מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגנזיום בהריוןהילה01/11/2011
שלום
האם מותר לקחת מגנזיום בהריון? להורדת דכאון לחץ וכאבי שרירים?
הנטורופת שלי המליץ לי ורציתי לדעת את דעתך בנושא. האם יש לזה תופעות לוואי? אני בנוסף לוקחת פרנטל ופרוביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום בהריון - תגובה
מיכל שלזינגר03/11/2011שלום מאיה
אפשר לקחת מגנזיום בהריון. כמחצית מן הנשים ההרות סובלות מכאבי התכווצויות שרירים בקרסול /כפות רגליים. הכאבים שכיחים במיוחד בלילה ואף מעירים מן השינה.
ההשערה היא כי הכאבים נובעים מחוסר איזון שבין סידן למגנזיום וכן בגלל הלחץ של הרחם על כלי הדם .
כמו כן הלחץ על כלי הדם מוגבר בזמן השכיבה,או עמידה או ישיבה ממושכות.ולכן ההמלצה היא בד"כ לצרוך תוסף סידן או תוסף סידן יחד עם תוסף מגנזיום (ששם היחס הוא מתאים).
לכן:
עוד דרך שיכולה לסייע במניעת התכווצויות השרירים היא להמנע מעמידה ממושכת וישיבה באותה תנוחה לאורך זמן.
הקפידי להניע את הקרסוליים ובהונות הרגליים בזמן שכיבה / ישיבה. שכיבה על צד שמאל מונעת הפרעות בזרימת הדם.
אם הכאב "תופס" אותך באופן פתאומי בצעי מייד תנועת "פלקס" (בהונות כלפי הגוף).
לגבי דיכאון הייתי ממליצה דווקא על דברים אחרים:
למשל פרחי באך, טיפולים בדמיון מודרך, דיקור .
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מינון של ויטמינים B,C ומגנזיום
שירה ת25/11/2012שלום,
רציתי לדעת איזה מינון של ויטמינים אלו מותר בהריון. אני לוקחת מינונים יחסית גבוהים בשביל לתמוך בטיפול באפילפסיה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מינון של ויטמינים B,C ומגנזיום - תגובה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית29/11/2012היי שירה, הייתי ממליצה לקחת B קומפלקס אחד ביום עם שחרור מושהה.
בנוסף מומלץ לקחת מגנזיום יחד עם B6 לנשים עם אפילפסיה . ניתן לרכוש בבתי טבע או בבתי מרקחת . כדאי לקחת את המגנזיום ביחד עם B6 כי יש בניהם סינרגיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)