שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מיטל
    01/03/2008

שלום רב,
    שמי מיטל ואני בהריון שבוע 33 זהו הריון שלישי שבהריון הראשון דחפו ואני מדגישה את הדחפו המיילדות אפידורל שעיכב לי את הלידה ממש ולמרות זאת סבלתי. בהריון השני ילדתי בלי אפידורל אבל כאב לי נורא ראיתי כוכבים והתפללתי להשם שזה יגמר לקח לי הרבה שעות משהו כמו 10 שעות ממש סבלתי יכול להיות גם שפשוט הגעתי מוקדם לבית החולים {פתיחה 3 } וישר השכיבו אותי למיטה בכיתי כמו ילדה קטנה גם ההיתי בשבוע 37 טוב ילדתי בסוף ילדה מדהימה וזה היה רק לפני שנה וחודש היום אני שוב בהריון שבוע 33 וכבר חושבת מה יהיה אני כול כך מפוחדת עד כדי כך שאני בקושי ישנה בלילה אין לי כוח לסבול אני לא רוצה ללדת עים אפידורל מה גם שאני גרה באילת ופה לא נראה לי שיש תומכת לידה מה אתן יכולות להדיע לי בבקשה קראתי פה על מכשיר שאתן ממליצות אפי נו משהו כזה מה זה ? ואיפה אפשר להשיג? אולי יש לכם עצות לתת לי שזה יהי קל יותר ופחות כואב ?ושאלה אחרונה האים מותר להישתמש ברסקיו ברגע שמתחיל צירים או שיש משהו אחר ? והאים יש מטפל שאתן מכירות שגר באילת שאני יכולה ללכת בבקשה זה חשוב לי תישתדלו לענות לי על הכול סליחה על אורך השאלה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• אהלן מיטל

ורד לב
    02/03/2008

ראשית, הרגעה.
    כל לידה היא אחרת לחלוטין ואינך חייבת להמצא במקומות בהם היית בלידה הקודמת.
    רסקיו רמדי זה רעיון מעולה. את בהחלט יכולה להצמד לבקבוק עם תחילת הצירים ולקחת לפי ההרגשה תו"כ הצירים.
    אנסה לברר לך לגבי תומכת לידה באילת, אני דיי בטוחה שיצא לי "לפגוש" באחד הפורומים מישהי מאילת. זה אכן רעיון מעולה, שתהיה איתך מישהי שתרגיע, תתמוך ותעצים אותך בתהליך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו