שליה - חשד לפתח שליתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליה - חשד לפתח שליתי
    מאירה
    14/09/2012

יש חשד שיצטרכו ניתוח ללידה, עקב שקצה השיליה מגיע עד 16 מ"מ מהפה הפנימי, מצג ראש גבוה,, האם לרפואה משלימה יש מה להציע, שלא נצטרך ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליה - חשד לפתח שליתי

הוספת תגובה

• שליה - חשד לפתח שליתי - תגובה

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    16/09/2012

היי מאירה, פתח שלייתי הוא מצב בו השלייה משתרשת בתחתית הרחם סמוך לפתח היציאה מהרחם לנרתיק. דימום הינו הסימפטום הבולט ביותר שקשור בשליית פתח, מכיוון שהשלייה מכילה כלי דם רבים, פגיעה קלה ביותר בה עלולה לגרום לדימומים וב25% מהמקרים הדימום מלווה בהתכווצויות רחמיות.
    כאשר שליית פתח מתגלה בתחילת ההריון כ 90% מהמקרים המצב של שליית פתח נעלם עד למועד הלידה..
    במהלך הלידה בשליית פתח כלי הדם עלולים להינזק ודימום ניכר עלול להתרחש. חסימת פתח היציאה מהרחם על ידי השלייה מקשה פעמים רבות על קיום לידה נרתיקית.

מאחר שחסרים לי פרטים על חודש ההריון שאת נמצאת בו, האם יש דימומים?
    בגדול הייתי ממליצה לך לסמוך על הרופא המטפל שלך.

שתהיה שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לפתח שלייתי

מאירה
    19/09/2012

להוספת פרטים, מדובר בחודש התשיעי שבוע 37, אין דימום, אולם זה מה שהרופא אמר בשלב זה ללכת לבדיקות בבית חןלים על מנת לבדוק ניתוח, השאלה שלי האם מבחינת הרפואה המשלימה יש מה להציע למניעת ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לפתח שלייתי - תגובה

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    19/09/2012

היי מאירה, ידוע לי שרפואה הומהופתית יכולה לעזור במצב זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו