שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינה
    01/10/2011

כתבת שחלק מן הפורמולות מכילות גם פיטואסטרוגנים - צמחים בעלי השפעה אסטרוגנית - למשל הצמח DANG GUI .

יש לי שחלות פוליציסטיות ואני לוקחת צמחים שמכילים פיטואסטרוגנים 3 פעמים ביום

אמרו שהפיטואסטרוגנים הם הורמונים ושהם מסוכנים ויכולים לשבש את המחזור
    ולגרום לנזק חמור= כמו האסטרוגן שבגלולות

מדוע יש בצמחי מרפא לאמנוריאה פיטואסטרוגנים? אז זה כמו גלולות? כי גם בגלולות יש אסטרוגן! בדיוק כמו בצמחים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• צמחים פיטואסטרוגנים

מיכל שלזינגר
    02/10/2011

שלום רינה

אני מניחה שאת הצמחים רשם לך מטפל מיומן והתאים אותם באופן מדויק לסינדרום שלך בעקבות האבחון שהוא ערך לך.
    מעבר לזה, צמחים עובדים בצורה סינרגיסטית, מדובר בצמחים שמאזנים זה את זה והשילוב ביניהם מספק את ההשפעה הרצויה.
    צמחים בניגוד לגלולות מצליחים להביא את הגוף למצב תקין ובריא כך שלאחר תקופה מסויימת (כפי שיוכל לקבוע המטפל) ניתן יהיה להפסיק את נטילתם והגוף ימשיך בעבודתו התקינה. גלולות אינן מביאות לריפוי ויש ליטול אותן ללא הפסק כל זמן שרוצים לראות "וסת" לכאורה. שהרי גם בזמן נטילת הגלולות אין מדובר כלל בביוץ ובווסת אמיתית אלא רק בשינויים הורמונליים מלאכותיים.

ממליצה לך להוועץ במטפל שלך. כך תקבלי תשובות מדוייקות ומפורטות יותר לעניינך.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו