לזוגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזוגות
    הדר
    13/05/2007

שלום. האם אתם יכולים להמליץ על טיפול לזוג בהיריון? בעלי לא מבין למה אני מחשיבה כל כך תזונה ורוצה ללכת לטיפול הוליסטי. אולי אם יש סדנה שמיועדת לזוגות הוא יוכל להבין אותי יותר טוב (הוא הסכים לבוא איתי לשיעור ניסיון אם אני אמצא משהו). אתם יכולים להמליץ לי על משהו כזה באיזור חיפה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לזוגות

הוספת תגובה

• זה רעיון מצויין!

ורד לב
    13/05/2007

אם לא מתאים לו מפגש פרטני בתחום התזונה, אפשר לברר על מקומות שמקיימים מפגשים כאלה.
    אני עושה דברים כאלה בתאום מראש עד אזור חיפה (זה הכי צפוני עבורי), כך שאם תארגנו קבוצה, זה יכול להיות רלוונטי.

יש מרכז יוגה בצומת כרמליה http://www.tnufacenter.com/ אולי יש אצלהם מפגשים כאלה, או שיהיו מעוניינים לקיים. את יכולה להתעניין. ייתכן וישנם קורסי הכנה ללידה עם מידע בתחום הזה.

אולי תוכלי להדפיס לו חומר על תזונה ולתת לו לקרוא בשביל שיקבל את הרעיון ויתחיל להבין מדוע זה חשוב כל כך, במיוחד בעולם שלנו היום, במיוחד כשמקימים משפחה ויש אחריות גם על דור ההמשך.

את מוזמנת להיות אתי בקשר גם במייל, אם תרצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו