מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח חזהשני06/04/2008
שלום
אני בת 22 מעוניינת לעשות ניתוח חזה , הבנתי שלאחר הניתוח חזה, במשך חודשיים אסור לחשף לשמש ולחום .
ברצוני לדעת בבקשה מה זאת אומרת אסור לללכת לים וברכה או רק לא להיחשף בחזה ולשים חולצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-שני
ד''ר יוסף טמאן06/04/2008חימום זו הבעיה העיקרית.
עליך לדעת שפצע אשר לא נרפא עדיין ויחשף לחום מוגבר,יתנפח.
לכן יש להמנע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
ליהי13/04/2008אסור להיחשף לשמש ולמלאות אמבטיות כי מיים עומדים זה חיידקים במשך 6 שבועות לא ים ולא בבריכה תתאפקי ואחר כך תהני לך מליהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאנונימית05/04/2008
האם יש ניתוח שנועד להקטין את הסנטר?
יש לי פנים יחסית ארוכות והסנטר נראה לי ארוך ומפריע לי...האם אפשר להקטין אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסנטר האנונימי
ד''ר יוסף טמאן06/04/2008מנתחים פלסטיים ברובם אינם עוסקים בניתוח זה.
הקטנת סנטר מתבצעת על ידי הקטנה של הלסת התחתונה (אשר חלקה המרכזי הוא סנטר).
עושים זאת במקרים מובחרים מנתחי פה ולסת.
שוחחי בעינינך עם פרופ. שלמה קלדרון מבילינסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי
שולי06/04/2008עשיתי שאיבת שומן, אמנם לא בפרופורציה, אבל אני יכולה להגיד לך שזה אחד הדברים היותר טובים שעשיתי לעצמי בחיים. אני חטובה יותר ומרגישה טוב יותר עם עצמי, שזה הדבר הכי חשוב בעצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאיבה
ליהי13/04/2008כמה זמן כואב השאיבה והעם נשאר צלקות מיזה שמוציאים שומן ונשארים סימני כאלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
ד``ר רן טליסמן13/04/2008כן יש כזה ניתוח אבל עקב המורכבות שלו קשה לתאר אותו בכמה שורות
פנים ארוכות זוהי הגדרה רפואית - צריך לבדוק שזה נכון
שלחי תמונה עם/בלי חיוך מלא חזית וצדודית - אולי אפשר יהיה להרחיב את התשובה
בכל מקרה ניתן לקרוא על כך באתר שלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשאיבת שומןסיגל05/04/2008
יש לי צלוליטיס במצב די מכוער, ואני עושה ספורט באופן קבוע ולמרות זאת הירכיים שלי עדיין נראות נורא. אני מעוניינת לעבור שאיבת שומן בירכיים בפרופורציה, ורציתי לשאול מהן ההשלכות של טיפול כזה והאם מישהי פה עשתה משהו דומה שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליט-צלוליטיס
ד''ר יוסף טמאן06/04/2008זו בעיה אשר איננה פתירה על ידי שאיבת שומן.
יתרה מכך- שאיבת שומן במצבך יכולה רק להחמיר את המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף- ד"ר ריסין,ריגלר ווינברגדורית30/03/2008
לא יודעת במי לבחור
אם מישהו שמע או מכיר מישהו שעשה אצל אחד מהם
או סתם רוצה לתת את דעתו אשמח לשמוע
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
אפרת04/09/2008אני עברתי ניתוח אצלו הוא פצצההההה וגם כל הצוות בכלל מעלףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אף
רומי06/09/2008אצל מי מבין הרופאים האלה עברת את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אף + חזה
רומי07/09/2008האם את עשית אצלו ניתוח פלסטי ואיזה והאם הוא שייך לאיגוד הפלסיקאים בבקשה תני יותר אנפורמציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רון עזריה
רומי08/09/2008אוריאן צרי איתי קשר לאימל אני רוצה לדעת איזה ניתוח עברת אצלו יש לי פגישת יעוץ השבוע אני רוצה יותר מידע ממך בבקשה האימל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה עקב אסימטריהx30/03/2008
שלום ד"ר
אני בת 24 ויש לי אסימטריה בין השדיים. זו בעייה שמטרידה אותי יום יום כל יום ואינני יכולה שלא להסתיר זאת. התייעצתי עם 4 רופאים - 2 מהם המליצו לי על המותחן בקר וה 2 האחרים כלל לא הזכירו זאת.
אני אנסה לצייר לך תמונה - יש לי שדיים קטנים - השד השמאלי מפותח והימני פחות ונוטה להיות יותר צינורי אך זקוף. אני מיואשת מאחר וכל רופא אומר לי דבר אחר לגמרי!!! זה ממש מבלבל!!
אחד אומר מעל השריר השני מתחת........... אחד אומר שעליי להיות עם המותחן חצי שנה והשני אמר רק חודשיים ואז לחכות שנה עד להחדרת השתל הקבוע. אני לא יודעת על מי לסמוך??.
אני יודעת שאסימטריה בשדיים מאריכה ומסבכת יותר את הניתוח ולכן ארצה מנתח מנוסה בבעיות הללו.
שאלותיי אלייך הם:
כמה זמן עליי להיות עם המותחן בקר?
האם זה יפריע לי ביום יום? זה ייראה לעין אצל אנשים אחרים?
כמה זמן לאחר הוצאתו יש להחדיר את השתל הקבוע??
אני לא רוצה הגדלת חזה גדולה אלא רק הגדלה שתסתיר את החוסר פרופורציה. מבחינה הגיונית אפשר להכניס שתל קטן לחזה קטן - אז בשביל מה המותחן??? אני לא מעוניינת בחזה ענק אלא קטן.
אני רוצה שייכניסו לי שתלים ל 2 המקומות פה פחות ופה יותר - אני לא רוצה להגיע לפרופורציה מושלמת אלא להסתיר את הפגם.
אודה על תשובה ומקווה שתוכל לשפוך עליי קצת אור אופטימי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המצוקה של X
ד''ר יוסף טמאן30/03/2008זה מאד צפוי שבאם תמשיכי לבקר רופאים נוספים תשמעי דעות שונות.
עליך לדעת שרפואה בכלל וכירורגיה פלסטית בכלל אינו מדע מדוייק ואפשר להגיע או לא להגיע גם לתוצאה בדרכים שונות.
אני מבין את המצוקה שלך.
בודאי שלא אוכל ליעץ לך "בשלט רחוק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה- התייעצותאנונימית29/03/2008
אני בחורה בת 26 ומתכוונת לעבור ניתוח להגדלת החזה. בעוד שבוע יש לי התייעצות במרפאת פרופורציה שם אעבור את הניתוח. רציתי לדעת מה כדאי לי לשאול בפגישה זו? מה חשוב שאדע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - מה לשאול?
ד''ר יוסף טמאן29/03/2008ראשית דבר תשאלי מה שם הרופא, באם הוא מומחה ובאם הוא עוסק באופן שוטף בניתוחי שדיים.
תעלי בפניו מה מטריד אותך בכנין השדיים ותשמעי בעיון רב, מה יש לו להציע לך.
לאחר ששמעת תשאלי אותו מה הסיכונים והסיכויים של הניתוח, היכן מתבצע הניתוח, האם זה בית חולים ממש או זו מרפאה לניתוחים, מהסוג השתלים ויש עוד הרבה מאד שאלות.
וחשוב מאד שתקראי משהו בנושא של הגדלת שדיים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מאיר כהןורד28/03/2008
מישהו שמע על ד"י מאיר כהן? איך הוא בהזרקות?
יש לכם המלצות למי ללכת למילוי פנים בהזרקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אהבתי את התוצאות !
מני07/04/2008אני לא אהבתי את העבודה שלו ,הוא לא יודע להזריק ,נשארו לי גושים לא יפים! לא ממליצה עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . על מי את ממליצה?
יפית10/04/2008תודה . על מי את ממליצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועות שמנותלילוש27/03/2008
שלום!
רציתי לדעת אם קיים ניתוח (או כל טיפול אחר) לזרועות שמנות...
תודה מראש על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרועות שמנות
ד''ר יוסף טמאן27/03/2008זו בעיה.
שאיבת שומן בזרועות יכולה לגרום במקרים מסויימים לבצקת קבועה, לימפאדמה באמות ובכפות הידיים.
בנוסף לכך, במידה ומדובר בזרועות עבות השובה תפיל את העור ברוב המקרים ויהיה צורך בכריתת עודפים שכרוך בצלקת ארוכה לאורך כל הזרוע כמעט, בחלקה הפנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת קימטוטים בלייזרורד27/03/2008
שלום רב
לפני כשבועיים עברתי הזרקת בוטוקס בצידי העיניים. הקמטים בצידי העיניים אכן נעלמו אך מתחת לעיניים נשארו קמטוטים רבים המופיעים כשאני צוחקת. האם יתכן ולא הזריקו לי מספיק בוטוקס? האם ניתן להעלים את הקמטוטים בלייזר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקימטוטים של יפית
ד''ר יוסף טמאן27/03/2008ההצלחה של הבוטוקס להעלמת קימטוטים בצידי העיניים רבה יותר מאשר בחלק התחתון.
אך אין ספק שצריכה להיות השפעה.
טיפול מקומי באמצעות tca יכול להועיל. (קילוף עם חומצה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהלנה26/03/2008
שלום רב,
ברצוני להתעייץ לגבי סימני מתיחת עור בזמן ההירון.
האם כל הקרמים, הנמכרים בשוק מוצרי קוסמטיקה, יכולים למנוע או להקטין את מתיחתץ העור?
ומה ניתן לעשות על מנת למנוע או להקטין את התופעה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והקרמים הללו.....
ד''ר יוסף טמאן27/03/2008הקרמים הללו מצויינים לחברה שמצליחה למכור אותם יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרמים...
לילוש31/03/2008הי,
אני לא מרחתי שום דבר בהריון ואין לי סימני מתיחה בכלל... אומרים שזה תלוי בסוג העור, וחבל לבזבז כ"כ הרבה כסף על קרמים שמבטיחים ניסים ואחר כך לא מקיימים את ההבטחות...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חזהמירי25/03/2008
היי,
אני בת 20 וברצוני לשפר את מראה החזה שלי..הוא נפול מעט מאוד ומידת החזה- 75c
האם הכנסת שתלים תגרום גם להרמת החזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזה של ליאת
ד''ר יוסף טמאן27/03/2008זוהי שאלה שחוזרת על עצמה אך אני תמיד שמח לענות עליה שוב על מנת לשבור מיתוס.
השתלים לא מרימים את השדיים, הם מקדמים את השדיים ונותנים להם מילוי ונפח.
זה שיבוא ויטען שהכנסת שתלים ולא חשוב מאיזה סוג, תקפיץ את השדיים מעלה, טועה ומטעה.
הטענה הזו נוגדת את חוקי הפיזיקה.
אבל.
יש מה לעשות. כאשר קיימת נפילה קלה או "כאילו נפילה", הכנת השד לפני הכנסת שתל על ידי הנמכה מסויימת של הקפל התת-שדי, תזקור את השד לאחר הכנסת הסיליקון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבלון...עינב24/03/2008
שלום
אני בת 25 ועברתי ניתוח לקיצור קיבה לפני כ7 שנים... הניתוח אכן הצליח והשלתי ממשקלי קצת יותר מ 40 קילו אך נותרתי עם הצלקת של הניתוח בבטן ובנוסף עודפי עור ושומן. אני מעוניינת לעבור ניתוח למתיחת הבטן.. לטבעת של הקיצור קיבה מוחבר הבלון שבעזרתו ניתן לשלוט בקוטר הטבעת והוא די בולט מתחת לעור, אני אציין שאין לי שימוש בו .. שאלתי היא מה ניתן לעשות על מנת שלא יראו את הבלון לאחר הניתוח למתיחת בטן??
האם ניתן להסירו או להחליפו לבלון קטן יותר?
תודה מראש
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והבלון הזה....
ד''ר יוסף טמאן27/03/2008מדובר בשסתום והוא תמיד מתבלט באופן טבעי על מנת שתהיה אפשרות למצוא אותו.
אבל.
במידה והתייצבת על משקל מסויים וחלפו 7 שנים לעיתים ניתן לוותר עליו.
זאת תצטרכי לברר עם הרופא שניתח.
אגב, גם בנוכחות בלון לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בניתוח בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס?ori24/03/2008
שלום,אני סובל מהזעה מפצה באופן מטורף לאחר ניתוח להזעת יתר
אומנם הידיים יבשות אבל הגב פשוט נוזל ורטוב,האם ניתן לטפל בזה ע"י הזרקת בוטוקב בגב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה מפצה
ד''ר יוסף טמאן30/03/2008טיפול בבוטוקס יכול להיות יעיל, אך יש לחזור עליו מדי מספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה לחזור דחוףדיקלה24/03/2008
עברתי ניתוח בחזה הגלת חזבב לפני שנה אני רגילה לישון על הבטן ואני מפחדת שלא יקרה משהו בניתוח אשמח לתשובה במהרה תודה ??????????????..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לישון על הבטן-חלומות פז.
ד''ר יוסף טמאן24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי מכירה את ד"ר אלכסנדר פרישמן?שרית24/03/2008
אני אמורה חעשות אצלו ניתוח להגדלת חזה
ורציתי לדעת איך הוא בתור מנתח פלסטיקאי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר פרישמן
אלכס24/03/2008הוא רופא במכון אני חושב פרופורציה
תסיקי לבד את המסקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)