מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפוך עוברורדית22/02/2008
שלום,
אני נמצאת בשבוע 33, העובר שלי במצב עכוז.
האם יש משהו שאני יכולה לעשות בבית על מנת להפוך את העובר
מבלי להגיע להיפוך חיצוני בבה"ח.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בהחלט מה לנסות
ורד לב24/02/2008יש טכניקה ברפואה הסינית שעובדת יפה מאד על היפוך עובר. זה טיפול במוקסה, מעין קטורת שמקרבים לנקודה ספציפית בכף הרגל שלך.
טיפול זה אינו פולשני ויש לו אחוזי הצלחה יפים.
דבר נוסף הוא הומיאופטיה- גם פה יש % הצלחה גדולים. יש תרופות הומיאופטיות ספציפיות למצב זה.
בכל מקרה, כדאי לעבוד עם מטפל שמכיר את הנושא ושיש לו נסיון עם הטכניקות הללו, כדי שזה יהיה הכי אפקטיבי.
אם את מתכננת להעזר בדולה, יש דולות רבות שמכירות את הטכניקות הללו ומשתמשות בהן.
אגב, אם אלה אינם מצליחים, מאד כדאי בכ"ז לנסות את ההיפוך. זה עדיף על ניתוח קיסרי. ברוב המקרים יפנו אותך אוטומטית לניתוח אם תינוקך בעכוז. אם לא יודעים על זה ואת יולדת רגיל, זה סרט אחר... פשוט כי כנראה שלא כ"כ מלמדים איך ליילד במצג עכוז בימינו.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)