קיבלתי מחזור לראשונה אחרי עשרה חודשים שלא קיבלתי, והמשכתי לקבל שוב פעמיים מחזור, האם הבדיקה משתנה מפעם לפעם? כלומר האם הבדיקה לא נחשבת עדכנית כרגע משום שקיבלתי מחזור אז ההורמון הזה השתנה? או שהבדיקה נחשבת קבועה והיא תישאר לצמיתות בהמשך חיי למרות שהמחזור חזר? דבר נוסף.. זה ממש מראה על אין סיכוי להיכנס להריון טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
סיון15/06/2016אני מצטערת שאני מטריחה אבל פשוט מאוד מודאגת..אני סה״כ בת 22 וכבר נגזר דיני בעניין.. הרגע קראתי באתר רפואי, שגם אם רמת הAMH נמוך אז הסיכוי אפילו להיכנס להריון דרך הפרייה זה נמוך מאוד .. וזה נחשב גזר דין סופי שאי אפשר להיכנס להריון.. האם זה נכון?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לבדיקת הורמון ששאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2016הערכה היא שהבדיקה משקפת את הרזרבה השחלתית שלך ללא קשר למחזורים שהופיעו,ובמובן זה מהווה אינדיקציה לסטטוס השחלתי שלך בהווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)