מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה בהריוןרונית24/02/2008
היי,
אני בשליש הראשון של ההריון והחלו לי פצעי אקנה על הפנים. האם ניתן לשפר את מצב האקנה באמצעות תזונה נכונה או תוספי מזון שמותרים לשימוש בהריון? אם כן, אשמח לדעת מה עליי לאכול או ממה עליי להימנע כדי לשפר את מצב האקנה. יש לציין שאינני אוכלת אוכל מטוגן, פיצוחים ושוקולדים ומשתדלת לאכול לחם מחיטה מלאה, ירקות ולשתות מים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב הורמונלי
ורד לב24/02/2008זו אכן תופעה מוכרת אצל חלק מהנש בהריון. היא מתרחשת עקב השינויים ההורמונליים.
כדאי בהחלט להקפיד על תפריט "מנקה" ככל הניתן. לדאוג לשתות רק מים ולא משקאות ממותקים, מוגזים ועתירי קפאין.
להרבות בירקות ובדגנים מלאים וקטניות- אלו מכילים שפע של סיבים תזונתיים שעוזרים לנקות את הגוף.
אולי לאנאמה יהיו כמה רעיונות בנוגע למה אפשר למרוח על הפנים.
אפשר לחשוב על תוספים למיניהם, אם כי זה צריך להיות בהתאמה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אכן מצב הורמונלי
אנאמה מילר24/02/2008ולכן אין פתרון מבחוץ.
מה שכן, חשוב לשמור על פנים נקיות, אפשר לייבש את הפצעים בצורה מקומית על ידי אדמת חוואר או חימר ירוק או שמן לבנדר נקי.
אפשר גם להיעזר במים ארומטיים כמי פנים. הם מחטאים ומייבשים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
רונית25/02/2008
תודה על תשובתכן המהירה.
אנאמה,
היכן ניתן להשיג את החומרים שהמלצת עליהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב
אנאמה מילר25/02/2008את החומרים אני ממליצה להשיג בחברת ראן צמחים: www.ranherbs.com
מס' טל' 03-9102225
אם את מקבלת הודעה קולית, השאירי הודעה עם שם וטלפון והם יחזרו אלייך, או במייל: [email protected]
הם מוכרים הכול. שמנים אתרים, שמני בסיס, מים ארומטיים ועוד.
אם יש לך צורך להתייעץ בדיוק מה ואיך לקנות, בשמחה במייל שלי: [email protected]
להתראות בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)