חששות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות בהריון
    קרני
    13/04/2012

עברתי הפלה לפני 10 ימים שאיבה שבוע 9+4 .כשהייתי בהריון נתקפתי חששות שדיי ניהלו אותי .האם אפשר ברפואה משלימה להתמודד אם חששות במהלך הריון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות בהריון

הוספת תגובה

• חששות בהריון טיפול ברפואה משלימה

מיכל שלזינגר
    14/04/2012

שלום לך קרני

אני מבינה את חששותייך ואת הרצון להמנע מתחושות שליליות כאלו כבר עכשיו וכמובן בהריון הבא.
    חשוב מאוד לסייע לנשים להפיג חששות הקשורים בהריון. הרפואה הוליסטית מתייחסת לקשר ההדוק שבין גוף ונפש ואינה רואה בהם חלקים נפרדים.

בגלל שעברת את ההפלה אני מציעה לך כבר עכשיו לפנות לטיפול ולא להמתין להריון הבא מכיוון שרגשות בעייתיים, פחדים, חרדות, חששות וכיו"ב הינם בעלי השלכות פרקטיות על מצבנו בכל הרבדים האפשריים.
    טיפול יעיל לחששות לפני הריון, בהריון וטראומות (אני מתייחסת גם להפלה שהייתה) יכול לשלב פרחי באך, דמיון מודרך, NLP.
    אני בד"כ מתייחסת למטופלת על כל הרבדים ובוחנת את כל ההבטים של מצבה מבחינה גופנית- נפשית ואם יש צורך משלבת גם דיקור ו/או פורמולה סינית.

ממליצה לך לפנות למטפל שמשלב מספר שיטות כך תשיגי יעילות טובה.
    וכמובן אם את מתכננת להמשיך ולקבל טיפולים בזמן ההריון (יותר ממומלץ...) אז כדאי שכבר עכשיו תפני למטפל שמתמחה בטיפול גם בנשים הרות.

מאחלת לך הצלחה
    בשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו