לידה שניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה שניה
    מאיה
    10/09/2011

שלום

בלידה הראשונה הייתי בחדר לידה במשך 40 שעות ולא היתה התקדמות- הגעתי רק לפתיחה של 4 ולבסוף נגמר בניתוח קיסרי.
    יש לציין שקיבלתי זירוז ועדיין לא התקדם.
    אני מאוד מפחדת מהלידה הבאה שיהיה אותו הדבר ובמיוחד לאור זה שכבר אני אחרי ניתוח אחד.
    האם ישנו טיפול טבעי שיכול לזרז לידה לכשתהיה(כרגע אני לא בהריון אך מאוד מאושד חוששת להגיע לניתוח חוזר בגלל אי התקדמות)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה שניה

הוספת תגובה

• חשש לקראת לידה טיפול טבעי

מיכל שלזינגר
    10/09/2011

שלום לך מאיה

מגיעות אלי למרפאה נשים הרות רבות במצבך שחוו כבר לידה שהסתבכה מסיבות שונות.
    נשים אלו חרדות לקראת הלידה הבאה.
    וכפי שאת וודאי יודעת יש קשר מאוד גדול בין גוף לנפש. כשאשה סובלת מחרדה לקראת לידה מכל סיבה שהיא, התהליך מתעכב ופעמים רבות גם מסתבך.
    במקרים אלו אני משלבת שיטות טיפול שונות לגוף- נפש : דמיון מודרך ו- NLP, פרחי באך, דיקור ותטא הילינג על מנת לאפשר להן להיות רגועות, לשחרר, להרפות, ולהגיע כשהן שלוות ומוכנות ככל האפשר לקראת הלידה הקרובה.
    מנסיוני הקליני הנשים מגיעות לחדר הלידה כשהן משוחררות, בטוחות ובעלות אנרגיות עוצמתיות שמאפשרות להן לחוות לידה פעילה, טבעית ככל האפשר וכמובן רגועה וקלה ככל האפשר.

באופן כללי אני ממליצה לכל הנשים שאותן אני מלווה בהריון, להגיע לטיפול אחת לשבוע משבוע 36, על מנת להכין אותן בצורה האופטימלית והטובה ביותר לקראת הלידה הקרובה.
    במקרה שלך, כיוון שהחשש שלך משמעותי מאוד, אני ממליצה לך להגיע לטיפול אפילו כעת כשאינך בהריון עדיין, על מנת לסייע לך "להרפות" ו"לשחרר" את החויה הקשה של הלידה שחווית. כי פעמים רבות טראומת לידה קשה מונעת מנשים כניסה להריון עתידי. ואף פוגעת ב BONDING עם התינוק.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה שניה - תגובה

הגר סדן
    11/09/2011

מאיה שלום
    נשים רבות חוות קושי עצום בלידה הראשונה שמותיר אותן עם פחד אדיר וחששות לגבי
    הלידה הבאה. מה שאני יכולה להמליץ לך זה לטפל בעצמך כדי לשחרר את טראומת
    הלידה הראשונה ואז תוכלי לחוות מעין תיקון בלידה הבאה.
    את יכולה לעשות זאת כבר עכשיו לפני ההיריון הבא ובמהלך ההיריון לקבל טיפול מכין לידה.
    בהצלחה הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו