מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיביתמר10/07/2012
אני אחרי היסטרוסקופיה ולפני החזרת עוברים מופשרים הוטל עלי לקחת פרוגילוטון במשך חודשיים. רציתי לדעת אם זה בסדר ליטול במקביל לטיפול הזה צמחי מרפא להרגעה ותוספי מזון (ויטמין E טבעי יבש 200 יחב"ל, h-cysteine modulator של סולגר (קומפלקס יעודי המכיל ויטמן B וטרימתילגליסין) ופרנטל של אלטמן 9 חודשים), תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיבי - תגובה
מיכל שלזינגר10/07/2012שלום לך תמר
על מנת לא לפגוע בטיפול או להמנע מתופעות לוואי לא רצויות טיפול בצמחים מחייב פניה לאיש מקצוע שינחה וילווה את הטיפול.
איש המקצוע יערוך לך אבחון מדוייק ויתאים את הטיפול למצב הבסיסי שלך תוך התחשבות בטיפול שאת מקבלת.
מאוד לא מומלץ ליטול צמחים ללא התייעצות הנזק עלול להיות רב מן התועלת.
בכלל מומלץ בטיפולי פוריות להיות מלווה במטפל שיוכל ללוות אותך בדיקור / רפלקסולוגיה ועוד שיטות דוגמת דמיון מודרך, פרחי באך וזאת על מנת לשפר את התוצאות הטיפוליות.
אם את מחפשת "רגיעה" אין מניעה ליטול תוספים, אבל רגיעה אמיתית של הנפש תושג באמצעות מטפל שמשלב עבודת גוף - נפש.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגילוטון בשילב צמחי מרפא - הבהרה
תמר10/07/2012תודה מיכל על התשובה שלך. האמת שמלווה אותי רפלקסולוגית והיא זאת שנתנה לי את כל רשימת התוספים/צמחי מרפא שציינתי. הבעיה היא שאין היא יודעת להגיד לי אם ספציפית עם פרוגילוטון זה בסדר להמשיך לקחת אותם ועד שאני לא אקבל תשובה אני מרגישה קצת לא בנוח להמשיך. אני מבינה את חשיבות הרפואה המשלימה בתהליך שאני עוברת אבל השילוב בין התרופות לאו דווקא יכול להיות טוב ולכן חיפשתי אישור נוסף כאן. נראה לי שבינתיים אני לא אקח עד שלא תהיה לי תשובה כלשהי - בכל אופן תודה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגילוטון בשילב צמחי מרפא - הבהרה - תגובה
מיכל שלזינגר11/07/2012שלום תמר
מרבית המטפלים ממליצים על תוספים שהם מכירים את מנגנון הפעולה שלהם וכיצד הם משתלבים עם חומרים נוספים בטיפול.
אני לא יודעת מדוע המטפלת שלך הנחתה אותך ליטול דווקא את התוספים הספציפיים הללו. אני מניחה שזה קשור למצב הבסיסי שלך.
מכיוון שאני לא מכירה אותך אין לי שום דרך להתייחס לכך.
אם המטפלת שלך המליצה על תוספים אלו בקשי ממנה לברר...
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)