שימוש בקרמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בקרמים
    יעל
    14/05/2012

שלום,
    אני בהריון ראשון שבוע 11 ראיתי שמישהי שאלה אם ניתן להשתמש בשמנים אתריים, ועניתם לה שלא מומלץ בשליש הראשון,
    התחלתי לדאוג כי אני פריקית של קרמים וממש לא טבעיים או לא באזור של להיות טבעי ואני שמה בכל אזור אפשרי בגוף קרם רגליים ידים פנים סרום קרם גוף שמן גוף בשמים בקיצור אני מפחדת שאולי אני עושה נזק ??לא ידעתי שיש איסור שימוש בדברים שהם חיצוניים ???
    איך אני יודעת מה מותר ומה אסור?
    והאם עשיתי נזק?
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בקרמים

הוספת תגובה

• שימוש בקרמים - תגובה

מיכל שלזינגר
    14/05/2012

שלום לך יעל

השאלה שנשאלות הן בד"כ לגבי ארומתרפיה ושמנים כי הם בעלי יכולת לחדור למחזור הדם
    זוהי הסיבה שבטרימסטר הראשון - מומלץ להמנע משימוש בשמנים אתריים. זה שלב שאנחנו לא רוצים שחומרים כה חזקים כמו שמנים אתריים יתערבו לנו בתהליכים.
    שמנים אתריים חודרים למחזור הדם ולכן הם חומרים עוברי שיליה. הם חומרים פוטנטים ביותר ולכן יש להזהר.

לגבי ההמשך לגבי כל אחד מן השמנים יש לברר האם הוא מתאים או לא מתאים לשימוש בהריון.
    אם יש לך שאלה לגבי שמנים ספציפים את יכולה לשאול....

לגבי שימוש בקרמים אחרים שאינם טבעיים כמובן שיש בהם חומרים שאינם מומלצים במיוחד בהריון... חלקם אף נחשבים לטרטוגנים (פוגעים בעובר) אז תחליטי מה שתחליטי.

ניתן כמובן להשתמש בשמן שקדים או שמנים מיוחדים לתקופת ההריון שהוכנו על ידי חברות דוגמת WELED או אחרות.

המשך הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    30/05/2012

קרם המכיל:חמאת שיאה, שמן שקדים, שמן זרעי ענבים, תמצית קלנדולה, שעוות דבורים, שמן אתרי רוזווד. ניתן לשימוש אני בשבוע 14

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

מיכל שלזינגר
    30/05/2012

שלום יעל

כל השמנים בתערובת נחשבים לבטוחים בהריון.
    לגבי רוזווד ישנם מעט חילוקי דעות...
    במרבית המקורות הוא נחשב לבטוח בהריון.

המשך הריון בריא וקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו