מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חום שחר יורד לאחר ביוץ עם אוביטרל והריוןשני16/05/2016
שלום פרופסור
הנני מנסה להיכנס להריון מטופלת בגונל f ואוביטרל.
במקביל ביצעתי בדיקות של חום השחר.
לפי האוביטרל בייצתי ביום שבת לפנות בוקר כאשר בבוקר זה חום השחר היה 36.9.
קיימתי יחסים בהתאם להוראות הרופא.
לאחר מכן בדקתי חום השחר בבוקר יום ראשון ושני (אתמול והיום) ןראיתי כי הוא ירד ל 36.3
האם הדבר מצביע על סיכוי נמוך להריון?
מהבנתי חום הגוף צריך להישאר גבוה לאחר הביוץ..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חום שחר יורד לאחר ביוץ עם אוביטרל והריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2016בטיפול הנתון אין כל חשיבות לחום השחר אלא למעקב הזקיקים והנתונים ההורמונלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרת עוברים - החלפת תרופותהילה16/05/2016
שלום רב,
לפני כשבוע (יום שלישי שעבר) הוחזר עובר אחד. עובר הוגדר מצוין, רירית 7.5.
אתמול (יום ראשון) היה דימום קל בבוקר, בעיקר בניגוב וחלף. זה לווה בכאבי בטן תחתונה וגב תחתון.
ביצעתי בדיקת דם. אסטרוגן 1200 פרוגסטרון 27.4
היום בבוקר חזר שוב דימום, הפעם דם טרי ולא מעט.
במרפאה בה אני מטופלת הומלץ לי להחליף את האנדומרטין באוטרגסטון דרך הפה?
אשמח לחוות דעתך. האם החלפת התרופות עשויה לסייע והאם מוקדם מידי להספיד את הטיפול?
תודה רבה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר החזרת עוברים - החלפת תרופות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2016החלפת התרופות היא לא משנה.
דמם תמיד זה סימן פחות טוב.
תעשי בדיקת דם עוד 3 ימים ותדעי אם הצליח או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ביוץ - חלון זמן להפריהשירה16/05/2016
שלום,
מדי חודש, בזמן ביוץ יש לי כאב חד באחד מצדי הבטן. אני מזהה ביוץ בעזרת ערכת ביוץ (2 פסים כהים) ולאחר מספר שעות חשה בכאב.
1. האם כאשר אני חשה כאב בצד אחד, אז תמיד הביוץ מאותו צד של הכאב? (יש לי חסימה דיסטלית בחצוצרה ימין, אז אשמח לדעת מה בד"כ קורה)
2. מרגע שאני חשה בכאבים, מהו חלון הזמן להפרות את הביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ביוץ - חלון זמן להפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2016הכאב מרמז על ביוץ באותו צד..
הביצית נמצאת 24 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי ביוץ - חלון זמן להפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2016חלון הזמן ההוא כ-24-36 שעות,הכאבים בצד השחלה שממנה יתרחש הביוץ,אולם היריון אפשרי גם אם הביוץ בצד החסימה בגלל נדידת הביצית לצד השני-external transmigration
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע אני לא מקבלת מחזור לאחר פרוברה?מטופלת15/05/2016
פרופסורים יקרים שלום- אני לפני ivf פרוטוקול ארוך עם פרוברה. מחזור סדיר בדרך כלל בין 28-30 יום. ivf בגלל בעיות זרע בת 37. ביום ה19 רירית סדירה עם קו אמצע עובי- 10.4 . בשחלה ימינית- נצפה זקיק ממוטט בגוודל19*20 מ"מ. נצפו מספר זקיקים קטנים נוספים שחלה שמאל. הרופא התחיל פרוברה *2 ביום ה19 וביום ה21 הזרקת דקא. אני כבר 5 ימים אחרי סיום הפרוברה ולא קיבלתי אלא רק כאבי מחזור שבאים והולכים וכתמים ממש חלשים בניגוב כמו שהיו לי כאשר נקלטתי בהריונות הקודמים בivf. עשיתי בטא ואני לא בהריון. מה קורה לגוף שלי.בדרך כלל יום אחרי הרגשה כזאת אני מקבלת עכשיו כבר מספר ימים וכלום. יש לי חולשה וכאבי ראש אבל שייכתי את זה לחום של הימים האחרונים. אני מפחדת לקבל באיחור שמא נזריק גונל ומונפור ואגיע לשאיבה לפני שאספיק לטבול( אנחנו דתיים).תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדוע אני לא מקבלת מחזור לאחר פרוברה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016כנראה שתקבלי בטווח הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן צדקת.תודה רבה לך פרופ יקר.
מטופלת18/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן צדקת.תודה רבה לך פרופ יקר. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חדש בטיפול ivf זריקת הורמוניםענת15/05/2016
קבלתי מחזור ביום שישי אחרי החזרת מוקפא אני רוצה להתחיל טיפול חדש לרופא שלי לא היה זמן קבעתי איתו רק מחר כלומר ביום הרביעי של המחזור באיזה יום של מחזור הכי מאוחר אפשר לקבל זריקת הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור חדש בטיפול ivf זריקת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2016רצוי להתחיל ביום 3,אולם ניתן להתחיל גם ביום הרביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם וus לפני טיפול ביום ה- 19דנה15/05/2016
שלום,
מתחילה טיפול עם פרוטקול ארוך.
הונחתי להגיע לבדיקת us ודם ביום ה17 למחזור (עקב ביוץ מוקדם) אמורה להתחיל דקא ופרוברה.
שאלתי, מכיוון שאני נמצאת בנופש האם ישנה בעיה לעשות את הבדיקות ביום ה19 במקום ה17?
תודה צילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....
דנה16/05/2016מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם וus לפני טיפול ביום ה- 19 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2016לעניות דעתי לא צריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני סבבי IVF עם מיקרומניפולציה וקלציום יונופור ללא הפריותחדשה15/05/2016
שלום, לאחר שני סבבי IVF בשל בעיית זרע (מורפולוגיה 0%, ראשים עגולים וקטנים ומבנה לא תקין) לא הושגו הפריות.
בסבב הראשון IVFּ+ICSI מתוך 10 ביציות בשלות אף אחת לא הופרתה.
בסבב השני IVFּ+ קלציום יונופור מתוך 8 ביציות בשלות אף אחת לא הופרתה.
אנחנו שבורים וחסרי אונים, האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להשיג הפריות בסבב הבא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני סבבי IVF עם מיקרומניפולציה וקלציום יונופור ללא הפריות - תגובה
פרופ` דוד בידר15/05/2016על בן זוגך לעבור הערכה כולל בדיקת קריוטיפ כדי שנוכל להגיד לך מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה כולל קריוטיפ
חדשה15/05/2016תודה רבה על המענה,
לא בוצעה בדיקת קריוטיפ אולם בוצעה בדיקת הלוספרם ולמיטב זכרוני נמצאו בערך 45% שברים ב-DNA.
האבחנה מבדיקות הזרע הינה - Sever OTA syndrome מורפולוגיה 0%, תנועה 6%, צמיגות חוסר, ריכוז 47 מיליון, מס' תאי זרע 118 מיליון. כאמור זרעים בעלי ראשי סיכה עגולים וקטנים.
אנדרולוג איתו התייעצנו המליץ על ניתוח טסה אולם רופא הפריון לא בעד בשלב זה.
חוץ מקריוטיפ מה כוללת ההערכה עליה כתבת? מה כדאי לנו לעשות בשלב זה?
שוב המון תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עדיין ממתינה לתשובה.
חדשה18/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה כולל קריוטיפ - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2016בינתיים כדאי מאוד לעשות קריוטיפ!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות. .שירה15/05/2016
שלום, מתנצלת אם השאלה טיפשית. לפי הבנתי בהליך השאיבה דוקרים את השחלה כדי לחדור אליה, האם עלול להיגרם נזק ? האם זה עלול לגרום לדימום או לפציעת השחלה והצטלקות שלה אח"כ ?
בנוסף, תסביב שחלתי, האם הוא קורה רק כאשר קיים מספר זקיקים רב ?
תודה על פועלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות. . - תגובה
פרופ` דוד בידר15/05/2016יכול להיגרם דימום או זיהום אך זה לא שכיח ואנחנו יודעים לטפל בזה.
סיבוב השחלה תלוי בגורמים מספר אך לא בכמות הזקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי - יום 5 למחזורמירב15/05/2016
שלום רב,
אני בת 29 ומנסה להרות מזה כשמונה חודשים ללא הצלחה. בדיקת זרע תקינה. ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור (בד"כ מחזורים של 35 יום).
אני חוששת שהתוצאות אינן תקינות, וחוששת שזה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה (כי ה FSH וה E2 יחסית גבוהים).
להלן התוצאות:
ESTRADIOL (E-2) 244 pmol/L
TSH 2.29 mIU/L
LH 7.50 IU/L
FSH 9.60 IU/L
PROLACTIN 266.1 mIU/L
PROGESTERONE <2
BETA-HCG <5
TESTOSTERONE- TOTAL 1.90 nmol/L
אודה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - יום 5 למחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר15/05/2016הבדיקות שלך בסדר ויש לך בעיה בתהליכי ביוץ וקל לטפל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, אשמח לשאלה נוספת
דנית16/05/2016מה הכוונה בעיה בביוץ? התוצאות מראות שהביוץ שלי לא תקין?
אני בדכ מזהה ביוץ כל חודש באמצעות ערכות ביוץ וכאבים בצד.
האם זה אומר שאני חייבת להתחיל טיפולים על מנת להיקלט להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, אשמח לשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית נמוכה המלצה לטיפול???אנונימית15/05/2016
שאלה בנוגע לרזרבה שחלתית נמוכה
לפני כחודש הגעתי לשאיבה והתפספס ביוץ
ביום שישי האחרון נשאב זקיק ללא תוכן
חשוב לציין שלפני זה היו 3 שאיבות מוצלחות 2 החזרות לא נקלטתי
ב20/4 הוציאו פוליפ יכול להיות שבגלל הוצאת הפוליפ משהו השתבש?
והאם יש שיטה מומלצת לטיפול ברזרבה שחלתית נמוכה אשמח להצעתכם ממש מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה שחלתית נמוכה המלצה לטיפול??? - תגובה
פרופ` דוד בידר15/05/2016את צריכה לציין את גילך ומה יצא בבדיקות על מנת שנוכל לומר לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות של איזה בדיקות עשיתי הרבה
אנונימית16/05/2016גילי 34
Amh 0.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי הקודמת
אנונימית19/05/2016על איזה בדיקות מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות של איזה בדיקות עשיתי הרבה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2016מה ערכי הפרופיל ההורמונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי פרופיל הורמונלי
אנונימית20/05/2016זוכרת כרגע רק fsh פעם אחרונה שעשיתי היה 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2016צריך פרופיל כולל FSH ו E2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי לגבי רזרזבה שחלתית
אנונימית25/05/2016בתאריך 20/4/16 הוציאו פוליפ האם ניתן לשייך את הוצאת הפוליפ בזה שאחרי הייתה שאיבה לא מוצלחת?
ואלו הבדיקות פרופיל הורמונלי Fsh 5.50
E2 187
Dhea 7.11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום עשיתי מעקב זקיקים והתשובה היא
אנונימית31/05/2016E2 727
Lh 7.30
Progstron 2.4 ואני רק ביום הרביעי של המחזור ויש זקיק בגודל 19 האם המצב הזה מוכר שקורה ברזרבה שחלתית נמוכה איך יכול להיות שזה קורה ביום ה4 של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היום עשיתי מעקב זקיקים והתשובה היא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016ערכי אסטרוגן גבוה וביוץ מוקדם הנם חלק ממצאי רזרבה שחלתית נמוכה,באשר לפוליפ הוא אינו תוצר של הכשלון הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת אינו תוצר של כישלון
אנונימית31/05/2016מה זאת אומרת אינו תוצר של כישלון טיפולי על הפוליפ?
בגללו לא נקלטתי להריון בהחזרות הקודמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה זאת אומרת אינו תוצר של כישלון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016לא בטוח שהוא היה קיים אז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שהביוץ היה ממש מוקדם
אנונימית05/06/2016אז אחרי שהביוץ היה ביום הרביעי של המחזור
הרופא נתן לי גלולות האם ברזרבה שחלתית יכול לעויל לטיפול במחזור הבא שלא יהיה ביוץ מוקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי שהביוץ היה ממש מוקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיים סיכוי
אנונימית05/06/2016האם קיים סיכוי שאם התחלתי גלולות ב2/6 שהטיפול יהיה לפני ה1/7 אם כן האם ניתן לבקש מהרופא שישנה את
משך הזמן של לקיחת הגלולות איך ניתן לבצע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם קיים סיכוי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא נמוכה עם תמיכת פרגנילאופיר15/05/2016
לאחר החזרת עוברים 3. ביום 2, איכות טובה (ככה נאמר) 2 עם 2 תאים ו1 עם 4 בטא לפני 5 ימים 22, ביום שישי בטא 49.9 והוזרק פרגניל, וזו התמיכה היחידה מאז הבטא, היום בטא 158, האם התוצאה היום היא מהשפעת הפרגניל? והאם בכלל עם בטא כזו נמוכה יש סיכוי להריון תקין? אודה לתשובתך.
תוצאת בטא נמוכה עם תמיכת פרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016כמובן דהביטה האחרון מושפע מזריקת הפריגניל,בהחלט יש סיכוי גם להיריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתמשת בנרות תמיכה לאחר החזרה סובלת מגירוינטע15/05/2016
אני בימים האחרונים סובלת מגירוי ושורף לי באיבר המין,, באם זה קשור ? האם מצריך בדיקה?
לא כאבים בחצי נסבלים אבל,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משתמשת בנרות תמיכה לאחר החזרה סובלת מגירוי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016בהחלט ישנה אפשרות שהרקע לגירוי הנן הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בביוץ מאוחר עדין קימת כניסה להריון תקין?נטלי15/05/2016
צהרים טובים יום 27 מהווסת, בבדיקת הדם היום קיבלתי תוצאות:
E2 1661
Prog 4.7
האם זה אומר שיום הביוץ ממש היום,
ועוד שאלה בבקשה האם עדין קימת אפשרות לקליטה ולהריון תקין למרות שמתרחש ביוץ מאוחר (יום 27).
אשמח לתשובתכם ותודה רבה על זמנכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בביוץ מאוחר עדין קימת כניסה להריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר15/05/2016את בביוץ וקיימת אפשרות להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון לאחר ביוץ מאוחר
נטלי17/05/2016כמה ימים לאחר הביוץ שלי (שכאמור התרחש ביום ה27 מהווסת)
אפשר לבצע בדיקת הריון.
והאם עדיף בדם או ביתית
מאוד מקווה שאתבשר בבשורות טובות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון לאחר ביוץ מאוחר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2016אחרי 14 יום ואפשר גם בבדיקה ביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא מתי לבצע מעקב זקיקיםאני15/05/2016
היי
היום אני ביום השלישי למחזור מתחילה להזריק גונאל 75 יחידות
זאת הזרעה ראשונה עם הורמונים. עד היום 3 הזרעות טבעיות.
מקבלת מחזור כל 24 יום.
האחות במרפאה אמרה לי לבוא למעקב ראשון ביום השביעי למחזור. עוד ארבעה ימים
נראה לי קצת מאוחר מדי להתחיל מעקב ראשון עם הורמונים לא?
בפעמים הקודמות בביוץ טבעי התחלנו ביום ה 5 כי לפעמים הביוץ הוקדם.
האם יש למה לבוא לפני היום השביעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנושא מתי לבצע מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2016הערכתי היא שלאור הנתונים מועד היעד תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור אחרי הפסקת טיפול לפני חודשע פ15/05/2016
שלום
נקלטי להיריון כימי בתחילת אפריל אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים, היה לי מחזור רגיל ב14.4 מספר ימים אחרי שהפסקתי לקחת את התמיכה .
החודש הייתי אמורה לקבל מחזור ב- 13.5, יום תחילת הווסת אצלי ממש מדויק בדרך כלל(ביום ה 29) , אני עד היום לא קיבלתי מחזור (איחור 3 ימים). עשיתי הבוקר בדיקת היריון ביתית שתוצאותיה שליליות, האם ממליצים לי לעשות בדיקת ביטא? מתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור אחרי הפסקת טיפול לפני חודש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2016אם לא תקבלי עוד מספר ימים חזרי על בדיקת ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)