נבטים והיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבטים והיריון
    ליאת
    06/11/2011

שלום,

אני בהיריון בסוף שבוע 13.
    היום אכלתי בקפיטריה באוניברסיטה טוסט שהכיל גבינה צהובה, רוטב עגבניות, עגבניות וזיתים. בגלל שהטוסט מחומם וחיידקים שיכולים להיות מתים בטמפ' גבוהות החלטתי ללכת על זה. בכל מקרה אחרי שהטוסט היה מוכן, המוכר בלי לשאול פשוט שם לי "לקישוט" נבטים על הטוסט. אמרתי לו שיוריד אותם כי אני לא יכולה לאכול את זה והוא הוריד. אכלתי את הטוסט אבל היו לי דאגות, האם יכול להיות שהחיידקים שהיו על הנבטים עברו לטוסט?? או שזו הגזמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבטים והיריון

הוספת תגובה

• נבטים והיריון - תגובה

מיכל שלזינגר
    06/11/2011

שלום ליאת

בהריון לא רצוי לאכול נבטים מכיוון שבנבטים לא מבושלים קיימת סכנה של זיהום בחיידקי E- COLI.
    בסך הכל כבר אכלת את הטוסט...
    בפעם הבאה הדגישי מראש למי שמכין ומגיש לך מזון מה מותר /אסור.
    אבל אל תייסרי עצמך על מה שהיה.
    את הנעשה בכל מקרה אין להשיב.

המשך הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה ירגיע אותך

דסי
    03/12/2011

ליאת שלום,

במהלך שלושת החודשים הראשונים להריון אכלתי בטעות עוגת קרם/ מוס קנויה וכ"כ התייסרתי אח"כ מדאגה שמה פגעתי בעוברית שלי....

היום אני שלושה חודשים אחרי לידה, טפו, טפו, טפו היא נולדה בריאה והכל בסדר :-)

אל תחשבי על זה יותר מדי, קורה שבנות אוכלות דברים "אסורים" במהלך ההריון - פשוט תשימי לב בפעמים הבאות.

שיהיה לך הריון קל ונעים,
    תהי חיובית כל הזמן
    דסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו