מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה ופריחה בהריוןפורחת03/04/2012
שלום
מאז גיל ההתבגרות אני סובלת מאקנה בפנים, בגב ובזרועות. בשנים בהן נטלתי גלולות המצב היה נסבל יותר. כיום אני בהריון ראשון (שבוע 18) ומצב האקנה גרוע מתמיד ונוספה לו פריחה וגרד באזור הצוואר ובגב תחתון (ייתכן וזה אקנה אבל אני לא יודעת להבדיל). במהלך השנים הייתי בטיפולים שונים וראיתי עשרות רופאי עור (טיפולים חיצוניים בלבד, ראוקטן לא בא בחשבון זה רעל- נטלתי לתקופה קצרה בגיל 14 וזה יצר בעיות בתפקודי כבד). כמו כן נרקחה עבורי משחה ובה אנטיביוטיקה וקלמין והיא עזרה באופן מקומי בלבד והפסקתי אותה בשל ההריון (אני לא יודעת אם היא מזיקה לעובר או לא והעדפתי לא למרוח). בנוסף ביקרתי אצל אינדוקרינולוגית והבלוטות מתפקדות בסדר ואין דברים חריגים (דבר שבעיני מוזר כי בזמן הגלולות המצב היה טוב יותר משמע יש קשר ישיר להורמונים וזה כנראה פנימי ולא חיצוני). אני די מיואשת במיוחד לקראת הקיץ כי אני מתביישת ללכת עם בגדים קצרים- המצב חמור מאוד. כמובן שאינני משתמשת בשמפו וסבונים המכילים שומן והכל על בסיס טבעי (לאחר נסיונות רבים)
תודה וחג שמח
הפורחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ופריחה בהריון - תגובה
הגר סדן04/04/2012מצב העור אכן משקף את מצבך הפנימי ואת המפגש שלך עם החוץ.
באבחון ניתן לבדוק מה לא מאוזן ברמה האנרגתית ומה באורח חייך (תזונה למשל)
ניתן לשנות וע"י כך לשפר ואף להבריא את המצב.
תפני לטיפול.בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)