מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון הגדלת חזהדנה24/03/2008
עשיתי ניתוח תיקון הגדלה לפני 3 שבועות צד אחד היה גבוה יותר , המנתח לא החליף שתל רק הוריד ב1-2 ס"מ בצד אחד שבוע ראשון היה נראה טוב שווה , לא עבר שבועיים והשתל חזר שוב להיות גבוה יותר מהשני אני מיואשת , לא רוצה לעבור עוד תיקון כנראה בכל זאת שתל אחד יותר גדול (היתי אצלך לחוו"ד) מה עושים במקרה כזה ? יש איזה חגורה משהו שאפשר לשים כדי שהשתל ירד קצת (דר' גרבר ביצע הניתוח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר תיקון הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן24/03/2008זכור לי שהיית אצלי ובאם אינני טועה נאמר שהיות ולפני ההגדלה השדיים היו שוים והוכנסו שתלים בגודל שוה, הרי זו לא בעיה של גודל אלא של מנח השתלים.
להערכתי הבעיה היתה צריכה להפתר בקלות יחסית בניתוח מתקן ובאם זה לא קרה - הרי מוזר הדבר.
תמתיני כחודשיים עד לריפוי טוב ואז תפני שוב לרופא שניתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה:לגבי מבנה גוף מלא..חסוי23/03/2008
שלום,
אני בת 28 1.67. שוקלת 65..
חוץ מזה שיש לי כמה ק"ג להוריד..המבנה גוף שלי..
קצת יותר רחב בחלקו העליון והרגליים רזות ..(לי זה מזכיר גוף של גבר..)אבל זה נראה כאילו אין לי מתניים..ורק רגליים יחסית בסדר..גם המבנה פנים שלי מלא לא ממש עגול פשוט מלא..מתחיל לי סנטר כפול..ואני מתיחלה לחשוב איך אראה עוד כמה שנים.
מה אני יכולה בנוסף לדיאטה להעזר בניתוח על מנת להיגע לצורה חטובה כמו כל הבננות עם הפרצוף ברבי ומשורטט ועם גוף סקסי?ן..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה:לגבי מבנה גוף מלא..
ד''ר יוסף טמאן23/03/2008לעיתים שאיבת שומן במקומות מסויימים יכולה להועיל.
דורש בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בבית שחיסיסי22/03/2008
אני סובלת מהזעת יתר ועד כה התביישתי, לפני שבוע פגשתי באומץ רב את הרופא עור אצלנו בקופה והוא נתן לי מרשם לספירל קרם וזה לא הכי עוזר, יש שיפור אבל לא הכי .
הייתי רוצה לדעת איך אפשר ומה מומלץ לפתרון הבעיה הזו ללא ניתוח ואם רק ניתוח הפתרון אז הסבר על הניתוח, כמה, איפה, דרך מי, סיכונים, כמה ימים זה נמשך ההחלמה וכו'..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר בבית שחי
ד''ר יוסף טמאן22/03/2008ישנן 2 אפשרויות שהן יעילות.
1. טיפולי בוטוקס חוזרים
2.ניתוח פניני/טמאן, שפותר את הבעיה לצמיתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין22/03/2008
שלום,
יש לי כף יד מאוד רחבה ואני מסתכלת מסביבי ולכל החברות שלי ובכלל להרבה בנות שאני רואה יש כף יד מעודנת וקטנה ורק לי יש כף יד רחבה מאוד כמעט כמו של גבר..
מה אני יכולה לעשות כדיי לעדן אותה???אני מיואשת כבררררר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק עוד משהו..
יסמין22/03/2008רציתי לציין שאני בת 20 ואני מפחדת שהיד שלי עוד תגדל יותר מזה..האם זה יכול לקרות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
יסמין24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעל או מתחתתמר ק.21/03/2008
היי אני שוקלת לבצע ניתוח להגדלת חזה אני בחורה גבוהה ורזה
1.80 מ' משקל 60 ק"ג
הייתי מאוד רוצה לדעת איך ניקבע ולפי מה שתל מעל שריר בית החזה או מתחתיו
לתשובתכם המהירה הודה - חג שמח ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון- היכן?
ד''ר יוסף טמאן21/03/2008מיקום הבחירה של השתל, נכון להיום, הוא מעל שרירי החזה ולא מתחתיו.
הנחת השתל מתחת לשרירי החזה, באופן מלא או חלקי היא בחזקת ברירית מחדל.
ארחיב מעט.
בעבר הרחוק,כאשר השתלים היו שונים לחלוטין מהשתלים המודרניים, ההנחה הרווחת בקרב המנתחים היתה שהנחת השתל בעומק, בכל מקרה, תקטין באופן משמעותי את סיכויי ההתקשות
(כווץ הקופסית).
התברר שגם עם השתלים דאז הטענה הזו לא היתה ממש נכונה ולגבי השתלים המודרניים,
ברור לחלוטין שסיכויי ההתקשות הם שוים - בערך 2 אחוז.
אישה בעלת מרקם דל של שד,קרוב לודאי תזדקק למיקום עמוק של השתל. אך גם על זה ניתן להתגבר באמצעות שתלים ברמת סמיכות יותר גבוהה.
על מנת ללמוד עוד אני ממליץ כי תכנסי לאתר שלי ותקראי את הפרקים הנוגעים לסוגיה הזו וגם
בארכיון מאמרים שלי באתר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמר ק.21/03/2008תודה על תשובתך המהירה
ניסיתי למצוא באתר שלך את הנושא של מעל או מתחת אך ללא הצלחה
בכול אופן האם זה נכון שאומרים שמבצעים את הניתוח מעל השריר הצניחה של החזה היא מהירה , ושמתחתיו היא איטית יותר האם יש לזה שייכות - אשמח לקבל את הלינק לעיון רב יותר .
שוב תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניחת החזה - איך זה יראה?
ד''ר יוסף טמאן22/03/2008השדיים יצנחו בכל מקרה עם הזמן.
השאלה מה עדיף?
שדיים שיצנחו מעט באופן טבעי עם השתל או עדיף שהשתל ישאר "תקוע" מתחת השריר, גבוה
והשדיים ילכו להם לדרכם מטה.
עדיף כמובן הראשון.
אני מסביר זאת בצורה מפורטת באתר שלי, בדיון על "בועה כפולה", DOUBLE BUBBLE .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בטןעליזה19/03/2008
שמעתי שקיים ניתוח מתיחת בטן כאשר הסימן הוא סימן של התפרים הוא כמו טנגה ולא כמו בקיני
כמו שראיתי תוצאות ניתוחים, הבנתי שבניתוחים האלה אפשר לצאת מהניתוח ללא צנתרים וההחלמה
היא מהירה יותר
האם נכון הדבר? והאם אתה מבצע ניתוחים מעין אלה?
תודה
עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בטן
ד''ר יוסף טמאן19/03/2008החתך התחתון יכול להיות בצורת "טנגה" ויש צורות מרובות של חתכים. בדרך כלל אני נוטה להתאים את החתך על פי הרגלי לבוש של האישה.
חשוב לדעת שהחתך הרוחבי חייב להיות כמה שניתן נמוך. חוסר הקפדה על עיקרון זה יגרום להרמה של הצלקת באופן חריג אשר תופיע גם מעל בגד ים רגיל.
לגבי נקזים- חובה להשאיר נקז בכל ניתוח בטן ואין לכך קשר עם אורך תהליך ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן
עליזה20/03/2008האם יש טכניקה נוספת לניתוח מתיחת בטן מלבד הטכניקה שקראתי באינטרנט?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוטורג'וביניישן או פילינגנוה18/03/2008
שלום,
רציתי לדעת מה ההבדל בין פוטורג'וביניישן לפילינג וכן מה מהם מתאים יותר לקמטוטים, פגמנטציה קלה ואדמומית.
והכי חשוב שאלת המחיר, פילינג אני יודעת שעולה בהתאם לעומק, אז כמה עולה פוטורג'וביניישן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטורג'וביניישן או פילינג
ד''ר יוסף טמאן18/03/2008השאלה מאד מתאימה לפורום לרפואת עור קוסמטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתמיםרועי18/03/2008
אני בן 21 ומגיל שנתיים התפתתח אצלי גידול של פיגמנטציה אני לא זוכר את השם אבל הרופא עור אמר שאי אפשר להסיר וזה היה לפניי שנתיים מאז ראיתי הרבה מכונים שנפתחו השאלה האם אפשר להסיר זה באיזור רגל אחת לכל האורך וקצת בבטן זה לא הכי נראה לעין אם אני לובש בגדים ארוכים אבל בלי קשר זה פוגע לי בבטחון העצמי למרות שאני מנסה לקבל את עצמי כמו שאני ,הפיגמנטציה בצבע לבן בולט וצומחות עליו שיערות לבנות וזה די מביך אני רק בן 21 ,יש איזה טיפול של הסרה או שאני אצטרך להתמודד עם זה כל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה או דה- פיגמנטציה?
ד''ר יוסף טמאן18/03/2008יש לי הרושם שאתה מתכוון לשני - כתמים לבנים וחוסר פיגמנט. שמו ויטיליגם VITILIGO .
נסה לדייק ואז אענה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגולין16/03/2008
שמעתי על ניתוח בכף הרגל אני לא מרוצה מאצבעות הרגל ולא יודעת למי לפנות בבקשה תעזור לי ואם יש לך שם וכתובת של רופא טוב,בבקשה תעזור לי לא יודעת למי לפנות.
בנוסף יש לי שקעים מתחת לעיניים האם יש חומר להזרקה שנשאר 3-4 שנים חוץ מהחומרים שנספגים תוך מספר חודשים והאם אני יכולה לחזור לעבודה אחרי יום או יומיים בלי סימנים?
מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקעים וכפות רגליים
ד''ר יוסף טמאן17/03/2008לגבי יעוץ בנושא כפות הרגליים הכתובת היא אורטופד כף רגל.
מילוי שקעים מתחת העיניים יכול להתבצע על ידי הזרקת שומן עצמי במספר שלבים עד שמגיעים
למילוי רצוי וקבוע.
שאר החומרים מקבוצת החומצות היאלורוניות ייספגו תוך 4 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטיםיסמין16/03/2008
אילו חומרים קיימים למילוי קמטים באיזור הפנים? ומי מוסמך לטפל בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים
ד''ר יוסף טמאן17/03/2008החומרים המקובלים היום ובעלי יעילות טובה הם הקולגנים ובעיקר פילרים מקבוצת החומצות היאלורוניות.
רצוי מאד שהטיפול יתבצע על ידי פלסטיקאי או רופא עור הבקי בהזרקת חומרי מילוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי קמטים
יסמין17/03/2008אז כאשר אני פונה למרפאה אסתטית (פרופורציה/ בי"ח) לוודא שיש שמה רופא שעושה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסמין--לכי לרופא פרטי -עדיף לך!
מני22/03/2008אל תלכי למכון ,שם עובדים רופאים ללא ניסיון! או צעירים מידי או מתחילים בתחום,וגם אם יש לך שאלה אחרי הטיפול אין עם מי לדבר!!! רק לקחת מהר כסף הם יודעים והם רוצים את כל הכסף מראש הרבה לפני שאת מקבלת מהם משהו!!! אני ממליצה לך לא ללכת לכל מיני מכונים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך במצח...יניב...16/03/2008
קיבלתי מכה במצח לפני שלושה חודשים יש לי חתך באורך 3 ס"מ המקום עדיין אדום ומגורה החתך לא עמוק פנימה יש סיכוי שזה יתרפא טוב ומתי יתרפא לי...בתודה קובי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך במצח
ד''ר יוסף טמאן17/03/2008הפצע עדיין נחשב טרי ועד שנה מגיע "לבגרות"
לרוב הריפוי הסופי הוא עם צלקת מאד עדינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך במצח
יניב...18/03/2008ויש דבר כזה טשטוש צלקת ע"י ליזר כדי לשפרה אם מצבה לא הכי יפה או חידוש העור הנגע ע"יי איזשהו טיפול או שרק הזמן יעשה את שלו בסופו של דבר....? בתודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות קובי הזמן יעשה את שלו לטוב
ד''ר יוסף טמאן19/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהדורית15/03/2008
אני רוצה לעשות הקטנת חזה אבל מתביישת נורא מהסיטואציה. יש למישהי איזה טיפ להתגבר על המבוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתביישת-תגובה
שיר16/03/2008מתביישת? ממה מהייעוץ אצל הרופא? אצל רופא נשים יותר מביך וזה גם בכלל לא מרגש את הרופא לראות ציצים. אם זה חשוב לך תיגשי ליעוץ זה החלק הקל. הניתוח יותר קשה ואם את נבוכה תילכי עם אמא, אחות חברה. במקרה הרופא הזה שרושם תשובות הוא מאוד נחמד וחביב תילכי אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת ראש מוזרהרוני14/03/2008
שלום
כשהייתי קטן (משנולדתי) תמיד ישנתי על הגב (היום כבר לא) והראש שלי נעשה שטוח באיזור האוחורי והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לעשות ניתוח פלסטי כדי לעגל את הראש אף פעם לא שמעתי על ניתוח כזה אבל כן ראיתי שאפשר לשים שתל בראש לכן אני שואל תודה מראש רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
ד''ר יוסף טמאן15/03/2008לא קשור לשכיבה
על מנת לענות על השאלה יש צורך בבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח אף ?דנה13/03/2008
שלום אני בת 14 וחצי והאף שלי מאוד גבוה ואני רוצה אף סולד
האף ממש מפריע לי ואני ממש מרגישה שהוא מכער לי את הפנים . .
מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח אף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סולד
שיר14/03/2008אף סולד הרבה פעמים נראה מנותח, תיזהרי! אני ראיתי ניתוחים של אנשים שביקשו אף ישר וטבעי ולא סולד כמו שפעם היה באופנה. היום הנטיה לעשות טבעי ולא" מיס פיגי כזה". תבדקי טוב טוב טוב לפני שאת עושה, עדיף לך ליישר את האף למראה טיבעי. תיזכרי שאת אף אי אפשר כמעט לתקן אחרי שמורידים ממנו סחוס ועושים אותו קטן וסולד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת חשבתי על כל ההשלכות ובכל
דנה14/03/2008זאת , לא קיבלתי תשובה לשאלה \=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אף לא לפני גיל 17
ד''ר יוסף טמאן14/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חזהלילך13/03/2008
לפני חודשים עברתי ניתוח להגדלת חזה .ויש לי אי סמטריה לא גדולה רק אם מסתכלים היטב רואים אותה האם זה לא טיבעי גם לפני הניתוח היה אי סמטריה באיזה ממדים יודעים שיש איסמטריה גדולה וצריך לתקן .התיעצתי עם חברותי שעברו ניתוח גם להם אין איסמטריה ובאתרים האיטרנט יש תמונות של לפני ואחרי גם שם יש איסמטריה אך אני יכולה לדעת מתי האיסמטריה גדולה יחסית או שהיא טבעית בגלל מיקום הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האסימטריה של לילך
ד''ר יוסף טמאן14/03/2008האם יש או אין שוויון (לא זהות) בין השדיים נמדדת בעיני המתבונן.
אין אישה שיש לה שדיים זהים, אך אין מרגישים או רואים את האסימטריה.
באופן גס באם קיים הבדל של למעלה מ10 אחוז בין השדיים לרוב זה דורש תיקון כי נראה לעין
בולט,במבט ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)