עדיין לא בהריון אך שואלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין לא בהריון אך שואלת
    אופטימית
    25/08/2011

הי,

מקווה מאוד להיות "הריונית בקרוב" ולכן משתדלת להקפיד על כל נושא הבריאות.

נאמר לי שטוב לקחת פרהנטל גם לפני ההריון (הומלץ לי על פרהנטל של ניוטרלייף) ראיתי כי יש שם מינון של חומצה פולית 400 ולכן נראה לי שמיותר להמשיך לצרוך חומצה פולית בנפרד.
    נמצא שיש לי ערך של ויטמיןD 21.3 כשהמינמום הוא 30-הומלץ לי לקחת 2 כדורים של ויטמין די (כ"א 400 יב"ל ) בפרהנטל מצויין שיש 125 יב"ל -האם המינונים תקינים.

ושאלה נוספת ואחרונה יש לי בבית (אינני צורכת באופן קבוע ) כמוסות של שמן זרעי פשתן האם הם יעילות כמו אומגה 3? ואם לא על אילו כמוסות תמליצו לי...

האם זה בסדר לקחת את הפרנטל+ויטמין D+כמוסות זרעי פשתן?<

מצפה לתשובתכם,תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדיין לא בהריון אך שואלת

הוספת תגובה

• תוספים בהריון

מיכל שלזינגר
    25/08/2011

שלום לך
    כמו שאומרים: "בקרוב אצלך!!!".

נאמר לי שטוב לקחת פרהנטל גם לפני ההריון (הומלץ לי על פרהנטל של ניוטרלייף) ראיתי כי יש שם מינון של חומצה פולית 400 ולכן נראה לי שמיותר להמשיך לצרוך חומצה פולית בנפרד.
    אני במרפאה שלי ממליצה לנשים שנוטלות פרה נטל להסתפק בו ולוותר על חומצה פולית בנפרד. אבל אצל מטופלות שבעבר נשאו עוברים עם פגמים נוירולוגיים הרופאים ממליצים על מגה דוזות (כמויות מאוד גדולות) של חומצה פולית בנפרד. אבל לשמחתנו מדובר במיעוט של הנשים.

נמצא שיש לי ערך של ויטמיןD 21.3 כשהמינמום הוא 30-הומלץ לי לקחת 2 כדורים של ויטמין די (כ"א 400 יב"ל ) בפרהנטל מצויין שיש 125 יב"ל -האם המינונים תקינים.

ממליצה לך ליטול ויטמין D בנוזל, ספיגתו יעילה יותר. יש חברות שיש להן 1000 מ"ג בטיפה. ואם לא אז 2 טיפות של 400.

ושאלה נוספת ואחרונה יש לי בבית (אינני צורכת באופן קבוע ) כמוסות של שמן זרעי פשתן האם הם יעילות כמו אומגה 3? ואם לא על אילו כמוסות תמליצו לי... אומגה 3 ממקור של דגים הינו בעל יעילות רבה יותר . אם את מתכננת הריון בד כ במהלך ההריון אני ממליצה על אומגה 3 9 חודשים- זה במהלך ההריון עצמו. יעיל במיוחד להתפתחותה של מערכת העצבים העוברית. שיהיה בהצלחה !!!!!!!

האם זה בסדר לקחת את הפרנטל+ויטמין D+כמוסות זרעי פשתן אין בעיה ליטול את כולם בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

אופטימית
    25/08/2011

הי מיכל,

תודה על תשובתך המהירה (: ועל האיחולים מקווה שיגיע בקרוב (:

האם יש לך המלצה לויטמין D בנוזל? הבנתי כי יש סינטטים שפחות מומלצים מהטבעיים.
    האם תוכלי להמליץ לי על כזה ממקור טבעי?

והאם אומגה 3 -9 חודשים יש טעם ליטול לפני ההריון או לקנות כרגע אומגה 3 רגיל ומה היחס שרצוי שיהיה בכמוסות אלה?

המון תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3, ויטמין D בהריון

מיכל שלזינגר
    25/08/2011

שלום לך

ההמלצה היא בנוזל פני לחנות טבע: סולגאר /נוטרילייף /אלטמן /NOW טבעיים.
    עד ההריון עד יכולה לצרוך אומגה 3 רגיל.
    גם בזמן ההריון אפשר לצרוך רגיל, אבל עדיף את הספציפי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו