מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה שניהמאיה10/09/2011
שלום
בלידה הראשונה הייתי בחדר לידה במשך 40 שעות ולא היתה התקדמות- הגעתי רק לפתיחה של 4 ולבסוף נגמר בניתוח קיסרי.
יש לציין שקיבלתי זירוז ועדיין לא התקדם.
אני מאוד מפחדת מהלידה הבאה שיהיה אותו הדבר ובמיוחד לאור זה שכבר אני אחרי ניתוח אחד.
האם ישנו טיפול טבעי שיכול לזרז לידה לכשתהיה(כרגע אני לא בהריון אך מאוד מאושד חוששת להגיע לניתוח חוזר בגלל אי התקדמות)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לקראת לידה טיפול טבעי
מיכל שלזינגר10/09/2011שלום לך מאיה
מגיעות אלי למרפאה נשים הרות רבות במצבך שחוו כבר לידה שהסתבכה מסיבות שונות.
נשים אלו חרדות לקראת הלידה הבאה.
וכפי שאת וודאי יודעת יש קשר מאוד גדול בין גוף לנפש. כשאשה סובלת מחרדה לקראת לידה מכל סיבה שהיא, התהליך מתעכב ופעמים רבות גם מסתבך.
במקרים אלו אני משלבת שיטות טיפול שונות לגוף- נפש : דמיון מודרך ו- NLP, פרחי באך, דיקור ותטא הילינג על מנת לאפשר להן להיות רגועות, לשחרר, להרפות, ולהגיע כשהן שלוות ומוכנות ככל האפשר לקראת הלידה הקרובה.
מנסיוני הקליני הנשים מגיעות לחדר הלידה כשהן משוחררות, בטוחות ובעלות אנרגיות עוצמתיות שמאפשרות להן לחוות לידה פעילה, טבעית ככל האפשר וכמובן רגועה וקלה ככל האפשר.
באופן כללי אני ממליצה לכל הנשים שאותן אני מלווה בהריון, להגיע לטיפול אחת לשבוע משבוע 36, על מנת להכין אותן בצורה האופטימלית והטובה ביותר לקראת הלידה הקרובה.
במקרה שלך, כיוון שהחשש שלך משמעותי מאוד, אני ממליצה לך להגיע לטיפול אפילו כעת כשאינך בהריון עדיין, על מנת לסייע לך "להרפות" ו"לשחרר" את החויה הקשה של הלידה שחווית. כי פעמים רבות טראומת לידה קשה מונעת מנשים כניסה להריון עתידי. ואף פוגעת ב BONDING עם התינוק.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה שניה - תגובה
הגר סדן11/09/2011מאיה שלום
נשים רבות חוות קושי עצום בלידה הראשונה שמותיר אותן עם פחד אדיר וחששות לגבי
הלידה הבאה. מה שאני יכולה להמליץ לך זה לטפל בעצמך כדי לשחרר את טראומת
הלידה הראשונה ואז תוכלי לחוות מעין תיקון בלידה הבאה.
את יכולה לעשות זאת כבר עכשיו לפני ההיריון הבא ובמהלך ההיריון לקבל טיפול מכין לידה.
בהצלחה הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)