תופעות לפני מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לפני מחזור
    קרן
    17/05/2007

יש לי 2 שאלות:

1:יש לי לפני מחזור כאבים חזקים בחזה ובטן תחתונה ויוצא לי חצקונים, הייתי רוצה לדעת אם זה יכול להיות גם תופעות של הריון או שבהריון עוד לפני שיודעים אין בכלל כאבים.
    2.אני מכירה משהיא שיש לה מחזור סדיר והביוץ שלה כמה ימים לפני המחזור האם רק בבדיקת זקיקים ניתן לבדוק את זה?

תודה ושבת שלום

נ.ב:עשיתי 4 טיפולי דיקור והכאבים לפני מחזור לא השתנו אני עדיין סובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לפני מחזור

הוספת תגובה

• לא בטוחה שהבנתי

ורד לב
    17/05/2007

האם את בהריון? או שמנסה להכנס להריון?
    את מתארת מצב של PMS- כאבים טרום ווסתיים. זוהי תופעה מוכרת ועשויה להיות קשורה לחוסרים תזונתיים, אורח חיים לא מתאים ועוד.
    אפשר בעזרת תכנית תזונתית מתאימה בתוספת תוספים ספציפיים להפחית את ממדי התופעה עד להעלמותה כליל. שהרי זו אינה הכרח המציאות, אינה מהלך תקין של תפקודי המערכת ההורמונלית.

אני מבינה שטיפול בדיקור לא השפיע על התופעות בכלל, אפשר אם כך לנסות טיפול אחר.
    אני יודעת שישנם שמנים אתריים שיכולים לסייע (אנאמה ודאי תכתוב על כך). אפשר לעבוד עם הומיאופטיה, או עם טיפולים במגע לאיזון, כמו: שיאצו, רפלקסולוגיה, טווינא ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכאבי מחזור

אנאמה מילר
    19/05/2007

אכן אפשר להיעזר בשמנים אתריים.
    מריחת תערובת שמנים יומיומית במהלך החודש להסדרת המחזור, איזון הורמונלי, ו/או מריחת תערובת שמנים להקלה על תופעות הpms ועל הכאבים בזמן ולפני המחזור.
    התערובת הראשונה צריכה להיות מותאמת אישית.
    התערובת להקלת כאבי מחזור יכולה לכלול: שמן בסיס רצוי שומשום, שמנים אתריים כגון: מרווה בהירה, לבנדר, גרניום אפשר גם אילנג אילנג או פטשולי.
    אם תערובת זו לא תעזור, אפשר לפנות לארומתרפיסט שיכין תערובת רפואית, חזקה יותר.
    חשוב ביותר, לאזן תזונה ומערכת הורמונלית כפי שוורד כתבה. אומגה 3 בלקיחה פנימית בנוסף.
    התערובות והדיקורים וכל הטיפולים המשלימים הם אכן רק משלימים לשינוי שיש לעשות בחיים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו