2 שאלות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות בהריון
    swan
    20/01/2008

במקום לפתוח שני שרשורים, שתי שאלות במחיר אחד:

1. העלאת ההמוגלובין בהריון - בדיקה בשבוע 17 הראתה 11.4. אני יודעת שזה לא נמוך, אבל כדאי להעלות קצת כדי שלא ירד לקראת הלידה (מתוכננת לידת בית, בפעם השניה. לידה שלישית).
    מה אפשר וכדאי להוסיף לתזונה שיעזור לחזק את ההמוגלובין, ואיזה שילובים לא מומלצים במקרה הזה?

2. אבקני דבורים - bee pollen (בעצם של הפרחים). מה דעתכם? הבנתי שזה דבר מאוד טהור ומאד חזק. למה זה טוב? האם בטוח בהריון? בדיוק נחשפתי לזה ואני במסע ברורים האם כדאי ובכלל...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות בהריון

הוספת תגובה

• שכחתי לציין לגבי הנושא הראשון

swan
    20/01/2008

אני בשבוע 25 עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל ופולן

ורד לב
    20/01/2008

מצרפת לך קישור למאמר שלי בנושא ברזל http://www.articles.co.il/article/6447/%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%95%20%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA%20%D7%99%D7%A9%20%D7%91%D7%A8%D7%96%D7%9C
    לא תמיד צריך תוסף בכדי להעלות את רמות הברזל. תבדקי מה הצורך שלך.

לגבי פולן, לא רואה סיבה לא לשלב את מזון העל הזה בתפריט הקבוע שלך.
    אם את קוראת ומבררת על פולן, את ודאי לומדת את כלמה שהוא מכיל ואת השפעותיו המעולות.
    כמו עם כל דבר חדש, אם תגלי שזה משפיע עלייך שלא לטובה, הפסיקי איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו