מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות בוקרדנה07/05/2013
אני סובלת מבחילות ומקיאה הרבה (חודש 4) האם יש דרך להפחית אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בוקר - תגובה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית08/05/2013היי דנה, ניתן ללעוס שורש ג'ינג'ר או לקנות ג'ינג'ר מופחת סוכר אורגני. יש לוותר על מזונות מטוגנים ומתובלים. מומלץ לאכול ארוחות קטנות ולהתחיל את הבוקר עם פחמימה כמו צנים או קרקר מקמח כוסמין. להוריד בשר בקר מהתפריט ולעבור לגבינות עזים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בוקר - תגובה
מיכל שלזינגר08/05/2013שלום לך דנה
באופן כללי חשוב לדעת כי אצל מרבית הנשים ההרות עד שבוע 14 הבחילות נוטות לדעוך. אני מאחלת לך שגם אצלך הדבר יקרה בקרוב.
בנוסף לעצות של רומי עוד מספר הצעות שאני מקווה שיעזרו לך:
שקדים לבנים (שקדים קלופים) יכולים מאוד להועיל למצב של בחילות הריון. פשוט לאכול אותם בין הארוחות. מטופלות רבות שלי השתמשו בטיפ הזה ודיווחו על הקלה משמעותית.
חשוב ביותר להקפיד על ארוחות קטנות מאוד וסדירות. מצב של רעב ואפילו קל מאוד מעצים את הבחילות. בעצם נוצר "מעגל רשע" של אכילה בשעות לא מסודרות וארוחות רחוקות מידי (יותר מ 3 שעות במקרה של בחילות הריון ) - בחילה - ארוחה - הבחילה מתעצמת...
נסי להמנע לגמרי מקפאין, מוצרי חלב , פחמימות פשוטות ואוכל כבד ומטוגן כיוון שאלו מחלישים את הספינקטרים שבין הקיבה לוושט (השסתומים).
כפי שרומי ציינה פחמימות הם פתרון מצויין בשלב זה. כמובן שבדגש על פחמימות מורכבות.
צנימים הם גם פתרון מצויין.
המנעי משתייה בזמן האוכל ושתי בגמיעות קטנות במשך היום (חשוב שתשתי לפחות 8 כוסות מים ואפילו יותר בקיץ הישראלי).
נשים הסובלות ממצבים קשים של בחילות בהריון Hyperemesis Gravidarum יכולות לפנות לטיפול ברפואה סינית, דיקור יכול מאוד לעזור אפילו במקרים קשים ביותר של בחילות.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)