תזונה לשיפור ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לשיפור ביוץ
    אנה
    06/03/2008

אני בת 26,אני כבר בחודש החמישי לנסיונות ההריון (הריון שני).בחודשיים הראשונים לא היה ביוץ.בחודשיים האחרונים הביוץ זוהה(ערכה,כאבים,חום שחר,הפרשות) ולא היה הריון. שני המחזורים האלה היו די ארוכים--ביוץ ביום 20 למחזור ווסת ביום 34,ביוץ ביום 23 ווסת ביום37 .
    אני מאוד מקפידה על תזונה בריאה(אין לי שום בעיות הורמונליות או אחרות--עשיתי בדיקות) שכוללת הירה ירקות,דגנים מלאים,פירות,מוצרי חלב עם אחוז שומן נמוך,אגוזי מלך,בשר (בד"כ עוף+פעם אחת דג) ופעם בשבוע בשר אדום.
    אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות (אולי לאכול עשבי טיבול,חליטות תה) כדי לשפר את הפוריות,ובעיקר להקדים את הביוץ ללא התערבות רפואית או כלשהי?
    שמעתי על דברים כמו פטרוזיליה להזרמת דם,אשכוליות לשיפור הפרשות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לשיפור ביוץ

הוספת תגובה

• המלצות

ורד לב
    09/03/2008

שלום לך, ממליצה לך לשלב טיפולים סיניים בתהליך שלך. זה הוכח כעוזר.
    במקביל למצוא טכניקה כזו או אחרת שתעזור לך להתמודד עם הסטרס סביב העניין. את מתארת תהליך מאד מתוקתק מבחינת הבדיקות והרבה התעסקות סביב זה. אני מזהה מקום שזקוק לקצת יותר שחרור, ספונטניות, הנאה וכייף.
    אני יודעת שזה נורא עכשווי בימינו לדעת את כל מה שאפשר על התהליך, עם ערכות כאלה ואחרות, ספירות כאלה ואחרות ואני באמת מבינה את הרצון שלך לילד. אולם, מהצד השני, כפי שציינת, את מנסה להרות מזה כ-5 חודשים. זה בסה"כ לא המון זמן וזה בסדר לתת לגוף את הקצב שלו.

מקשרת לך מאמר שלי בנוגע להכנה תזונתית להריון, יש שם הרבה רעיונות והמלצות ומזכירה שוב את המלצתי לשלב טיפול סיני תומך
    http://www.articles.co.il/article/6364/%D7%94%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F%20%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94%20%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%AA
    (זהו קישור, העתיקי אותו והדביקי בשורת הכתובת למעלה).

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר את/ה מוזמנ/ת

ורד לב
    10/03/2008

להרחיב יותר בנושא, כי עבור מרבית האנשים זה דיי סינית מה שכתבת :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו