מגנזיום בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום בהריון
    הילה
    01/11/2011

שלום
    האם מותר לקחת מגנזיום בהריון? להורדת דכאון לחץ וכאבי שרירים?
    הנטורופת שלי המליץ לי ורציתי לדעת את דעתך בנושא. האם יש לזה תופעות לוואי? אני בנוסף לוקחת פרנטל ופרוביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום בהריון

הוספת תגובה

• מגנזיום בהריון - תגובה

מיכל שלזינגר
    03/11/2011

שלום מאיה
    אפשר לקחת מגנזיום בהריון. כמחצית מן הנשים ההרות סובלות מכאבי התכווצויות שרירים בקרסול /כפות רגליים. הכאבים שכיחים במיוחד בלילה ואף מעירים מן השינה.
    ההשערה היא כי הכאבים נובעים מחוסר איזון שבין סידן למגנזיום וכן בגלל הלחץ של הרחם על כלי הדם .
    כמו כן הלחץ על כלי הדם מוגבר בזמן השכיבה,או עמידה או ישיבה ממושכות.ולכן ההמלצה היא בד"כ לצרוך תוסף סידן או תוסף סידן יחד עם תוסף מגנזיום (ששם היחס הוא מתאים).
    לכן:
    עוד דרך שיכולה לסייע במניעת התכווצויות השרירים היא להמנע מעמידה ממושכת וישיבה באותה תנוחה לאורך זמן.
    הקפידי להניע את הקרסוליים ובהונות הרגליים בזמן שכיבה / ישיבה. שכיבה על צד שמאל מונעת הפרעות בזרימת הדם.
    אם הכאב "תופס" אותך באופן פתאומי בצעי מייד תנועת "פלקס" (בהונות כלפי הגוף).

לגבי דיכאון הייתי ממליצה דווקא על דברים אחרים:
    למשל פרחי באך, טיפולים בדמיון מודרך, דיקור .

המשך הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מינון של ויטמינים B,C ומגנזיום

שירה ת
    25/11/2012

שלום,

רציתי לדעת איזה מינון של ויטמינים אלו מותר בהריון. אני לוקחת מינונים יחסית גבוהים בשביל לתמוך בטיפול באפילפסיה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מינון של ויטמינים B,C ומגנזיום - תגובה

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    29/11/2012

היי שירה, הייתי ממליצה לקחת B קומפלקס אחד ביום עם שחרור מושהה.
    בנוסף מומלץ לקחת מגנזיום יחד עם B6 לנשים עם אפילפסיה . ניתן לרכוש בבתי טבע או בבתי מרקחת . כדאי לקחת את המגנזיום ביחד עם B6 כי יש בניהם סינרגיה.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו