מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותהילה15/06/2013
אני מטופלת בדיקור כבר מעל שנה וזה עושה לי רק טוב.
עכשיו אני בחודש רביעי להריון ועל בי מספר חששות.
חשוב לי לציין שהמדקר הוא מוסמך, ומתמחה בהריון ותהליכיו, אבל:
1. שמתי לב שהוא אינו מחטא את איזור בו הוא שם את המחט, האם זה עלול לסכן בזיהום?
2. לפני שבוע עברתי טיפול ואחכ ברגל הופיעה נקודה אדמומית דמויית עקיצה וקצת מגרדת, האם זה מעיד על בעיה?
3. יום לאחר הדיקור חשתי התכווצוית בטן והלכתי למיון נשים כ 23 שעות לאחר הדיקור, הדופק של העוברית נצפה והיה בסדר,
אבל התחלתי לחשוש שמא הוא עשה משהו לא טוב או דקר נקודה אסורה בהריון. האם הגיוני או מסוכן? אם אחרי כל השעות נצפה דופק אני יכולה להיות רגועה??
תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
הילה15/06/2013בשאלה השניה- הנקודה דמויית העקיצה הופיעה במקום שככל הניראה היתה המחט.
בתמונות שהצלחתי לראות זה די באיזור הנקודה שאסור לדקור בהריון sp6 האם ייתכן שזה קרה? שהמדקר שכח? או שיש נקודות קרובות שמותרק לדקור?!
כבר עברתי אצלו טיפולים ובינתיים בעזרת ה׳ ההריון מתקדם יפה, האם יש סיבה לחשש או שמא אני חרדתית מידי??
תודה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
מיכל שלזינגר17/06/2013שלום הילה
בחרת נכון כאשר פנית למטפל שתחום התמחותו טיפול בנשים הרות.
לגבי הגרד המקומי, אין מה לחשוש. לפעמים אחרי דיקור נקודות נשארות מעט רגישות. לא קורה בד"כ אבל עלול לקרות. אין הדבר מצביע על נזק.
מבחינת SP 6 נכון שההתויה הכללית היא לא לדקור אותה.
אבל- כפי שבעצמך ציינת ישנן נקודות מאוד קרובות אליה - ויתכן שטעית.
ישנן גם גישות טיפוליות שכן משתמשות בנקודה זו.
בכל מקרה חשוב שתדעי- גם אם מאוד רוצים לא ניתן לגרום להפלה באמצעות דיקור.
כאשר מעוניינים לגרום להפלה באמצעות רפואה טבעית משלבים דיקור יחד עם חוקנים פנימיים של צמחים שגורמים לפגיעה בעובר.
דיקור בלבד אינו יכול לגרום להפלה
אם היה כל כך פשוט לגרום להפלה כבר מזמן היה ניתן לבטל את הועדות להפסקת הריון ואת הגרידא המסורתית וכפי שאת יודעת אין זה כך.
המשך הריון בריא וקל
אנחנו כאן לכל שאלה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)