מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה לצרבתבתיה05/02/2012
יש לי בזמן האחרון מלא צרבות, אני בשבוע 15..
זה ממש מעצבן, ולא משנה מה אני אוכלת, יש לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול
בתיה05/02/2012יש איזה משהו שאני יכולה לקחת בשביל זה? משהו טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה לצרבת - תגובה
מיכל שלזינגר05/02/2012
שלום בתיה
הצרבת נגרמת בגלל עליית תוכן חומצי של הקיבה לוושט.
התופעה נגרמת בגלל ההורמונים שמחלישים את פעולת השריר המפריד בין הוושט לקיבה.
אצלך התופעה מתרחשת בשבוע מוקדם יחסית. בד"כ התופעה אופיינית יותר לשליש השלישי של ההריון.
חשוב מאוד להקפיד על מספר עקרונות תזונתיים על מנת להקל ואף למנוע את התופעה:
- הימנעי משכיבה לאחר הארוחה. אל תאכלי כ- 3 שעות לפני השכיבה.
-הקפידי על ארוחות קטנות ותכופות (כל 3- 4 שעות). ארוחות גדולות יותר נוטות יותר לעלות מעלה.
- המנעי מקפאין וסוכרים, מזון מטוגן ושמנוני, (אלכוהול כמובן ) שמחלישים את השריר.
-הקפידי לא לשתות ולאכול בו זמנית. הפרידי כחצי שעה לפני ארוחה והחל מחצי שעה לאחריה ניתן לשתות.
- מזונות חומציים: עגבניות, מיצי פרי הדר, חומץ. מזונות מתובלים מידי.
-שימי לב מה גורם לך לצרבת והמנעי ממנו.
- אצל חלק מן הנשים אכילת שקדים / או מלפפונים יכולה לעזור.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)