מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השבחת זרע + איקקלומין + דיקורדיקלה16/03/2008
שלום לכם
אני בעלת מחזורים לא סדירים ולכן גם ביוצים לא סדירים, עם שחלות פוליצסטיות.
מטופלת בדיקור סיני כבר חודשיים באופן קבוע , בעזרת הדיקור הצלחנו להביא מחזור,
שלאחריו התחלתי טיפול באיקקלומין, השבוע, כאשר נאתר את הביוץ אני יעבור השבחת זרע...
רציתי לדעת האם עם האיקקלומין + איזשהי זריקה שאני יודעת שאני אמורה לקבל באותו יום + ההשבחת זרע, כדי גם להוסיף את הדיקור... האם הוא יועיל, יוסיף או מיותר ומסוכן באותם ימים?
האם להקדים או לדחות את הדיקור הבא?
או שאם הוא יוצא באותו יום של הפעולה זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי
ורד לב17/03/2008שזו שאלה שיש להפנות למטפל/ת שלך.
אני מבינה ממך שאת נמצאת כבר בטיפול, כך שמאד הגיוני שיהיה לך ערוץ פתוח אל המטפל/ת שלך, כדי שתוכלי להתייעץ ולברר דברים גם בין הטיפולים.
אנחנו לא מכירים את מצבך ואת כל הנתונים ולא יכולים לייעץ על דבר מסוג זה.
אגב, יש גם בהחלט מה לעשות מהבחינה התזונתית, בעיקר סביב הסוכרים והשומנים.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)