מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קל-לידהליס14/06/2012
שלום לכולם, אתמול ביקרתי אצל הדולה שלי והיא נתנה לי תרופה הומואופתית שנקראת קל-לידה, היא אמרה שזה עוזר מאד והסבירה איך ומתי להתחיל לקחת. התרופה באה בבקבוקון כזה שממנו מטפטפים לתוך כוס עם מים ושותים.
אני סומכת על הדולה שלי בעיניים עצומות ובכל זאת קצת מחשיד אותי כל הנושא הזה של ההומאופתיה כי רק עכשיו לראשונה נתקלתי בו, לא כתוב על הבקבוקון ממה התרופה עשויה ומה השפעותיה, האם ידוע לכם מהי תרופה זו, כיצד מסייעת וממה עשויה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קל-לידה - תגובה + חליטת עלי פטל
מיכל שלזינגר17/06/2012שלום לך ליס
אני לא מכירה אף מטופלת שנטלה את התכשיר, כך שאני לא יודעת לגבי יעילותו הפרקטית.
מדובר בתערובת הומיאופתית של צמח המיצ'לה שהאינדיאנים נהגו להשתמש בו במהלך השבועות האחרונים להיריון, כדי להקל על הלידה המתקרבת.
ברפואת הצמחים המודרנית מיוחסת לצמח עוצמת פעילות מתונה, והוא מותווה בעיקר לטיפול בכאבי מחזור ולקראת הלידה.
מבחינה סינית המיצ'לה מעצים ומניע את צ'י הרחם.
אני בד"כ ממליצה למטופלות שלי להשתמש בחליטת עלי פטל / או במיצוי שעושה עבודה מאוד דומה.
אני לא יודעת האם למי'צלה יש יתרון על פני החליטה - שהיא גם זולה הרבה יותר וניתנת להשגה בכל בית טבע.
את יכולה לחפש ברשת הנחיות שלי לנטילת חליטת עלי פטל.
המשך הריון בריא וקל
לידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)