גירודים בבטן הריונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים בבטן הריונית
    אלונה
    30/04/2012

שלום,
    אני בחודש רביעי, מתגרדת בבטן,
    הבנתי שיתכן שיש קשר למתיחה של הבטן ונאמר לי כי יש שמן (אולי נבט חיטה)
    שעשוי לסייע הן בגירוד והן במניעת סימני מתיחה.
    אכן?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים בבטן הריונית

הוספת תגובה

• גירודים בבטן הריונית - תגובה

מיכל שלזינגר
    03/05/2012

שלום אלונה

את יכולה לנסות שמן נבט חיטה. לא תמיד עוזר.
    נשים רבות סובלות מגרד בבטן בזמן ההריון, אודם, חום, נפיחות..
    על פי הרפואה הסינית מדובר בד"כ על תופעות של רוח וחום.
    אני קודם כל מאבחנת באמצעות בדיקת אייפק / קינסיולוגיה מהו הגורם. ועל פי הסיבה מתאימה טיפול מתאים. בד"כ דיקור, הומיאופתיה. בחלק גדול מן המקרים משמעות מאוד גדולה לתזונה.
    חשוב להקפיד על מקלחות קצרות במים פושרים (כדי לא להגביר חום), להמנע ממזון חריף, שוקולד, וקפה - מאותה סיבה.
    בחלק מן המקרים שנתקלתי הגירוי העורי קשור לרמות סוכר גבוהות.
    להשתמש בסבונים מאוד עדינים שמתאימים למצב הזה. - אפשר גם לנסות אמבטיות עם שיבולת שועל (מרגיע גירויים) יחד עם שמן מתאים, ביגוד לא לוחץ, גם קרם אלוורה יכול לסייע באופן מקומי.

אבל אם העצות לא עוזרות שווה לפנות לטיפול .
    ישנן תוצאות טיפוליות מצויינות.

המשם הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו שעזר לי

אסנת
    12/06/2012

היי, גם אני סבלתי מאד מגירודים באמצע ההיריון, ועכשיו לקראת סופו מי כמוני יודע כמה הגירודים והסימנים של המתיחה מציקים.
    לי אישית מאד עזר קרם מיוחד שקניתי בסופר פארם שמיועד בדיוק למקרים האלה, אני לא רוצה לתת פה פרסום ולכן רק אגיד לך שאת יכולה לגשת ולשאול על קרם היפואלרגני לנשים בהיריון שמיועד לסימני המתיחה ולגירודים.
    הוא שומר על העור רך וגמיש ואני אישית מאד נעזרתי בו, כבר אחרי הפעם הראשונה הרגשתי תוצאה, זה אמנם לא מנע את סימני המתיחה כמו שמבטיחים על האריזה, אבל בהחלט העלים לגמרי את הגירוד. חבל שבחודשים המתקדמים כבר אין כוח להשקיע ולמרוח כל יום.
    שיהיה בהצלחה, מקווה שזה מה שיעזור לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו