מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    הילה
    15/06/2013

אני מטופלת בדיקור כבר מעל שנה וזה עושה לי רק טוב.
    עכשיו אני בחודש רביעי להריון ועל בי מספר חששות.
    חשוב לי לציין שהמדקר הוא מוסמך, ומתמחה בהריון ותהליכיו, אבל:
    1. שמתי לב שהוא אינו מחטא את איזור בו הוא שם את המחט, האם זה עלול לסכן בזיהום?
    2. לפני שבוע עברתי טיפול ואחכ ברגל הופיעה נקודה אדמומית דמויית עקיצה וקצת מגרדת, האם זה מעיד על בעיה?

3. יום לאחר הדיקור חשתי התכווצוית בטן והלכתי למיון נשים כ 23 שעות לאחר הדיקור, הדופק של העוברית נצפה והיה בסדר,
    אבל התחלתי לחשוש שמא הוא עשה משהו לא טוב או דקר נקודה אסורה בהריון. האם הגיוני או מסוכן? אם אחרי כל השעות נצפה דופק אני יכולה להיות רגועה??
    תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

הילה
    15/06/2013

בשאלה השניה- הנקודה דמויית העקיצה הופיעה במקום שככל הניראה היתה המחט.
    בתמונות שהצלחתי לראות זה די באיזור הנקודה שאסור לדקור בהריון sp6 האם ייתכן שזה קרה? שהמדקר שכח? או שיש נקודות קרובות שמותרק לדקור?!

כבר עברתי אצלו טיפולים ובינתיים בעזרת ה׳ ההריון מתקדם יפה, האם יש סיבה לחשש או שמא אני חרדתית מידי??
    תודה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

מיכל שלזינגר
    17/06/2013

שלום הילה

בחרת נכון כאשר פנית למטפל שתחום התמחותו טיפול בנשים הרות.
    לגבי הגרד המקומי, אין מה לחשוש. לפעמים אחרי דיקור נקודות נשארות מעט רגישות. לא קורה בד"כ אבל עלול לקרות. אין הדבר מצביע על נזק.
    מבחינת SP 6 נכון שההתויה הכללית היא לא לדקור אותה.
    אבל- כפי שבעצמך ציינת ישנן נקודות מאוד קרובות אליה - ויתכן שטעית.
    ישנן גם גישות טיפוליות שכן משתמשות בנקודה זו.
    בכל מקרה חשוב שתדעי- גם אם מאוד רוצים לא ניתן לגרום להפלה באמצעות דיקור.
    כאשר מעוניינים לגרום להפלה באמצעות רפואה טבעית משלבים דיקור יחד עם חוקנים פנימיים של צמחים שגורמים לפגיעה בעובר.
    דיקור בלבד אינו יכול לגרום להפלה
    אם היה כל כך פשוט לגרום להפלה כבר מזמן היה ניתן לבטל את הועדות להפסקת הריון ואת הגרידא המסורתית וכפי שאת יודעת אין זה כך.

המשך הריון בריא וקל
    אנחנו כאן לכל שאלה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו