בתחילת הריון IVF מותר לשתות מסתיק ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתחילת הריון IVF מותר לשתות מסתיק ת
    גו'לי
    04/07/2011

שתיתי במשך 8 ימים לפני השאיבה ובהחלט עזר לי .השאלה האם מותר אחרי החזרת עוברים? ואיזה כמות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתחילת הריון IVF + מסטיק תימני

מיכל שלזינגר
    05/07/2011

שלום לך ג'ולי

מסטיק תימני" הינו בעצם מיצוי שרף עץ "אלת המסטיק".

הפעילות המומלצת שלו היא בד"כ דווקא בהקשר למערכת העיכול ועל כך התבצעו מרבית המחקרים.

אני יודעת שברשת מופיעות המלצות שונות עליו לאיזון המערכת ההורמונאלית, להפסקת דימומים גינקולוגיים , חיזוק רחם וכו' - אבל לי אין נסיון קליני בשימוש בו, את יכולה לבדוק בפורום נטורופתיה, לגבי יעילותו במצבים שונים.

לגבי הריון והנקה - אין מספיק ראיות מחקריות לגבי בטיחות הצמח.

בגלל העדר מחקרים מתאימים (זולת המלצות עממיות) איני ממליצה בזמנים אלו להשתמש בצמח.

ברפואה הסינית קיים דגש רב על התאמה מדויקת של הפורמולה הצמחית למצבה של המטופלת הספציפית, צמחים ניתנים רק לאחר אבחנה מדוקדקת ובמינונים משתנים וצירופים שונים למצבים רפואיים שונים.

בשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מיכל יישר כח פורום נהדר!

גו'לי
    05/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו