מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פלסטי לפהדניז29/02/2008
אני בחורה בת 28,,,וכשאני צוחקת השפה העליונה כמעט נעלמת ואפשר לראות את הלסת העליונה שלי. זה מצב מאוד לא נוח. נהייתי מאוד מודעת לעצמי ואני מתביישת אף לחייך. האם יש ניתוח לטיפול בדבר זה וכמה זה יכול לעלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חניכיים גבוהים
ד''ר יוסף טמאן01/03/2008תתיעצי עם מנתח פה ולסת בענין זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב עצמות לחייםשי28/02/2008
אני מעוניינת בניתוח לעיצוב עצמות לחיים. מהי שיטת הטיפול המומלצת כיום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
ד''ר יוסף טמאן01/03/2008הטיפולים המקובלים הם מילוי באמצעות משתלי סיליקון, חומרי הזרקה למיניהם ניספגים ולא נספגים
ובאמצעות שומן עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה לאחר שאיבה*שיר28/02/2008
האם זה נכון שאחרי שאיבת שומן שמשמינים למשל בהריון או סתם השמנה אפילו אחרי כמה שנים השומן יכול להצטבר סביב הלב או בדופן הבטן שזה מקומות מסוכנים בגלל שהשומן לא יחזור למקומות ששאבו באותה כמות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
ד''ר יוסף טמאן01/03/2008אין שחר לטענה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאיבה
שיר02/03/2008אז אם לא משמינים במקומות ששאבו זה הולך לחלקים אחרים ירכיים בטן וכו'. אז הגוף לא מתעוות? זו דעה ששמעתי אותה רבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשי27/02/2008
אני שוקלת הגדלת חזה. מה אני צריכה לבדוק ולשאול לפני שאני נגשת לניתוח כזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני צריכה לבדוק ולשאול
ד''ר יוסף טמאן01/03/2008את צריכה תחילה לקרוא על הנושא שמטריד אותך.
תוכלי גם לקרוא באתר שלי בפרק הדן על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןשי27/02/2008
כמה זמן לאחר הלידה מומלץ לבצע מתיחת בטן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
ד''ר יוסף טמאן01/03/2008רצוי להמתין כשישה חודשים לאחר הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףאמא מודאגת26/02/2008
האם ניתן לעשות ניתוח אף בגיל 15 וחצי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר..
...26/02/2008אבל לא רצוי לעשות לפני גיל 16-17.
בגיל 15 האף עדיין מתפתח ואחרי הניתוח האף יכול לשנות את הצורה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף שניוניאני..25/02/2008
ד"ר טמאן שלום רב,
בגיל 16עברתי ניתוח אף קוסמטי בבית חולים בלינסון שניתן לומר בפה מלא, שכשל.
האף נשאר עקום, הוסר סחוס במידה מוגזמת, איני יכולה כמעט לנשום מהאף, וכל מכה קטנה באף עדיין מורגשת בצורה משמעותית. (יש לציין כי עברו מאז 13 שנים).
בחלוף השנים ולמרות הטראומה (כל שלב ושלב בניתוח שמעתי ואף הרגשתי) החלטתי כי ברצוני לעבור ניתוח מתקן.
הבעיה שאני עומדת בפניה הינה למי עלי לפנות?
ברור לי שלא מתפקידך לפרסם פלסטיקאים כאלו או אחרים אך בשל מה שעברתי, אני מאוד מבולבלת ממהיצע וחוששת לפנות לרופאים. כל מנתח שני כיום טוען כי הוא מבצע תיקונים רבים שכאלו, אך לא כל אחד הוא גם אכן מעולה בזה..
ידוע לי שבקשתי חריגה, אך אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי במייל ל"תותחים" בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף
ד''ר יוסף טמאן25/02/2008זוהי בעיה רצינית.
חוסר אפשרות לנשימה אפית מורידה מאיכות החיים ופוגעת בבריאות.
אני מציע לך כך.
ראשית חובה לאבחן היכן החסימה ומהי חומרתהץ
זה נעשה על ידי בדיקה וידאו-נזו- אנדוסקופית.
פני לפרופ. יהודה פינקלשטיין שמרפאתו בפ"ת לצורך איבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה עקב פוליואופירה25/02/2008
שלום ד"ר
אני אישה בת 46 ובילדות נפגעתי ממחלת הפוליו. בעקבות זאת רגל ימין רזה יותר מרגל שמאל.
שאלתי: האם ניתן לעבות את הרגל בדרך כלשהי על מנת שתדמה לרגל שמאל, שהיא מאד יפה.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאופירה
ד''ר יוסף טמאן25/02/2008בעעקרון ניתן לעזור אך תלוי במצב.
ישנם שתלי סיליקון שבונים ומתאימים לסובך של הרגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנדון
אופירה27/02/2008תודה על תשובתך. האם אתה יכול להפנות אותי לגורמים המתאימים? אל מי עלי לפנות בנושא כזה בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר היקר -בתודה מראשליאת25/02/2008
למנהל הפורום שלום רב!
אני בת 26 ,לאחר הרזיה דרסטית במישקל של 60 ק"ג. אמנם רזיתי ואני במשקל תקין ,נותרו לי המון עודפי עור בכל הגוף אם זה זרועות , חזה שצנח והגיע לבטן, בטן שנופלת ליריכיים וכו' , מאז אומנם אני בריאה אבל אין לי חיים לא מצליחה לתפקד עם שיפולי העור , כל הזמן אני מריחה לא טוב כי מיתחת לעודפי העור יש תמיז זיעה ורטיבות ,אני לא יכולה להיות בקירבת אנשים כי אני כל שעתיים שלוש חייבת לשטוף את עצמי בסבון -פשוט לא נעים לי, שלא נדבר על זוגיות שאין לי ומעולם לא היתה לי ,אני הולכת ופשוט כל הגוף שלי רוקד איתי , אני מגורדת אדמומיות מיתחת לעור ואני פשוט סוחבת איתי מעבר למשקל שלי המון עודפי עור אני הולכת רק עם תחתוני בטן שייתפסו לי את העור המדולדל,והם גם עוצרים לי את הדם, אני מנסה לקצר... בקיצור לפני 3חודשים אישרו לי דרך הקופה להסיר את עודפי העור ביריכיים ונותחתי ניתוח קשה-וברוך ה' הכל בסדר ואני מתחילה לחיות. הפלסטיקאי שניניתח אותי אישר לי והמליץ גם על הסרת עודפי העור בשאר חלקי הגוף,אז קבלתי הפניה מבלינסון שאני אמורה להעביר לרופא המחוזי -כדי שהוא ייאשר. אני כבר חדשיים רצה אחריו והוא בינתתים לא ענה ביכלל.הוא לא חושב שאני סובלת ואין לי חיים בינתיים? מה הסבירות שלא יאשרו,ואיך אפשר לזרז את הארישור מהרופא המחוזי לפני בוא הקיץ-איך מגיעים אליו? אני רוצה ליראותו פנים מול פנים ולהרארות לו את הבעיה כדי שיאשר כי אני חוששת ולחוצה שלא יאשרו. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העודפים
ד''ר יוסף טמאן25/02/2008אינני יודע למה את מתכוונת "רופא מחוזי"?
אין מושג כללי כזה.
ישנן קופות שונות, מכבי כלליץ ועוד ולכל קופה יש מנהל רפואי ומנהל מחוז אשר להם יועצים בכירורגיה פלסטית לבחינת מצבים מיוחדים באם לאשר ניתוח או לאו.
הפלסטיקאי של בילינסון הו ספק שירות ואיננו יכול לאשר מאומה. הוא יכול להציע ליעץ אך
את הצק לבית חולים רושמת תמיד הקופה ורק בסמכותה להחליט.
זה מוזר שאין עונים לך מהקופה.
למי פנית? באיזו קופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טמאן-תודה על הכל מראש
ליאת25/02/2008כפי שהסברתי לך בפנייתי הקודמת רשמתי לך שכבר עשיתי ניתוח ביריכיים דרך קופ"ח הכללית בבית חולים בלינסון, הפלסטיקאי המומחה שהוא מנהל היחידה לכירוגיה פלסטית קבע שהעודפים מסוכנים לבריאות ולכן הביא לי הפניה ובה הוא ממליץ על ניתוח מתיחת בטן +הרמת חזה.את המיכתב הזה {ההפניה בעצם)אמור ליראות מנהל מחוז או רופא מחוזי{במושגים שלכם)ואז לאשר. אך עדיין (כבר חדשיים)לא קבלתי מימנו אישור, אז אני מנסה להיעזר בך? למה זה מיתעכב?מה הסבירות שהוא לא יאשר{עד כמה שאתה מכיר את המערכת}. ואיך ניפגשים איתו באופן אישי כדי שהוא יוכל לראות מקרוב במה מדובר? תודה וסליחה שאני משגעת אותך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מחוז מדובר?
אריאלה26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר במחוז דרום
ליאת26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחוז דרום
ד''ר יוסף טמאן26/02/2008צר לי אך אין לי זיקה למחוז הדרום.
אני משמש כרופא מחוזי לענין ניתוחים פלסטיים רק במחוז תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר טמאן היקר
ליאת02/03/2008תודה רבה על העזרה שלך. אין לי ספק שאתה מומחה ועונה במיקצועיות. כי אני גולשת כאן בפורום ולומדת הרבה דברים-אז תודה.
אמרת שאתה הרופא המחוזי של איזור ת"א-אז אני שואלת האם במיקרה של עודפי עור אתה נותן אישור. אני הגשתי עירעור ואני מחכה לתשובה.מקווה שייאשרו כי אם לא אני מיתאבדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשי25/02/2008
אני מעוניינת בהגדלת חזה. נאמר לי בקופת חולים כי כבעלת כרטיס "כללית פלטינום" אני זכאית להנחות והטבות באחד מרשת מרכזי אסתטיקה. רציתי לדעת מה אני צריכה לשאול ולבדוק לפני ניתוח כזה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחות כללית
ד''ר יוסף טמאן25/02/2008לגבי ההנחות של מכונים קחי זאת בערבון מוגבל.
זה לא ממש כללית אלא תגיעי לקבלן משנה של מכון זה או אחר - נראה לי שזה "פרופורציה"
רצוי שתתקשרי עם רופא אשר לא ממצא מאחורי הקלעים.
מה לשאו ולבדוק?
את יכולה להכנס נניח לאתר שלי ולקרוא את הפרקים שכתבתי בנושא של הגדלת שדיים וזה יתן
לך לא מעט חומר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר גולדשר- ניתוח אףרויטל24/02/2008
שלום רב,
אני מתעתדת לעבור ניתוח אף אסתטי ורפואי אצל דר משה גולדשר.
הייתי רוצה לקבל חוו"ד למייל הפרטי שלי :
[email protected]
תודה,
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרויטל
ד''ר יוסף טמאן24/02/2008איננו ממליצים לכאן או כאן לגבי בחירת מנתח אלא במקרים מיוחדים מאד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...23/02/2008
הייתי רוצה לדעת על ניתוח האף.
מתי כדאי לעשות את הניתוח? איפה? איך עושים את הניתוח?
הכל..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכמה זה עולה בערך?
...23/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לענות לי גם?
...24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שאלתית
ד''ר יוסף טמאן25/02/2008כדאי שתכנסי תחילה לאתר אשר מפרט מעט מה זה הניתוח הזה.
באם ישארו שאלות ספציפיות אשמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה(:
...25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכוויותליפז23/02/2008
שלום
אני בת 15 יש לי כוויה על כל יד שמאל.. נישפכו עליי מיים רותחים בגיל שנה והכוויה די עמוקה למרות שהיא השתפרה עם השנים שגדלתי זה נימתח. רציתי לישאול מה אפשר לעשות עם זה ולמי אני יכולה לפנות? והאם יש טיפולי לייזר שמטפלים בכוויות?
תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת לאחר כויה
ד''ר יוסף טמאן23/02/2008פני בלווי של אחד ההורים למנתח פלסטי דרך הקופה אליה את שייכת.
צלקות ניתן לעיתים לשפר יפה אך לא ניתן להעלימן כליל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה-עזרהעדיה22/02/2008
אני בת 22 ובעלת מבנה גוף בינוני אשר נוטה לעליות וירידות במשקל.
החזה שלי תמיד היווה בעיה גדולה עבורי ,ותמיד היה גדול כבד ונפול מאוד יחסית למבנה גופי(מעל D95)והגביל אותי בדברים רבים, בעיקר מהקושי לנשום, ולכן אני מעוניינת מאוד לעבור את הניתוח.
שאלתי היא, האם קופת ביטוח הבריאות משתתפת בחלק או במימון הניתוח אם הבעיה מאובחנת כבריאותית?
בתודה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר יוסף טמאן23/02/2008במידה ומתקיימים מספר קריטריונים הקשורים לשדיים גדולים הרי ניתן לבצע את הניתוח על חשבון
הקופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה + הרמת חזהאפרת21/02/2008
היי רציתי לדעת אני אמורה לבצע ניתוח הרמה + הגדלה הרופא הציע לי רק 300CC מה שנראה לי קטן אני מעוניינת לפחות ב375CC האם עליי להקשיב לו או שפשוט לעשות מה שאני רוצה באמת וכיצד זה ישפיע על החזה בעתיד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפרת
ד''ר יוסף טמאן21/02/2008הפתרון הוא יעוץ עם רופא נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)