מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבטים והיריוןליאת06/11/2011
שלום,
אני בהיריון בסוף שבוע 13.
היום אכלתי בקפיטריה באוניברסיטה טוסט שהכיל גבינה צהובה, רוטב עגבניות, עגבניות וזיתים. בגלל שהטוסט מחומם וחיידקים שיכולים להיות מתים בטמפ' גבוהות החלטתי ללכת על זה. בכל מקרה אחרי שהטוסט היה מוכן, המוכר בלי לשאול פשוט שם לי "לקישוט" נבטים על הטוסט. אמרתי לו שיוריד אותם כי אני לא יכולה לאכול את זה והוא הוריד. אכלתי את הטוסט אבל היו לי דאגות, האם יכול להיות שהחיידקים שהיו על הנבטים עברו לטוסט?? או שזו הגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבטים והיריון - תגובה
מיכל שלזינגר06/11/2011שלום ליאת
בהריון לא רצוי לאכול נבטים מכיוון שבנבטים לא מבושלים קיימת סכנה של זיהום בחיידקי E- COLI.
בסך הכל כבר אכלת את הטוסט...
בפעם הבאה הדגישי מראש למי שמכין ומגיש לך מזון מה מותר /אסור.
אבל אל תייסרי עצמך על מה שהיה.
את הנעשה בכל מקרה אין להשיב.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה ירגיע אותך
דסי03/12/2011ליאת שלום,
במהלך שלושת החודשים הראשונים להריון אכלתי בטעות עוגת קרם/ מוס קנויה וכ"כ התייסרתי אח"כ מדאגה שמה פגעתי בעוברית שלי....
היום אני שלושה חודשים אחרי לידה, טפו, טפו, טפו היא נולדה בריאה והכל בסדר :-)
אל תחשבי על זה יותר מדי, קורה שבנות אוכלות דברים "אסורים" במהלך ההריון - פשוט תשימי לב בפעמים הבאות.
שיהיה לך הריון קל ונעים,
תהי חיובית כל הזמן
דסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)