מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שק אשכים גדולמישהי20/05/2016
שלום
לבעלי יש שק אשכים יחסית נורא גדול (בערך יחס של 1 ל-2 אל מול איבר המין כשהוא במצב רגיל, לטובת שק האשכים)
מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שק אשכים גדול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2016ללא פתולוגיה נלווית אין לכך כל משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורמת תרופות פוריות - איזור כרמיאללינה20/05/2016
היי בנות,
נשארו בידי תרופות, אשמח לעזור אם מישהי נמצאת באיזור כרמיאל.
מנופור מולטידוז 1200 - חבילה
אוביטרל - 1
צטרוטייד - 5
פרוגינובה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח ליצור קשר
ללא מימון22/05/2016היי לינה, אשמח ליצור קשר, מה המייל או הטלפון שלך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה דחופה שבוע 22 לא מפסיקה להקיאמיטל20/05/2016
מאתמול בלילה אני משלשלת ומקיאה כל שעה
אני חושבת שנדבקתי בוירוס ומרגישה מאוד חלשה. כל מה שאני שותה אני מקיאה ומדלשלת גם כןאבות לי הרגליים.. אני מפחדת להתייבש זה מסוכן לעובר? האם כדאי ללכת למיון? חשוב לציין שכל ההריון לא הקאתי
בבקשה תייעצו לי מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה דחופה שבוע 22 לא מפסיקה להקיא - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2016כדאי ללכת למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם אחרי איקקלומיןדליה20/05/2016
שלום רב,
היום הוא היום ה 11 לביוץ אחרי טיפול באקללומין 3 כדורים ליום. היום לפי מעקב זקיקים נצפו 2 זקיקים
אחד בקוטר 22 מ"מ
והשני בקוטר 13 מ"מ
בדיקת דם = E2 1123
פרוגסטרון _ 1.7
הרופא אמר להזריק אוביטרל היום בלילה. והזרעה ביום ראשון. האם האפשרות ששני זקיקים יתפתחו באופן תקין סבירה ? או רק אחד מהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מוקדם אחרי איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2016מה שאמר הרופא שלך זה נכון
בעיקרון יש זקיק אחד טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה לגבי שקיפות עורפית, מצטערת על הבורות או חוסר הידע...שוש20/05/2016
שלום רב לכם,
האם הבדיקה נעשית דרך הוגינה או על הבטן?
כמה זמן אורכה?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה לגבי שקיפות עורפית, מצטערת על הבורות או חוסר הידע... - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2016אפשר לעשות בשתי השיטות.
הבדיקה קצרה כ10 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה ואוביטרל לפי תוצאות בדיקת דםאני20/05/2016
היי
היום אני ביום השמיני למחזור. מקבלת בדכ כל 23-24 יום.
אני לפני הזרעה רביעית
הסבב הזה ניתן לי גונאל 75 יחידות מהיום השלישי
תוצאות בדיקות דם אתמול יום שביעי למחזור
e2- 752
lh -5.5
prog- 1.32
אולטרסאונד- זקיק אחד בגודל 20
עובי רירית - 8.1
אתמול הזרקתי גונאל 75 יחידות
והיום נאמר לי להזריק מאוחר בלילה אוביטרל ובראשון הזרעה.
האם התזמון נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזמון הזרעה ואוביטרל לפי תוצאות בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2016תיזמון מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לאחר ivf כושל והזרקות מנופורחוה20/05/2016
שלום. אני אחרי ניסיון ivf כושל שבו הזרקתי מנופור. עשיתי מעקב זקיקים השבוע ונצפה זקיק אחד. ב-2 בדיקות שונות בהפרש של יומיים הזקיק עלה מ-13 ל-16
עובי הרירית מ-5 ל- 7
האסטרודיול מ-532 ל- 421 (כלומר ירד מעט)
והפרוגסטרון מ-1.2 ל-1.7 (כלומר עלה מעט)
מה נתונים אלו אומרים לגבי זמן הביוץ?
האם זה תקין לפני ביוץ למרות שהאסטרודיול אמור לעלות?
האם ניתן להעריך מתי ביוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים לאחר ivf כושל והזרקות מנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2016הסיכוי שהביוץ יתרחש תוך יום סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע אני? מחזור אחרון 15.5, שאיבה4.5נטע20/05/2016
סופרים מהמחזור או מהשאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: מחזור 15.4, שאיבה 4.5
נטע20/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון: מחזור 15.4, שאיבה 4.5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/20164+2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!!!!שאלה כללית לגבי הריון .....מאי19/05/2016
האם שאישה במתח וחרדה קשים מזה שהיא לא נכנסת להריון יכול לגרום לזה שאולי הכל תקין אבל מהלחצים הנפשיים היא לא נכנסת להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום!!!!שאלה כללית לגבי הריון ..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2016בהחלט למתח ולחצים עלולה להיות השפעה שלילית על הליל ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,יש לי עוד שאלה קצרה
מאי20/05/2016לא כל כך הבנתי השתרשות זה אחרי שנקלט הריון אז מה בעצם המתח גורם להפלה?ועוד משהוא חוץ מבעיה של השתרשות המתח גורם לזה שבכלל לא תיהיה הפרייה במצב טבעי לאישה שלא לוקחת כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ,יש לי עוד שאלה קצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2016המתח עלול לשבש את ההליכים ההורמונלים הנוטלים חלק בהליך ההשתרשות של העובר ובכך למנוע התהוות היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת אם להחזיר עוברים מחר מרגישה ממש לא טובורד19/05/2016
אחרי טיפולים נשאבו 3 ביציות 2 הופרו . שאיב היתה ביום רביעי. מרגישה ממש ממש רע בחילות וכאבים קשים. מתלבטת האם לבצע חזרה מחר? או לנסות להקפיא? ( עוד אינני יודעת איכות עוברים). דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת אם להחזיר עוברים מחר מרגישה ממש לא טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2016אם אין ממש סיבה חריגה הייתי ממליץ להיזיר את העוברים בהליך הטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- ממתי סופרים 14 יום, מההחזרה או מהשאיבה?אנה19/05/2016
האם סופרים 14 יום מהשאיבה או מההחזרה? הרי הביוץ היה בשאיבה אז המחזור אמור להתקבל 14 יום לאחר השאיבה, או שלא? אשמח להסבר, תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה- ממתי סופרים 14 יום, מההחזרה או מהשאיבה? - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2016השאיבה הוא יום הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד בדיקת דם לסקר ביוכימידנה19/05/2016
שלום,
נקבע לי שקיפות עורפית ל 9.6
מיד אחכ שזה סופ"ש ושבועות.
האם ניתן לעשות את הבדיקת דם הביוכימי לפני השקיפות עורפית?
או לעשות זאת נגיד ב 13.6 אחרי שבועות?
או שזה לא משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
דנה19/05/2016שקיפות עורפית 9.6 אחכ סופש ושבועות.
לגבי הבדיקת דם הביוכימי
יש לי אפשרות לעשות ב 15.6 שזה כמעט שבוע אחרי השקיפות עורפית וממש על הגבול של שבוע 13 +6
או לעשות יום לפני השקיפות עורפית בתאריך 8.6
האם זה משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד בדיקת דם לסקר ביוכימי - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2016אפשר ב13.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שכתבתי בעדכון
דנה19/05/2016אין לי אפשרות ב 13.6 יש לי אפשרותב 15.6 או ה 8.6. האם יש משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שכתבתי בעדכון - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2016לא משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ? ואם כן, באיזה שלב אנימירב19/05/2016
שלום רב לרופאים
היום ביצעתי בדיקת דם של הורמונים
התוצאות הם -
פרוגסטרון -13 NG/ML
אסטרדיול -165 PG/ML
האם היה ביוץ? באיזה שלב אני ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף LH יצא 5.4
מירב19/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היה ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2016היה ביוץ לפני שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם היה ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2016הביוץ התרחש כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לתזמון הזרעה לפי בדיקותאני19/05/2016
היי
היום אני ביום השביעי למחזור. מקבלת בדכ כל 23-24 יום.
אני לפני הזרעה רביעית
הסבב הזה ניתן לי גונאל 75 יחידות מהיום השלישי
תוצאות בדיקות דם:
e2- 752
lh -5.5
prog- 1.32
אולטרסאונד- זקיק אחד בגודל 20
עובי רירית - 8.1
מתי לדעתכם אוביטרל והזרעה?
יש סיבה לאי השפעת הגונאל על כמות הזקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות בנוגע לתזמון הזרעה לפי בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016אוביטרל מחר,והזרעות ביומיים העוקבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/05/2016הזרעה בשבת וראשון?
אני מטופלת בציבורי אין אפשרות בשבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016אם כך בצעי את ההזרעה ביום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני19/05/2016קיבלתי כרגע הוראות :
היום להזריק שוב גונאל 75 יחידות
אוביטרל - מחר ב 12 בלילה
והזרעה ביום ראשון בבוקר
השאלה למה להזריק שוב גונאל אם בעצם הגונאל לא גייס זקיקים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2016להמשיך לטפח ולתמוך בזקיק המוביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין? ווסת לאחר טיפול IVFלירון19/05/2016
פרופ' שלום
לאחר טיפול IVF שלא הצליח קיבלתי ווסת שנמשך כבר 6 ימים בדרך כלל זה 4 ימים האם תקין וכנראה עקב הטיפול ההורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם תקין? ווסת לאחר טיפול IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2016בהחלט סביר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)