שאלה לגבי צמחים ורפואה סינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי צמחים ורפואה סינית
    נעם
    04/11/2011

שלום מיכל, אני שמעתי מחברה על כמוסות שעשויות מצמחים לנשים לאחר לידה. בתי הבכורה בהריון הראשון ואני מעוניינת לעזור לה כמה שיותר. זה כמוסות של חברה שנקראת זן צמחים וקוראים להם AFTER BIRTH. אני יודעת שעד לא מזמן קראו להם בשם אחר- "פוסט פארטום". למיטב הבנתי זה כמוסות שעוזרות להתמודד לאחר הלידה עם כל הבעיות שנילוות. אני אשמח לעזור ולרכוש לה את המוצר, התייעצות אחרונה לא תזיק, אם הנך מכירה וממליצה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי צמחים ורפואה סינית - תגובה

מיכל שלזינגר
    06/11/2011

שלום לך אידית
    מדובר בפורמולה שמיועדת לנשים לאחר לידה

מומלץ להתחיל את השימוש בפורמולה כאשר פסק הדימום החזק (מספר ימים לאחר הלידה),

עד 6 שבועות לאחר הלידה.
    אבל יש לשים לב ולבחון כמו כל מוצר צמחי האם הוא מתאים למטופלת.

מדובר בפורמולת פטנט (מוצר מדף) ולעיתים תתכן רגישות לחלק מן הצמחים. אני נוהגת לבדוק כל צמח על המטופל על פי עקרונות הקינסיולוגיה .
    אם המטופל/ת רגיש/ה לצמח מסויים אני מכינה לו פורמולה אישית (לא מוצר מדף) ואז מכניסה צמחים אחרים במקום הצמחים שהמטופל רגיש אליהם.

המשך הריון בריא וקל לבתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו