ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    קרן
    04/05/2007

שלום רב
    רציתי לדעת לפי מדידות החום שעשיתי מתי אמור להיות הביוץ.
    ומחזורים האחרונים שלי היו 27 27 28 ועכשיו 25
    התחלתי למדוד חום מהיום 8 החום היה 36.6 אחר כך 36.3 ו 36.3 ו36.3 ואז 36.4 וביום ה13 36.5 יום שישי יום הטבילה מה את חושבת?
    בגלל שלא יודעים מה הבעיה שאני לא מצליחה להכנס להריון רציתי לדעת עם חוץ מדיקור סיני שאני עושה יש טיפול ברפואה המשלימה שיכול לגלות בדיוק את הבעיה כמו רפקסולוגיה או אירדיאולוגיה דרך גלגל העין ואם את מכירה משהיא לא יקרה באזור המרכז.
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• רפואה משלימה וכניסה להריון

ורד לב
    04/05/2007

שלום לך, יש בהחלט מה לעזור בתחומים אלה.
    אירידיולוגיה תעזור לאבחן את מצבך הפיזי והרגשי (ממליצה מאד ללכת לאירידיולוג המתמחה גם בתחום הרגשי-רוחני ולא רק בפיזי) וכך תוכלי לקבל כיוון טוב יותר על כיוון הטיפול המתאים לך.
    שיטות המתאימות לטיפול הן: דיקור, שיאצו, רפלקסולוגיה, תזונה מתאימה, פרחי באך, הומיאופטיה.
    לגבי עניין מציאת המטפל- מה שחשוב פה יותר מהכל בעיניי הוא יכולת החיבור שלך ל\מטפל/ת הנכון/ה. נכון, יש לזה מחיר כלכלי כזה או אחר, אך מצבך דורש (לפי דברייך) איזושהי מערכת יחסים, ליווי, תימכה והליכת כברת דרך מסויימת ביחד.
    אינני יודעת אם את מכירה את תחומי הטיפול ברפואה משלימה, זה שווה ברור בכדי להבין למה את מתחברת.
    מהיכן את? והאם חשוב לך שזו תהיה מטפלת אישה?

לגבי שאלותייך על חום וביוץ, ממליצה להפנות אותן לעוסקות במודעות לפריון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה משלימה

קרן
    06/05/2007

שבוע טוב ורד
    אני מבינה ברפואה המשלימה למדתי ברידמן מסלול שכולל פרחי בך מסאג' ורפלקסולוגה, אבל התמקדתי יותר במסאג' אני לא זוכרת כלום משאר הדברים, אני גרה בבני ברק ורצוי אישה.התחלתי דיקור ע"י ידידה של בעלי שחקרה קצת לפני שהיא התחילה לטפל בי. רציתי גם אירדיאולוגית שאולי תוכל לאבחן בדיוק מה הבעיה וגם רפלקסולוגית.
    תודה על העזרה
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך ממליצה. על

ורד לב
    07/05/2007

שלומית תמיר.
    היא מאבחנת באירידיולוגיה ומתקשרת, ועובדת עם הפן הרגשי והרוחני יותר
    הנה האתר שלה http://www.drtamir.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומציות

קרן
    08/05/2007

היי ורד
    אני מחכה כל יום לתשובות שלך הם מהירות ונהדרות אז דבר ראשון תודה .
    דבר שני: קיימנו יחסים בשישי ושבת ולבעלי שרף הוא הרגיש מין חומציות אצלי ואז ביום ראשון כבר לא שרף לו, רציתי לדעת אם יש טיפול טבעי לדלל את החומציות כמו להכניס משהוא לנרתיק...אני לא אוכלת יותר עגבניות חציל ודיברי חלב כי הם גורמים לחומציות

נ.ב: טבלתי ביום שישי זה יום ה 13 למחזור והמחזור הגיע ביום ה 25 הקדים לי קצת אז אולי החומציות זה משהוא רגיל אחרי ביוץ אם פיספסתי אותו כי הרי יש כל הזמן חומציות בנרתיק
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הפידבק, קרן

ורד לב
    09/05/2007

לעניין החומציות, אינני רופאה, אך הייתי מבררת כיוון של פטריה וגינלית (קנדידה).
    אפשר לעשות בדיקה אצל גניקולוג/ית ויש היום גם בדיקות דם פשוטות לאבחון קנדידה.
    מאידך, מאחר ואתם מאד חדים בתחושות שלכם (את ובעלך) ייתכן ומדובר בשינוי המתחולל עקב הביוץ.
    שוב, אינני מומחית בתחום המודעות לפריון. ממילצה לך לפנות לשירלי פבליק או לענת ארד, פרטיהם מופיעים בכתבה שקישרתי בנושא המודעות לפריון (לא זוכרת כבר אם קישרתי אותה עבורך, או עבור מישהי אחרת פה, תחפשי בהודעות האחרונות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוצמיות

קרן
    09/05/2007

היי
    אני לא חושבת שזה קנדידה כי לי לא שורף.
    ולא קישרת אותי אם אף אחת מהם ואני גם לא מוצאת את ההודעה עם הפרטים שלהם, אז אם תוכלי בבקשה לרשום לי איך אני יכולה לדבר איתן או אם יש להם גם פורום כזה של עזרה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתכלי בהודעה הראשונה שלי

ורד לב
    10/05/2007

בשרשור הזה.
    קישרתי שם מאמר מהכללית בנושא "מודעות לפריון". בסופו מופיעים הפרטים הרלוונטיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו