שאלה על תוספי תזונה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על תוספי תזונה בהריון
    מירב
    28/02/2012

אני בתחילת דרכי... ושמעתי לאחרונה שנשים בהריון לוקחות תוספי תזונה במהלך ההריון? זה בריא? מומלץ? ויש כל כך הרבה תוספים, איך יודעים איזה לקחת...?
    והאם יש קשר לכך שאני עייפה המון להריון או שבדרך כלל זה כל הנשים מרגישות ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה על תוספי תזונה בהריון - תגובה

מיכל שלזינגר
    28/02/2012

שלום מאיה

בתחילת ההריון מרבית הנשים חשות עייפות רבה. עייפות זו נמשכת עד שבוע 12- 14.
    לגבי תוספים:
    מומלץ ליטול מולטי ויטמין איכותי- מובן מאליו שמולטי ויטמינים אינם מהווים תחליף לתזונה נכונה ומאוזנת אבל תוסף של מולטי ויטמין ספציפי להריון מסייע במניעת חלק גדול מן התוספים התזונתיים העלולים להיווצר.
    אומגה 3 להריון - מומלץ ליטול אומגה 3 כי בזמן ההריון הדרישה לאומגה 3 גוברת ובמיוחד הצורך ב- DHA שחשוב להתפתחות תקינה של המוח, מערכת העצבים והראייה בעובר.
    ועל פי צורך יש ליטול תוספים נוספים:
    למשל: ברזל, ויטמין D, פרוביוטיקה - כאשר קיימת בנטיה לקנדידה, תוסף חמוציות במקרה שבו יש נטייה מוגברת לדלקות בדרכי שתן וכיו"ב.

מאחלת לך המשך הריון בריא וקל
    וכמובן שאת מוזמנת להיוועץ בפורום שלנו בכל שאלה רלבנטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

מירב
    01/03/2012

אני רק רוצה להיות בטוחה.. אבל הרוקח בבית מרקחת המליץ לי על הפרנטל של סולגאר, וממה שהבנתי ממנו, זה מולטי ויטמין. זה גם בסדר לשימוש? זה מספיק לי?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה - תגובה

מיכל שלזינגר
    03/03/2012

שלום לך דניאלה

הפרנטל של סולגאר הוא בהחלט בין המולטי ויטמינים שניתן להשתמש בהם בהריון.
    האם זה מספיק לך ?
    כפי שעניתי לך בתשובתי...
    ישנן אופציות לתוספים נוספים על פי צורך, זאת אומרת על סמך בדיקות - למשל B12, ויטמן D, ברזל, כל אלו ניתנים רק על פי צורך.

תוסף נוסף שמומלץ בנוסף למולטי ויטמין בהריון הינו האומגה 3 - עדיף כזה שהוא ספציפי להריון.

המשך הריון בריא וקל
    נשמח לענות לשאלות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו